Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@CokeLady Před třemi lety jsem začátkem června synovi pro sichr prala fusak, 14 dní před termínem, neb teploty byly okolo 10 stupnu, po ránu ještě míň. Nakonec ho využil až na podzim.
Mám emitex.
Jaký fusak, aby byl dost teplý a snadno udržovatelný? Četla jsem, že někdo má problém s pouštěním chlupů nebo, že se fusak po vyprání jakoby slehne a není už tak teplý..?
Ja mam fusak lodger bunker a jsem s nim teda spokojena moc! Mala v nem loni projezdila celou zimu (je srpnova). Vubec jsem ji do toho nemusela navlekat, coz byla vyhoda, protoze u toho dost rvala. Vzdycky jsem ju tam supla, jak byla oblecena doma - jen body a leginy, pridala jsem jen neco tepleho na nohy plus kuklicku a vzdycky byla krasne tepla. Ma dve vlozky, takze kdyz se otepli, tak jednu vyndas a muzes pouzivat dal. Da se stahnout kolem hlavy a krasne stahnout kolem telicka, protoze je na suchy zip. Letos uz chodi, takze mam na kocaru jen zatepleny nanoznik, protoze leze porad dovnitr a ven, takze furt rozepinam a zapinam a fusak vyuzivam akorat na spani ven. Ted davam bundu, protoze uz je napul vylezla, ale zase jak usne, tak strcim ruce dovnitr, zabalim ju a muze fucet jak chce, takze za me suchy zipy rozhodne lepsi, protoze tam mimco krasne zabalis
Jo a dal se dat do vajicka, coz je taky dulezita vec vzhledem k tomu, ze dite v tom nesmi byt zapnute navlecene
@Veruko24 zrovna jsem to ted psala vedle do diskuze, mrkni. ..
ja doporučím bud nějaký lehký fusak tohohle typu , který se dá po zahřátí auta rozepnout a nebo jen merino vložku a deku ![]()
Fleece a plyš jsou polyester…za mě mnohem lepší pravý (merino) beránek. Mě to tedy přijde i hezké.