První rande a komunikace potom

Anonymní
14.3.22 16:35

První rande a komunikace potom

Měla jsem první rande s člověkem, od kterého jsem si celkem dost slibovala. Sešli jsme se na kave (já 32, on 25). Řekl mi několik komplimentů, komunikace byla ok, chtěl zůstat déle, byla jsem to já, kdo řekl, je čas jít. Z me strany to bylo fajn, ne nějaký extrem (ze by to mezi námi extra jiskrilo) ale dost na to, ze ho chci vidět podruhé. Zavedl me k autu a zeptal se, jestli mi muže dat pusu. Necítila jsem se na to, tak jsme rekla, snad priste’. Pak mi ještě napsal, ze měl fajn večer. No a od te doby už nic. Dnes jsem mu napsala, co rika na naši schůzku a jestli se chce vidět znovu, a bez odpovědi. Nechápu, jsem zmatená. Přijde mi, ze ukázal zájem, tak proč takova reakce potom? Jedine, co me napada, ze to bere z me strany jako odmítnutí a chce se z toho vyhnout špatnému pocitu. Pusa při první schůzce ale přece není znakem zájmu…

Někdo nápady, proč by to tak mohlo být? Nebo stejné zkušenosti?

Dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.3.22 16:58

Možná hledá dál. A třeba i někoho dalšího potkal.
Třeba se mu to taky rozleželo v hlavě. Máte celkem věkový rozdíl, ty možná už budeš chtít brzo rodinu, on na to může mít ještě jiný názor.
Ber to, že to asi nevyšlo, pokud se neozve, nedoprošuj se a hledej jinde.

• Citovat
  • Upravit
4164
14.3.22 17:06

To byla nějaká schůzka z inzerátu, nebo se znáte z reálného života a jen jste si dali rande?
Neházela bych flintu do žita, psala jsi mu dneska, je pět hodin, tak ti odpoví dnes později, nebo zítra… a může se stát, že neodpoví vůbec, pak prostě z nějakého důvodu nemá zájem a nepitvala bych proč tomu tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.22 17:08

@Karamba2020

Ano, to byla schůzka z internetové seznamky. Já bych to pochopila, ale nerozumím te části, ze jasne projevil zajem. Zarazí me ta část, ze by to jako odpískal kvůli tomu, ze mu nechci dat pusu.. :think:

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
4311
14.3.22 17:09

Hledala bych mezi staršími. Váš věkový rozdíl je patrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.22 17:13

@someargue

Take se k tomu přikláním, ale to pořad nevysvětluje jeho reakci. On se choval hodně vyspěle, jeden z hlavních důvodu, proč jsem do rande šla. Já už dvě děti mám.

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
4164
14.3.22 17:13
@Anonymní píše:
@Karamba2020

Ano, to byla schůzka z internetové seznamky. Já bych to pochopila, ale nerozumím te části, ze jasne projevil zajem. Zarazí me ta část,ze by to jako odpískal kvůli tomu, ze mu nechci dat pusu.. :think:

Zakl.

To tak vůbec být nemuselo, nevytvářej si domněnku :-) Důvodů mohlo být milion jiných.
A i kdyby, tak žádná škoda.
Ale fakt bych v tuto chvíli nedělala závěr, že nemá zájem a neozve se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
14.3.22 17:17
@Anonymní píše:
Měla jsem první rande s člověkem, od kterého jsem si celkem dost slibovala. Sešli jsme se na kave (já 32, on 25). Řekl mi několik komplimentů, komunikace byla ok, chtěl zůstat déle, byla jsem to já, kdo řekl, je čas jít. Z me strany to bylo fajn, ne nějaký extrem (ze by to mezi námi extra jiskrilo) ale dost na to, ze ho chci vidět podruhé. Zavedl me k autu a zeptal se, jestli mi muže dat pusu. Necítila jsem se na to, tak jsme rekla, snad priste’. Pak mi ještě napsal, ze měl fajn večer. No a od te doby už nic. Dnes jsem mu napsala, co rika na naši schůzku a jestli se chce vidět znovu, a bez odpovědi. Nechápu, jsem zmatená. Přijde mi, ze ukázal zájem, tak proč takova reakce potom? Jedine, co me napada, ze to bere z me strany jako odmítnutí a chce se z toho vyhnout špatnému pocitu. Pusa při první schůzce ale přece není znakem zájmu…

Někdo nápady, proč by to tak mohlo být? Nebo stejné zkušenosti?

Dík

Mel vas rozpracovanych vic a ta dalsi mu treba pusu dala. Sama pises, ze to mezi vama nejiskrilo, myslim, ze ted ho chces hlavne proto, ze dal zpatecku. Kdyby mel skutecne zajem, tak nehodi flintu do zita, pokud mu nestojis ani za odpoved, tak uz bych to odpiskala. Navic v tom veku panove maji vetsinou zajem o neco jineho nez vztah se starsi zenou, ktera za chvili pravdepodobne bude chtit deti. Kasli na to a lov dal. :kytka:

Edit: Ted ctu, ze uz 2 deti mas… urcite hledej spis mezi vrstevniky, ve 25 je to jeste mlade ucho delat nekomu nevlastniho tatinka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.22 17:51

Tak teď mi napsal, ze by me rad viděl, pokud já chci.

Já nevím, ale já z něho cítím takovou lhostejnost. Co kdybych mu nenapsala, napsal by mi? Nevím, kdyby měl opravdu zájem, nesnažil by se víc? To je takové ‘tak jo, pokud tedy chces’…nevím.

• Citovat
  • Upravit
1631
14.3.22 18:18

Holka co nedá pusu při rozloučení je náznakem toho že na vše chce jít pomalu. Proboha proč by kluk v 25 chtěl čekatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
14.3.22 18:22

Tak já myslím, že toho měl domluveného víc, což je běžné a jiná se mu líbila víc nebo mu tu pusu dala nebo možná nejen pusu. Znak nezájmu je to, že ti už neodepsal, jinak by se zajímal samozřejmě, kdy se uvidíte příště. Prostě randění, jen dnes už se asi nenosí slušně odepsat promiň, nemám zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
14.3.22 19:33

Proč by měl svobodný 25 lety kluk chtít 32 letou ženskou se dvěma detma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
14.3.22 19:51
@karkarka píše:
Proč by měl svobodný 25 lety kluk chtít 32 letou ženskou se dvěma detma?

Protože je pro něj snadný cíl, co mu dá? Stačí se po rande pár dnů neozvat a ona ho začne sama uhánět. A mezi tím se může seznamovat s mladšími holkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
14.3.22 19:53
@Prof. Farnsworth píše:
Protože je pro něj snadný cíl, co mu dá? Stačí se po rande pár dnů neozvat a ona ho začne sama uhánět. A mezi tím se může seznamovat s mladšími holkami.

Jj, a ona mu hned nedala, tak smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.22 22:37

Nechápu myšlenku ‘co by mu starší se dvěma detmi mohla dat’. Někdy na věku nezáleží a starší muže být ‘kvalitnější’ osoba. Upřímně, opravdu si nepřijdu znevýhodněná detmi, nebo věkem. A upřímně, zatím jsem se nesetkala, ze by někomu moje děti vadily. Samozřejmě, muži, kteří nestojí o děti, me neoslovi…ale o ty ani já nestojím! Celkově nechápu tohle stigma ‘má decka, je méněcenná pro seznamovací sféru’. Věřím tomu, ze pokud je žena nezávislá, má svůj život pohromadě a nehledá náhradního tatínka, ale partnera, nemá problem najít toho pravého, kvalitního muže. Zajimalo by me, jestli má někdo opačné zkušenosti?

Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí