Těhotenský bříšní pás

505
4.12.10 01:47

Těhotenský bříšní pás

Ahoj, můžete mi poradit, jsem ve 34. týdnu a bříško je čím dál těžší a tak bych potřebovala těhotenský pas, aby aspoň trochu se páteři ulevilo. Akorát nevím jaký. Máte zkůšenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
4.12.10 05:31

ahoj zrovna jeden prodávám-myslím si, že je fajn-jestli chceš, napiš SZ nebo mrkni ke mě do inzerátů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
4.12.10 13:13

Má od Anity, nosila jse ho při obou těhotenstvích a fakt ho doporučuju… sice stál docela dost, ale nelituju. S jinýma zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.12.10 05:27

Ahoj tak já jsem v 26.tt a taky mě bolí páteř a ještě k tomu podbřišek.Objednala jsem si uplně obyč pás na stáhnutí páteře a bříška,teprve mi přijde,ale snad budu spokojená,jelikož už jsem ho scháněla dlouho a nikde nebyl k mání :cry: Až vyzkouším napíšu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.12.10 12:31

No ten břišní Anita je strašně drahý, ale objevila jsem od Medely, ten je kolem 400 Kč, tak přemýšlím, jaký je mezi nima rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
6.12.10 18:33

já mám od Cellacare Materna a je opravdu kvalitní. Jiný jsem teda v ruce neměla, ale tenhle se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.12.10 12:40

Ahoj :mavam: tak já si objednala obyč.pás za 200kč s poštovným.Mě stačí abych měla to břicho trochu stažené.Jinak chodim na tehu cvičo tak myslim,že víc snad už udělat nemohu :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.12.10 17:45

:mavam: …dneska mi už přišel konečně.hned jsem ho vyzkoušela a pěkně mi stáhnul to břicho :pankac:ještě zítra těhu.pás zkusim na delší vzdálenost,protože pak mě začalo břicho dost bolet no uvidíme jak bude fungovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí