Gambler léčba v Bohnicích/léčebně

Anonymní
15.3.22 07:36

Gambler léčba v Bohnicích/léčebně

Ahoj, manžel se chystá do léčebny v Bohnicích kvůli závislosti na online sázení. Chci se zeptat, zdali nemáte někdo podobnou zkušenost. Zajímalo by mě, jak to tam chodí, jestli to pomohlo atd. Je mi jasné, že je vše hrozně individuální ale přes to by mě zajímal názor někoho, kdo si tím prošel respektive jeho partner. Motivace mého pomalu exmanžela je momentálně hlavně to, že nás chce získat zpět a já v tom vidím alespoň malou naději, že by se s tím dalo něco dělat.
Děkuji a přeji hezký den ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.3.22 08:53

Ahoj, přeji hodně štěstí. Bohužel úspěšnost léčby v dlouhodobém hledisku je malá.
Casto závislost nahradí jinou závislosti. :nevim:
Kamarád tam byl. Dobrovolne. Automaty.
Na automaty nesahnul. Ale časem přešel na on line sázení. :(
Bohužel.
Nezná nikoho z léčebný, kdo by to dal. :nevim: Úspěšnost dlouhodobe je kolem 10%.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
15.3.22 10:07

Ať si po léčbe domluví následnou péči v Sananimu

http://www.sananim.cz/…ance-ga.html

A ty se v mezičase stav tamtéž v poradně propříbuzné a rodiče - dost ti to pomůže utřepat si myšlenky o tom co chceš, co je pro vás bezpečné a podobně.

http://www.sananim.cz/…ice-ppr.html

Nejde o to jeslti se vrátíte nebo ne, ale jestli máte společné děti, tak potřebujete hledat nějakou dobrou formu fungování.

Zároveň teda Sananim má i slušné právní a dluhové poradenství, takže můžou ulehčit i po téhle stránce.

péče je bezplatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.7.22 14:21
@Anonymní píše:
Dobrý den můžu se Vás zeptat zda máte kontakt přímo na tu léčebnu. Partner něco shání ale neví kde začít. Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.23 23:02

Jak to dopadlo?

Zakladatelko, rada bych se té zeptala, jak to cele u vás dopadlo. Asi mě čeká stejná cesta 😑

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.9.23 09:54

.

Příspěvek upraven 25.09.23 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
25.9.23 10:35
@topazio píše:
@admin reklama

Děkuji za upozornění. Smazáno.

Přeji krásný den,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.10.23 06:52
@Krista 1992 píše:
Zakladatelko, rada bych se té zeptala, jak to cele u vás dopadlo. Asi mě čeká stejná cesta 😑

Bohužel špatně…Vydržel 16 dní pak podepsal reverz. Už jsem ho ale měla doma zpět nastěhovaného a chtěla to zkusíte sama…Poslední půl roku v tom jede naprosto ve velkém a těch lží…Je konec, tentokrát nepolevím. Jak to dopadlo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3438
25.10.23 10:49

Pridam moje pozorovanie - ked tam clovek nejde dobrovolne tak to ma absolutne nulovy ucinok (poznam 2 take pripady) a jeden pripad kedy sa clovek sam koli sebe rozhodol a kupodivu je zatial stale uspesny.

Viem nieje to prave reprezentativny pocet pripadov, ale ked tam niekto ide „z donutenia“ - „odidem od teba ak sa nepojdes liecit“ je to absolutne zbytocne - tolko moje pozorovanie z obmedzenej statistickej vzorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.23 11:28
@Makyy90 píše:
Bohužel špatně…Vydržel 16 dní pak podepsal reverz. Už jsem ho ale měla doma zpět nastěhovaného a chtěla to zkusíte sama…Poslední půl roku v tom jede naprosto ve velkém a těch lží…Je konec, tentokrát nepolevím. Jak to dopadlo u vás?

To se musel už i zadlužit ne? V okolí mám taky jednoho… nedopadlo to dobře.

• Citovat
  • Upravit
220
25.10.23 13:32

Také mám bohužel zkušenost s gamblerem a nikdy bych do takového vztahu nešla. Kdysi jsem poznala super chlapa, ale zjistila jsem, že měl dluhy kvůli automatum. To mě vyděsilo a chtela jsem to hned ukončit. On se ale nedal, s tím, že už dávno nehraje, že je to už minulost, ze které mu zbyly pouze nějaké dluhy. Dala jsem tedy šanci, ale on me zklamal. Nejenže hrál dál a lhal mi, ale skončilo to dokonce milionovým dluhem. Samozřejmě už spolu dávno nejsme, byla to lekce. Takže ani rádoby odnaučenému gamblerovi nevěřit :zed:
Já se snažila ho z toho dostat, ale nemělo to význam :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria