Fusak pro dvouleté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
31.10.13 15:59

@CokeLady on mi v kočáru spí přesně týden. Do té doby usnul jedině v posteli, ale jak jsme vzali dudla, tak najednou problém s usínáním. Pak mi náhodně 2× usnul, když jsme se vraceli z města, tak jsem ho začala uspávat v kočáru cíleně. On je celkem živej a kočár je jediné místo, kde se uklidní.

• Citovat
  • Upravit
8432
31.10.13 16:06

Tak mé dcerce budou za týden 3 roky a v kočárku někdy spí taky. Zrovna dneska. A fusak mám kaiser iglú a vejde se do něj v pohodě, dneska jsem jí ho dala, byla tady fakt zima a byla úplně akorát. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
31.10.13 16:15

@Billi já by jsem koupila Emitex Monti 3v1, je nejdelší, má 125cm. Kaisery mají jen 105cm to už je delší i Emitex Combi(DELUXE i Klasik) s délkou 110cm. My máme pujčený zatím Emitex Combo Klasik a malý se v tom dneska málem uvařil. Hodně štěstí při výběru nejlepšího
P. S.:Divné je když v kočáru jede 4-5leté dítě u 2leťaka je to v pohodě ;)

• Citovat
  • Upravit
3249
31.10.13 17:02

@Billi no dudlík nás taky čeká. ALe to pak nejspíš už nebude přes den spát vůbec, už takhle spává jenom půl až hodinku a večer straší dýl než je zdrávo:-D Já myslím, že spaní v kočáru nehrozí, ona ho zrovna dvakrát v lásce nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.10.14 15:36
@Billi píše:
@Anael @CokeLady děkuji za radu. Čekala jsem, kdy se to dozvím. Opravdu jsem potřebovala slyšet, že dvouleté dítě je na kočár velké. Moc děkuji za přínosné poznámky. Jdu syna uchodit ke spaní, když je tak velkej.@kattkka taky mu ho nebudu dávat teď ale až časem, teď se chci po nějakém pokouknout, protože babičky se ptají, co k Vánocům… Ale třeba dneska bych ho tam na spaní klidně dala, protože je nastydlej a včera byl jak rampouch.

Řeším teď uplně to samé :),tak procházím diskuze a dost jsem se pobavila radami, že dvouleté dítě do kočárku nepatří :D :P :lol: doma mi po obědě často neusne, tak jdeme do kočáru a spokojenost je na obou stranách, maminka se vyvenčí a dítko hezky na čerstvém vzdoušku spokojeně usne.
Kočár je už ale krátký, velikosně jsme spíš tříleťáci :), takže buď kouká kousek hlavy nebo kousek nožiček ven, tak hledám v čem prospíme zimu, aby to bylo teplé a pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.10.14 15:43

@Lerry buď v klidu. Nám se problém přesunul na letošek, protože mimo kočár neusne, bude i 2 hodiny ležet v posteli, ale nezabere a jak nespí, tak je nejpozději ve dvě na ťafku a večer řádí ještě v jedenáct, protože je přetažený a nemůže usnout. Dneska jsme byli u doktorky a cestu zpátky jsem se musela hodně držet, abych na něj neřvala. Celou cestu brečel, fňukal, kňučel… Došli jsme domů, naložila jsem do kočáru a během 2 minut chrněl. Už to bude skoro 2 hodiny a pořád spí.
Naštěstí od loňska moc nevyrostl, má jen 95 cm, tak to zvládne ve fusaku od loňska. Pokud chceš něco velkého, tak zkus českého výrobce fusaků Condor, mají v nabídce i fusaky a není problém se domluvit na extra délku. Já to loni vyřešila úplně jinak a fusak jsem si ušila sama.

• Citovat
  • Upravit
Trudinka
7.10.14 15:56

Ahoj, nebo zkus Aesthetic. Také šijí vlastně až na základě objednávky konkrétní kus. Třeba by se šlo dohodnout na delší délce…

• Citovat
  • Upravit
171
7.10.14 15:58

Díky moc, koukám na tem emitex monti, tak jdu ještě zkouknout ten condor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.10.14 16:03
@Trudinka píše:
Ahoj, nebo zkus Aesthetic. Také šijí vlastně až na základě objednávky konkrétní kus. Třeba by se šlo dohodnout na delší délce…

téda, tak ty vypadají moc pěkně, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
7.10.14 16:05

@Lerry My měli taky Emitex a spokojenost :) Jinak co se týče dvouleťáka v kočáru, tak se na rady, že tam nepatří, vykašli. Malej měl dva v červenci a jezdíme normálně na sporťáku, on totiž jednak nechce moc chodit, když jdem pěšky za chvilku si vzpomene a chce nést a nebo si prostě sedne doprostřed silnice/chodníku a odmítá se hnout…takže naložím na kočár a všichni, co s tím mají problém mě můžou políbit zadel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.10.14 16:46

@Irinka0210 :palec: :palec: :palec: moje řeč. Malej měl 2 roky v červnu přes léto do kočáru nechtěl a teď tam spí přes den i 4 hodinky - takže taky jezdíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.10.14 16:52
@Alčák1 píše:
@Irinka0210 :palec: :palec: :palec: moje řeč. Malej měl 2 roky v červnu přes léto do kočáru nechtěl a teď tam spí přes den i 4 hodinky - takže taky jezdíme :pankac:

Me loni taky jeste spal. Do emitexu se nevesel ale dostala jsem obyc cernej fusak z kik a ten je tak dlouhej, ze se tam vesel jeste ve 2,5 letech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.17 20:01

Obnovuji diskuzi na téma fusak

Jen mě zajímají vaše názory, dceři je čerstvě dva a půl a jezdíme hodně dálky… Takže kočár je ještě Pomocník, ale je to samozřejmě o tom, že i dost chodí vedle kočáru, chci kočár tak nějak ještě přes tuto zimu a z jara už chci kočár odbourat.
Ale k tématu, vozite takto staré děti 2-2,5 let ve fusak? Řeším zimu kolem 2 stupňů a méně??? Nebo víc navlékáte děti a mají teplé deky a nárožník? :palec: díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí