Fyzická námaha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
6.12.10 10:11

Já ohledně nějakého extrovního šetření se v těhotenství nejsem moc cimprlich, ale tlačit auto neeeeeee 8-o :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.12.10 10:21

Ahoj,já jsem tedy taky dělala v těhotenství různé věci-cvičila jsem do 7 měsíce bosu,a jednou mě manžel vytáhl na „výlet“-13 km pořád do kopce :roll: ale tlačit auto,to by nemuselo být dobré :think: být tebou,zajdu raději za doktorem,to už není žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.12.10 11:42

No, onos e musí všeho s mírou. Já pracuji jako uklizečka, jsem v 6tém měsíci a upřimě řečenou doufám, že to v práci vydržím do nástupu na mateřskou.Snažím se dost při práci odpočívat a kyble s vodou už taky nenosím plný. Na druhou stranu si říkám, že pokud bych kynula doma (neschopnost mi Mudra nabízela od začátku těhu) tak bych platila za různá cvičení atd…tady pohyb mám taky a navíc zaplatí oni mne. Nehledě na to, že s neschopenkou ze svého platu bych nezatáhla ani SIPO :-( Ale auto je fakt silný kafe, hlavně ty lidi, kteří vidí, že je blbě a nepomůžou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.12.10 14:01

Být tebou, tak bych možná opravdu zašla za doktorem.. Pravda, stejně jako už někdo psal, taky nejsem zrovna ležák a moc se nešetřím, ale tahat auto, to mi připadnu už opravdu moc a přítel by mě asi zabil, kdyby se něco takovýho dozvěděl… ten mi nosí i tašky s nákupy čítající 2 trička :D

Každopádně, příště být tebou, bych se neostýchala a někoho klidně i oslovila.. Někoho celkem sympaticky vyhlížejícího.. Je to smutné, ale muži se nabízejí spíš atraktivním ženám, které by potenciálně mohli i potom pozvat na rande, co s už těhotnou, že? :D Nebo minimálně mi to připadne tak z vlastní zkušenosti.. Když mi dřív třeba praskla pneumatika, tak mi hnedka nějaký muž pomohl (i když to zvládám i sama :), ale od té doby, co jsem těhotná a jde to vidět, tak pomoc nikde :D… Jinak mě občas dostává, jak se na mě mračí staří lidé, když sedím v autobuse.. To opravdu očekávají, že je pustím sednout v tomto stavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
5.3.13 17:46

Ahoj, jsem v 9.týdnu a mám trochu rizikové těhotenství. Nesmím se moc namáhat a tak..patří mezi tu námahu i ryhlá chůze, když ráno dobíhám autobus? (chodím každý den 1,5 km tam a zpátky domů)..možná stupidní dotaz, ale čekám první, a bojím se o něho :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
5.3.13 18:57

Co je to „trochu rizikove“ tehotenstvi?

Jinak mi opravdu dobihani autobusu ani chozeni 1,5km neprijde jako namaha, naopak, pohyb je v tehotentstvi dulezity. Ja jsem behala v prvnim trimestru svych obvyklych 6km, jezdila jsem na kole, chodila po horach… postupne ubiram, ono to jde cim dal tim hur, uz od Vanoc nebeham, ale tramvaj jeste stihnu… takze pokud ti nic neni, tak bych naopak videla 3km chuze denne jako velkou vyhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
5.3.13 20:59

No je není zrovna ideálně uhnízděné…ale i tak děkuju, uklidnila jste mně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
5.3.13 21:00

To slovo „je“ tam nepatří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
5.3.13 21:13

@Luciis173 : Co to znamena, ze neni idealne uhnizdene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.3.13 09:26

Říká se, že se to ke konci těhotenství s těžkou fyzickou prací nemá přehánět. Když jsem ale viděla na ČT2 dokument 4 v tom…nebo jak se to jmenovalo a tam byla jistá paní, která ke konci těhotenství skládala uhlí, očkovala v náruči berana a fakt tvrdě makala na statku a porodila v pohodě…tak nevím, nevím. :D Pokud máš obavy…tak raději zajed k doktorovi, at se zbytečně nestresuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí