Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, můžete mi poradit, jsem ve 34. týdnu a bříško je čím dál těžší a tak bych potřebovala těhotenský pas, aby aspoň trochu se páteři ulevilo. Akorát nevím jaký. Máte zkůšenosti?
ahoj zrovna jeden prodávám-myslím si, že je fajn-jestli chceš, napiš SZ nebo mrkni ke mě do inzerátů ![]()
Má od Anity, nosila jse ho při obou těhotenstvích a fakt ho doporučuju… sice stál docela dost, ale nelituju. S jinýma zkušenost nemám.
Ahoj tak já jsem v 26.tt a taky mě bolí páteř a ještě k tomu podbřišek.Objednala jsem si uplně obyč pás na stáhnutí páteře a bříška,teprve mi přijde,ale snad budu spokojená,jelikož už jsem ho scháněla dlouho a nikde nebyl k mání
Až vyzkouším napíšu ![]()
No ten břišní Anita je strašně drahý, ale objevila jsem od Medely, ten je kolem 400 Kč, tak přemýšlím, jaký je mezi nima rozdíl.
já mám od Cellacare Materna a je opravdu kvalitní. Jiný jsem teda v ruce neměla, ale tenhle se mi líbí.
Ahoj
tak já si objednala obyč.pás za 200kč s poštovným.Mě stačí abych měla to břicho trochu stažené.Jinak chodim na tehu cvičo tak myslim,že víc snad už udělat nemohu
![]()
…dneska mi už přišel konečně.hned jsem ho vyzkoušela a pěkně mi stáhnul to břicho
ještě zítra těhu.pás zkusim na delší vzdálenost,protože pak mě začalo břicho dost bolet no uvidíme jak bude fungovat ![]()