Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Billi kluk se mi vešel do jediného a to klasického od Emitexu - měl prodlouženou část, která se dala přidělat na zip. Akorát zapínání bylo z boku ![]()
@Billi bohužel neporadím, ale jestli dovolíš, budu s tebou ráda čekat na odpovědi, mně by teda stačil klidně i tenčí, loni jsme měli jen od Emitexu tento: http://www.detske-kocarky.cz/…bavlnou-2013 a nechápu, jak můžou napsat do tří let, malé budou 2 roky v dubnu a je to prostě krátký. Mně by stačilo i něco takového, ona stejně většinu cesty běží po svých.
Ahoj holky, my máme tento http://mujandilek.cz/…zdarma-.html
My mame Mucki. L je hodne teploucky, zapinani vepredu. Pratelny.
@Koblížek21 my měli Lodgera. Na mimino fajn, na menší batole trošku horší, pořád se rozepínal a velikostně špatný, letos už byl od pasu nahoru venku
Tenčí máme, ale včera byl zmrzlej jak preclík.
@Billi my tu máme kosu dneska, ale to měla jenom nánožník a normálně oblečená, ona stejně většinou běhá, já sí právě nedovedu představit věčně jí vyndavat a zase cpát třeba do toho emitexu 3v1, navíc v zimě s nohama od sněhu, a stejně to bude mít zapnutý jenom do pasu páč ona si ruce nezandá, vůbec nevím, jak to vyřešit.
@Koblížek21 my ho potřebujeme na spaní, protože se mladej rozhodl, že bude spát je v kočáru. Na nohy si chci ušít návleky. U nás platí, že buď jde a jak jde do kočáru, tak už nevyndavám, protože pak bych se zcvokla, že by chvíli chtěl jít a chvíli se vézt.
@Billi no ona taky není tak strašná, ale víš co, v parku jí sama vyndám, ať se jde podívat na kachny, pak zas přes město jí potřebuju vézt…Tiše závidím to spaní v kočáru, to mi od jejího půl roku neprochází ![]()
Vy máte ještě dvouleté děti v kočárku?
Syn měl dva roky v létě a na kočáru už není ![]()
@Billi píše:
@Svistice kde má zapínání? Nechce se mi ho hledat.
Po straách-na každé straně jeden zip.
@CokeLady píše:
Přesně tak… asi bych už nekupovala fusak do kočáru, vždyť dvouleté dítě toho už moc nenajezdí. A když bude někdy v kořárku, tak bude normálně nabalenej v kombinéze a třeba ještě deku na něj.
To me nezarazi ze je dvoulete dite v kocarku.Spis me zarazi zimni fusak tedkom.
I sve mesicni mimco ma jarni podzimni fusak do auto sedacky od emitexu vevnitr bavlna zvenku fleece.Do toho davam svetrik a dupacky. A teloucky je az az.Rano davam deku jeste kdyz jdem brzo.
Naš syn 27měsíců každý den po o spí venku, dnes jsem ho měřila, má 92cm a cca 16kg. V pohodě se mi vejde do fusaku od Aesthetic sport city 3v1
Chtěla jsem požádat o radu. Sháním pro dvouletého syna fusak na letošní zimu. Raději bych s rozepínáním na přední straně a potřebovala bych, aby byl nepromokavý a teplý, protože nemáme nánožník. Dobrá by byla co největší velikost, protože syn už má víc jak 90 cm. S jakou značkou máte dobrou zkušenost?
Děkuji za rady.