Urazil vás někdy

Anonymní
15.3.22 07:25

Urazil vás někdy

Urazil vás vás chlap někdy slovně? Mne včera řekl, že jsem zkur**na zlá pia a deb.ilni kráa. Jenom protože si zase cely večer delal úkoly na svůj kroužek do noci (70% času u toho kouká do mobilu a píše si s kamarády), stejně jako včera, stejně jako predevcirem hrál na kompu s kamarády. To, ze jsem mu včera od dopoledne říkala, ze ho chci a ze na nej mám chuť úplně ignoroval, fakt jsem to za cely den řekla třeba 6×, pak mi vycte, ze spolu spime tak málo, protože nikdy nepřijdu (myslím si, ze jeho to nestve, kdežto já jsem z toho frustrovana). Pak mi vyčetl, ze mu s jeho úkoly na jeho kroužek nepomaham, kdežto on se nezajímal ani o moje mnohem větší starosti typu hypotéka apod. Tak jsem včera v 23:15 šla do pracovny a on mi řekl jen at jdu pryč, ze na me nemá čas, tak jsem prastila o stůl s hrnkem, ve kterém měl kafe od včerejšího dopoledne (odpoledne ho nepije už) a pak mi začal strašně nadávat a ze jsem bl*ba ze jsem posila stůl a at vypadnu apod. A ze prej semnou nechce nic budovat, když si ničeho nevazim a ze jsem ho připravila o čas včera večer a ze by me musel prizabit, jestli to budu schovávat za svou frustraci a nespokojenost a nestastnost. Prosím, řeknete mi, co dělám špatně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uslava
15.3.22 07:27
@Anonymní píše:
Urazil vás vás chlap někdy slovně? Mne včera řekl, že jsem zkur**na zlá pia a deb.ilni kráa. Jenom protože si zase cely večer delal úkoly na svůj kroužek do noci (70% času u toho kouká do mobilu a píše si s kamarády), stejně jako včera, stejně jako predevcirem hrál na kompu s kamarády. To, ze jsem mu včera od dopoledne říkala, ze ho chci a ze na nej mám chuť úplně ignoroval, fakt jsem to za cely den řekla třeba 6×, pak mi vycte, ze spolu spime tak málo, protože nikdy nepřijdu (myslím si, ze jeho to nestve, kdežto já jsem z toho frustrovana). Pak mi vyčetl, ze mu s jeho úkoly na jeho kroužek nepomaham, kdežto on se nezajímal ani o moje mnohem větší starosti typu hypotéka apod. Tak jsem včera v 23:15 šla do pracovny a on mi řekl jen at jdu pryč, ze na me nemá čas, tak jsem prastila o stůl s hrnkem, ve kterém měl kafe od včerejšího dopoledne (odpoledne ho nepije už) a pak mi začal strašně nadávat a ze jsem bl*ba ze jsem posila stůl a at vypadnu apod. A ze prej semnou nechce nic budovat, když si ničeho nevazim a ze jsem ho připravila o čas včera večer a ze by me musel prizabit, jestli to budu schovávat za svou frustraci a nespokojenost a nestastnost. Prosím, řeknete mi, co dělám špatně?
Že s ním jsi?
  • Citovat
  • Upravit
16694
15.3.22 07:37

K čemu ho potřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
15.3.22 07:39

Začni si vážit sama sebe a uvidíš, s jakým hovadem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
15.3.22 07:41

Nevtirej se, odstěhuj se. Nikdy se mnou chlap takhle nemluvil, nenechala bych ho. Neváží si tě, jsi mu ukradená. Posbirej zbytky své důstojnosti a bez si najít lepšího partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
15.3.22 07:42
@Anonymní píše:

Vážně máš na někoho takového „chuť“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
15.3.22 07:43

Bože, vydoluj že sebe ždibec sebeucty a pošli ho rychle někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.3.22 07:47

To už jsi zase ty??? 8o 8o Kdy se konečně přestaneš ponižovat a vyhodíš ho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.3.22 07:48

A k tématu, jelikož tohle nebude dlouhá diskuze: ano, párkrát mě manžel urazil. Ale jen proto, že řekl pravdu, kterou jsem slyšet nechtěla :mrgreen: A rozhodně nepoužil sprostá slova, není to hulvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
15.3.22 07:50

Totální absence sebevědomí a sebeúcty. To je na tobě špatně. Takhle s tebou bude vysí*rat každej, pokud na sobě něco nezměníš. Šestkrát za den dolejzat za starým, že si chceš vrznout, to je síla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14631
15.3.22 07:51

Ježiš zase ten tankista :roll: Proč sem pořád píšeš? Vždy ti všichni napíšou, ať jdeš od něj a ty si prostě nedáš říct. Tak dál plakej ve vaně a čekej na zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121

Zakladatelko,

My na sebe sprostě nemluvíme.

Vy jste spolu trávili celý víkend? On ti včera (v pondělí) říkal, že si chce dělat ty úkoly, ale tys to nerespektovala a domáhala se pozornosti?

Kolik večerů v týdnu trávíte spolu? Jak dlouho jste spolu? Kolik vám je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
@Anonymní píše:

Zbav se ho, vola. Seber zbytek své sebeúcty a zbav se ho. Dovedeš si představit, jak se bude chovat k dětem, když mu něco zničí?

Špatně děláš to, že za ním vůbec lezeš. Najdi si lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.3.22 07:52

Ty jsi ta s tou hypotékou v Sberbank?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
15.3.22 07:52
@Michelle_M píše:
Ježiš zase ten tankista :roll: Proč sem pořád píšeš? Vždy ti všichni napíšou, ať jdeš od něj a ty si prostě nedáš říct. Tak dál plakej ve vaně a čekej na zázrak.

Jakej tankista, vocogo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria