Fusak pro dvouleté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
31.10.13 12:37

Vy máte ještě dvouleté děti v kočárku? 8o Syn měl dva roky v létě a na kočáru už není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.10.13 12:42
@Billi píše:
@Svistice kde má zapínání? Nechce se mi ho hledat.

Po straách-na každé straně jeden zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.10.13 12:44
@CokeLady píše:
Přesně tak… asi bych už nekupovala fusak do kočáru, vždyť dvouleté dítě toho už moc nenajezdí. A když bude někdy v kořárku, tak bude normálně nabalenej v kombinéze a třeba ještě deku na něj.

To me nezarazi ze je dvoulete dite v kocarku.Spis me zarazi zimni fusak tedkom.
I sve mesicni mimco ma jarni podzimni fusak do auto sedacky od emitexu vevnitr bavlna zvenku fleece.Do toho davam svetrik a dupacky. A teloucky je az az.Rano davam deku jeste kdyz jdem brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.10.13 12:51

Naš syn 27měsíců každý den po o spí venku, dnes jsem ho měřila, má 92cm a cca 16kg. V pohodě se mi vejde do fusaku od Aesthetic sport city 3v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.10.13 12:53
@CokeLady píše:
Ale ona se neptá na „tedkom“… :nevim: prostě se informuje, což mi v tuhle dobu zase divné nepřijde. Za pár dní/týdnů je tu mráz.

Navíc nemá ke kočáru nánožník.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.10.13 12:57
@CokeLady píše:
Ale ona se neptá na „tedkom“… :nevim: prostě se informuje, což mi v tuhle dobu zase divné nepřijde. Za pár dní/týdnů je tu mráz.

No v 6 prispevku mi prislo ze ho tam chce dat tedkom uz. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
31.10.13 12:58

Zakladatelka chtěla poradit, jaký má pořídit fusak, neptala se na to jestli má mít dvouleté dítě fusak nebo ne. Jestli se rádo vozí v kočárku nebo tam dokonce dokáže spát, tak jasně, že fusak potřebuje, co je na tom. Já sama používala Emitex, ten spodní díl jsem měla sundaný a malé prostě čouhaly nožičky, ale ten hlavní kus těla měla v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.10.13 13:23

@Anael @CokeLady děkuji za radu. Čekala jsem, kdy se to dozvím. Opravdu jsem potřebovala slyšet, že dvouleté dítě je na kočár velké. Moc děkuji za přínosné poznámky. Jdu syna uchodit ke spaní, když je tak velkej.

@kattkka taky mu ho nebudu dávat teď ale až časem, teď se chci po nějakém pokouknout, protože babičky se ptají, co k Vánocům… Ale třeba dneska bych ho tam na spaní klidně dala, protože je nastydlej a včera byl jak rampouch.

• Citovat
  • Upravit
24320
31.10.13 13:33
@Billi píše:
@Anael @CokeLady děkuji za radu. Čekala jsem, kdy se to dozvím. Opravdu jsem potřebovala slyšet, že dvouleté dítě je na kočár velké. Moc děkuji za přínosné poznámky. Jdu syna uchodit ke spaní, když je tak velkej.@kattkka taky mu ho nebudu dávat teď ale až časem, teď se chci po nějakém pokouknout, protože babičky se ptají, co k Vánocům… Ale třeba dneska bych ho tam na spaní klidně dala, protože je nastydlej a včera byl jak rampouch.

Omlouvam se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.10.13 13:34

@kattkka v pohodě. Gratuluju ke chlapečkovi, má parádní míry :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
24320
31.10.13 13:35
@Billi píše:
@kattkka v pohodě. Gratuluju ke chlapečkovi, má parádní míry :potlesk: :palec:

Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
31.10.13 13:41

Rozepínání na středu má také Kaiser
http://www.zbozi.cz/…-fusak-jooy/

A s tím Lodgerem je to asi spíš o dítěti, protože naše dcera ho milovala tak, že by v něm spávala i doma a to i ve třech letech. Je teda drobnější, ale nikdy ji nenapadlo se z něj dostávat. Prostě to zachumlání milovala. Teď má smolíka, protože se ve fusaku hřeje mladší brách.

Jo a nevím, kdo se tady diví fusaku v tuhle dobu. Když jsem vedla dneska dceru do školky, tak byly 2 stupně. Takže pokud to tak půjde dál, tak mám fusak v kočárku za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.10.13 14:13

@Koblížek21 ještě ti klidně v kočáru může začít spát. Syn tam neusnul cca od 6 měsíců doteď. Nedávno jsme zrušili dudlík a přes den v postýlce neusne ani za nic. A najednou odpadává v kočáru. Tak po obědě proběhnu ulici, on v sedě usne, já ho položím, zaparkuju pod okno a spí…

• Citovat
  • Upravit
Billi
31.10.13 14:28

@MisaHanuska synovi se taky líbil a bylo fajn to zachumlání, ale už letos na konci zimy jsem měla problém mu tam zakuklit i hlavu a s bundou mi tam přišel dost nacpanej.
Myslím, že se nikdo nediví fusaku, ale zimnímu fusaku. Podzimní fusak už dáváme.

• Citovat
  • Upravit
Billi
31.10.13 15:29

@CokeLady dobrá myšlenka :lol: U nás neprošlo. Celé dopoledne = od 9 do 13:00 vydrží lítat venku, padá mu hlava a při pohledu na postel chytá hysterák. Do kočáru posadím a do 2 minut je tuhej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4