Fusak do kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
13.2.13 19:16

Prosím a jak máte dlouhý ty fusaky? Já chci koupit tento http://www.kocarky-atd.cz/…erny-sv-sedy
ale nevím zda není moc dlouhý. Budu ho používat do sport. kočárku, má díry na popruhy od kočárku, má 110 cm, ale lze zkrátit pro malé dítě na 80 cm po odepnutí spodného dílu. Jen vůbec nevím do jakého kočáru se používá těch 110 cm, je to strašně moc, měřila jsem sporťák a trčelo by to z něj tak o 40 cm!!! Kdo poradí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
14.2.13 19:12
@Buba27 píše:
Prosím a jak máte dlouhý ty fusaky? Já chci koupit tento http://www.kocarky-atd.cz/…erny-sv-sedy
ale nevím zda není moc dlouhý. Budu ho používat do sport. kočárku, má díry na popruhy od kočárku, má 110 cm, ale lze zkrátit pro malé dítě na 80 cm po odepnutí spodného dílu. Jen vůbec nevím do jakého kočáru se používá těch 110 cm, je to strašně moc, měřila jsem sporťák a trčelo by to z něj tak o 40 cm!!! Kdo poradí?

No tak to mi máme sporťák dlouhý přes 100 cm(měřeno ledabyle, ale je to tak!). Jinak je to dorjan danny sport prestige. Fusak se do něj vejde akorát, nikde nic nepřečuhuje :nevim:. Jinak i naše golfky mají přes 85 cm, to by mě zajímalo, co máš za kočárek, který má prostor jen 70 cm???

• Citovat
  • Upravit
69
14.2.13 20:11

Mám Joolz. Hluboká korba je veliká, ale sporťáček menší. Viděla bych to tak že tam malej bude tak do roka. Určitě pak budu pořizovat jiný kočár. Nevím asi golfky nejaký robustnější… Já ani nevím jaký kočár se pořizuje pro roční dítko. Ještě se nenarodil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
14.2.13 20:19
@Buba27 píše:
Mám Joolz. Hluboká korba je veliká, ale sporťáček menší. Viděla bych to tak že tam malej bude tak do roka. Určitě pak budu pořizovat jiný kočár. Nevím asi golfky nejaký robustnější… Já ani nevím jaký kočár se pořizuje pro roční dítko. Ještě se nenarodil :-)

No tak já bych takhle malý kočár nekoupila, ale pokud vyhovuje a nevadí, že se musí kupovat nový sporťák, tak proč ne. Jinak do joolzu bych ten emitex asi vážně nekupovala, myslím si, že tam nebude moc pasovat, ani designově ne, do něj bych koupila spíš lodger nebo mucki odenwalder nebo něco takového, víc moderně vypadajícího :mrgreen:. Jinak ten kočárek pro větší děti, záleží na parametrech, ale nejlepší a největší jsou baby jogger city elite a easywalker qtro.

• Citovat
  • Upravit
69
14.2.13 21:53

Mě se ton joolz hrozně líbí. Jo ještě vlastně jde ten sporťák prodloužit o 10 cm… Mě to nevadí, stejně se počítá s tím že ještě jeden kočár budeme potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.13 12:58

barva fusáku a kočárku

Chci se zeptat, zda nebude blbé když budu mít tuto barvu kočárku http://ursik.com.ua/…iles/027.jpg a tento fusák http://static1.svetkocikov.sk/…-limetka.jpg ? nebude to vypadat blbě, když kočár je hnědý a fusák zelenočerný?

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
1.10.13 13:04

No asi proto, ten anonymní dotaz :roll:
odpověď blbý by to teda bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
1.10.13 13:04
@Alay88 píše:
Jo bude, s tím bych vůbec nevyjížděla ven, proboha to sou dotazy :nevim:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
1.10.13 13:07

:mrgreen: hele ja mam stribrno cernej kocar a v nem oranzovou vlozku a je mi to u pr

• Citovat
  • Upravit
5342
1.10.13 13:15

Mám přesně tenhle fusak a modrý kočár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.10.13 13:18

Doporučuji koupit fusak v barvě kočáru, jinak budeš úplně nemožná. Pokud možno takový, ve kterém bude miminu zima, nebude se dát vyprat a bude se do něj dítě blbě zapínat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
1.10.13 13:27

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kristovahnato co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.10.13 13:48

Jezis to bude strasny.No fuj. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
2.10.13 18:51

Já mám tmavě fialový kočárek, černovínový fusak, a dítěti nic není :mrgreen:. Nelahodí to oku, ale lepší, než aby dítě zmrzlo.

• Citovat
  • Upravit
1185
18.5.16 19:43

@CokeLady ono by nemělo tohle počasí pokračovat dál. Ale taky jsem byla ráda, že jsem klukovi pořídila teplou bundu, i když jsem to na květen-červen už neměla v úmyslu. I že ho šoupnu zpátky do hluboké korby jsem uvažovala, protože se tam dá lépe zabalit. (mám starý zimní fusak, ve kterém jsem byla sama - nemá to díry na pásy a stříhat se mi to do toho nechce, působí dojmem jak do -30, takže ideální na tohle léto :mrgreen: )

Ten fusak vypadá dobře - přinejhorším se dá vždycky nahoru přehodit deka/deky. Používám teď jako teplou peřinku roztaženou rychlozavinovačku, kterou malej měl jako úplně malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí