Fyzická námaha

139
6.12.10 07:33

fyzická námaha

může způsobit větší fyzická námaha nějaký problémy na konci těhotenství, jde o to že mi dnes kixlo auto a já ho v tom sněhu musela odtáhnout pryč s křižovatky, byla to makačka :twisted: jsem v 8. měsíci ale od té doby malej strašně až nepříjemně kope, nemohla jsem mu nějak ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ms.H
6.12.10 07:37

pokud jsi jinak zdravá a neměla jsi v těhotenství žádné potíže, tak si myslím, že by to ublížit nemělo, já v 8.měsíci přehazovala lopatou písek a míchala beton a v 9.měsíci než přišel manžel z práce, tak jsem sama vymalovala pokoj :wink:

• Citovat
  • Upravit
139
6.12.10 07:44

:-D taky dobrý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.12.10 08:10

Otázka mimo - a to ti nikdo nepomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.12.10 08:18

no taky sem čekala nějakou pomoc jenže to bylo dnes po ránu kolem půl 7 a okolo šli bud samí babičky a nebo lidi kteří asi evidentně neměli zájem pomáhat ženskyý která nemůže nahodit auto,,, asi si si říkali nu co vždyt je jen těhotná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.12.10 08:35

sice komplikace po námaze nejsou časté, ale možné to je… Pokud jsou pohyby mimča až bolestivé, určitě patříš na kontrolu ke svému gyndr nebo do porodky (alespoň CTG by stálo za to natočit), snad se tam budeš mít jak dopravit

btw..a lidi jsou hovádka povětšinou, co se radši otočí nebo i přejdou na druhou stranu když je potřeba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.12.10 08:38
ivash píše:
no taky sem čekala nějakou pomoc jenže to bylo dnes po ránu kolem půl 7 a okolo šli bud samí babičky a nebo lidi kteří asi evidentně neměli zájem pomáhat ženskyý která nemůže nahodit auto,,, asi si si říkali nu co vždyt je jen těhotná :roll:

Já bych ty lidi střílela, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.12.10 08:44

Omlouvám se že odbočím od tématu, ale připomnělo mi to jak jsem šla do obchodu a ve dveřích do mě vrazil nějaký chlápek a spustil jako co se sem cpu s tím bachorem a že on spěchá tak ať uhnu, že já mám času dost a jen se valím. :nevim: :nevim: :-? Tak asi tak nás vnímá společnost? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
6.12.10 09:20

Jé, tak to jsem ráda, že já takové zkušenosti nemám. Mě se ptal chlápek na benzínce,když jsem jen brala benzín, jestli mi nemůže nějak pomoct. No, je to hodně o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
6.12.10 09:20

Odtlačení auta v 8. měsíci těhotenství mi nepřijde ani pro zdravou těhotnou ženu „přiměřená tělesná námaha“. Poradila bych se s dr.
Toto není „přiměřená tělesná námaha“ ani pro zdravou netěhotnou ženu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.12.10 09:36

Já si myslim že si zbytečně riskovala.Auto bych tam nechala když se nikdo nehlásil ti pomoci tak bych normálně šla stranou a počkala bych až si to nějakej chlap odtáhne sám.
Musíš teda mít pěknou páru když odtáhneš auto nebo mít teda extra lehké malé auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.12.10 09:46
Jana206 píše:
Odtlačení auta v 8. měsíci těhotenství mi nepřijde ani pro zdravou těhotnou ženu „přiměřená tělesná námaha“. Poradila bych se s dr.
Toto není „přiměřená tělesná námaha“ ani pro zdravou netěhotnou ženu :mrgreen:

úplně s tímto souhlasím. Taky bych neriskovala a pro klid duše bych se poradila s Mudr. Je to přece jen námaha a nevíš co se může uvnitř přihodit a pokud máš nepříjemné pocity, tak bych to řešila.
Držím palečky, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
6.12.10 10:02

Ty brďo, mne by manžel seřval jako malé dítě, kdyby zjistil, že jsem tlačila auto. Já bych taky šla raději k doktorovi. Je to opravdu o lidech a ochotě. Mne jedna babča pěkně hnusně bouchla do břicha a to jsem se jí ještě vyhýbala, ani se neomluvila. No, já jí řekla, že omluva by byla vhodná. Hleděla na mne jako puk a prý ona je stará a nemusí se omlouvat.

• Citovat
  • Upravit
27263
6.12.10 10:08
lemaz píše:
Otázka mimo - a to ti nikdo nepomohl?

Lemaz tak tohle je věc, která mě nepřekvapila. Lidi když chtějí, tak umějí být pěkně slepí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
6.12.10 10:11

Já ohledně nějakého extrovního šetření se v těhotenství nejsem moc cimprlich, ale tlačit auto neeeeeee 8-o :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí