Podávaní hořčíku v kapačkách

505
4.12.10 12:14

Podávaní hořčíku v kapačkách

Ahoj, na doporučení neuroložky jsem byla ambulantně na kapačkách hořčíku. Jsem v 34. týdnu. Kapačky jsem zvládla v pohodě až teprve večer mi začalo být nevolno, celou noc jsem neprospala a i dnes mi ještě není dobře. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
4.12.10 12:59

nevim o tom, ze by tohle delal horsick - ale zato tehulim se takove veci deji samy od sebe. procpak jsi je vlastne mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
4.12.10 14:21

mě kapačky hořčíku vůbec nevolno nedělaly ani tablety ,jediný z čeho mi nebylo dobře byl Gynypral .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.12.10 17:17

Ahojky Gynypral?není to na zastavení kontrakcí?Tak to mi dávaly taky a několikrát zasebou protože sem měla akutního císaře a musela sem čekat na sál a chytli mě bolesti.To je pravda,že to je humus.Takový stavy už bych nechtěla zažít.Byla sem po něm uplně mimo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
4.12.10 17:22
mikoy píše:
Ahojky Gynypral?není to na zastavení kontrakcí?Tak to mi dávaly taky a několikrát zasebou protože sem měla akutního císaře a musela sem čekat na sál a chytli mě bolesti.To je pravda,že to je humus.Takový stavy už bych nechtěla zažít.Byla sem po něm uplně mimo :roll:

jo to je ono -hnus ,ale pomohl .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.12.10 19:28

Infúzky mám předepsané od neuroložky na bolesti páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.12.10 19:54

ahoj,já brala u obou těhu mg tablety při prvním mi kapačkami zastavovaly předčasný porod v 32tt.u druhého těhu mi dr naordinoval Mg tbl 2-2-2 po této dávce mi bylo fakt dost blbě přesně nežádoucí učinky jak to bylo napsáno v př.letáku,sama jsem si dávky snížila a bylo to v poho.Možná už máš Mg moc,nechala bych si u obvodáka nechat vzít krev na Mg v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.12.10 20:10

A když ti dávali ty kapačky, tak měly na tebe nějaké nežádoucí účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.12.10 20:19

kapačky na mě neměly nežádoucí ůčinky asi to nebyla taková dávka mg za den.jako těch 6tbl,nevím jakou gramáž mají 10ml ampule s Mg a jakou 1tbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
6.12.10 20:24

No já jsem se dozvěděla od neuroložky, že mi dali 20 ml. Takže mi to přepíše na 10 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí