Gelové nehty

2245
23.1.07 17:23

gelové nehty

Chtěla bych poradit ohledně gelových nehtů moc se mi líbí a moc bych si je přála k narozeninám a tak se chci poptat jaké máte zkušenosti,když je máte.
Jak se Vám s nima pracuje a tak různě a hlavně jaká je cenová relace

a jestli mi můžete některá doporučit nějaký salón v Ostravě nebo někoho kdo dojíždí přímo domů.

děkuji za Vaše názory Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
23.1.07 17:38

Ahojky,
nejsem sice z Ostravy, ale z Prahy, ale zkusím pár zkušeností s gelovými nehty. Mám je už asi 3 roky a jsem s nima fakt spokojená, začínala jsem s tipama (umělé nehty nalepené na tvoje) a přes to potaženém gelem, ale jak mi ty moje rychle dorostly, tak už mám vlastně strááášně dlouho dobu svoje nehty, které mi manikérka potahuje gelem. Mám je krátké, žádné drápy a většinou francouzskou manikúru. I když v létě ujíždím na různých růžových barvách…k opálenému tělíčku a sluníčku to prostě patří. Teď čekáme mimíska a gelových nehtů se rozhodně nevzdávám, jak jsem psala, mám krátké a decentně upravené, takže nebudu vypadat jak nějaká šílená čarodějnice :D .
Cenově se to tady v Praze pohybuje různě, já chodím za 310,– doplnění, ale to je hodně nízká cena…většinou se to pohybuje kolem 400 Kč za doplnění. Uplně nové stojí cca 600 Kč. Ale možná to bude u vás v Ostravě stejné. Gelové vypají super i nenalakované, což se nedá říct např. o pryskyřicových, které jsou o mnoho levnější.
S nehty můžu dělat všechno, kromě…hihi…zvednout minci z dlaždiček je někdy docela legrace…to je snad jediné. Takže pozor, nikde nerozhazuj drobné :lol:

Přeji krásné nehýtky…

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.1.07 17:56

Ahoj , můžu jen souhlasit s Pavličkou. Nehtíky jsou super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
23.1.07 18:13

Ahoj,

taky jsem měla období, kdy jsem nosila gelové nehty. Vypadají opravdu dobře, jen mi trošku trvalo než jsem si zvykla na ten nový pocit. Jediné negativum je potom,když se jich zbavíš, máš své nehty dost zničené,aspoň já jsem to tak měla. A taky to nevypadá moc pěkně,když odrůstají, já jsem doplňovala 1× za měsíc až 5 týdnů.
Nechávala jsem si je dělat v N.Jičíně za 800,– a doplnění za 400,–, a jedině francouzskou, a spíše kratší. Dělali je i levněji v jiných salonech u nás, ale vím,že si některé známé stěžovali,že nic moc kvalita :roll:

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
23.1.07 20:08

Opravdu jediná nevýhoda je,že se tvé nehty pod nimi parádně zničí.Dříve jsem nehty dělala,takže má zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.1.07 08:20

Ahoj,
já mám s gel.nehty tu smůlu,že mi je mé tělo „nepřijímá“ :? - prostě se začnou po stranách jako by odtrhávat a vypadá to hrozně. První den po aplikaci úžasné,moc se mi to líbilo,ale pak už to jelo. Vyzkoušela jsem více studií a všude dopadla stejně. Dokonce vyzkoušela i nějakou formu gelu,která se „nezapíká“. A navíc mně nehty rostou hrozně rychle a všechny manikérky mně litovaly,že se nedoplatím,protože chodím mnohem častěji než ostatní :(
Tak přeju lepší tělo,protože ruka s gel.nehtama je moc hezká :wink:

Nikča

• Citovat
  • Upravit
22315
24.1.07 08:23

Nikco, mne to delalo to same, tyden byli krasne a pak se zacali odlupovat

Pak jsem presla na pryskyrici a bylo to lepsi.......

I kdyz ja delala v nemocnici ale v rukavicich, nechapu, proc se to delalo, doma mycka..........

No ted uz nemam zadne, a delam si fr. manikuru na svejch a je to levnejsi a vypada to taky skvele!!!

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.1.07 11:17

Ahoj,
na gelové nehty jsem se nechala ukecat před svatbou a už bych to nikdy neudělala… vypadalo to sice fakt hodně dobře, ale nebyla jsem na to zvyklá - celý život mám krátké, takže mi to dost zavazelo a hlavně, když jsem si je pak nechala odrůst, tak trvalo 3/4 roku, než se mi moje nehty zpravily :roll: Nikdy jsem s nima neměla problémy a najednou byly slabé, lámavé a hrbolaté. Byla jsem z toho fakt nešťastná.
Nechávala jsem si je dělat ve svatebním salonu Pronuptia v Ostravě-je tam i manikérka. Cenu si už nepamatuju, ale 800,– to určitě nebylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
24.1.07 11:19

Ahoj,
jeden neznalec, vůbec nevím co jsou gelové nehty ani francouzská manikůra. Já si tak jednou týdně nehty ostříhám úplně nakratinko, protože nesnáším, když mi pod ně cokoliv leze. Mám je pevné, tvrdé, řekla bych že kvalitní, akorát si pořád okolo dloubu kůžičku jak malý dítě :o))
Jinak si ani nelakuju, protože na nehtech nic nesnesu, jednou jsem to zkusila a měla jsem tak blbej pocit, že jsem to musela dát pryč.
Tak mě prosím někdo zasvěťte do tajemství, ne že bych si to chtěla dělat, ale ať aspoň jsem v obraze :o))
Díky Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
24.1.07 12:39

Jirino - nejsem zrovna odborník a jak jsem psala…mé nehty odmítají jakoukoliv metodu :?
Nehty se obrousí a prodlouží typem=umělý nehet,který se na vlastní nehet přilepí. A pak nastává procedura gelu,kdy se štětečkem nanáší vrsva přes umělý nehet a dává zapéct do UV lampy. Existují i nějaké jiné „srágory“,které se nezapékají a nanášejí se opět štětečkem a po zaschnutí obrušují do požadované délky a tlušťky-čím více se opiluje vrchní část,tím to vypadá přirozeněji. Jak nehty včetně typu odrůstají,chodí se na doplnění toho gelu až jednou typy odrostou a zůstane jen tvůj vlastní gelem potažený nehet.
Další metodou je pryskyřicová hmota a dříve se také používalo hedvábí,ale to nedrželo vůbec.
ad francie=nalakování :arrow: bílé konečky a přes růžový lak =přirozený vzhled nehtů
/ některé modelážní hmoty,které se na nehet nanáší lze již před zatvrdnutím použít ve dvou barvách právě zmiňované francie = nemusíš si umělé nehty vůbec lakovat /
Mně žel nehty nepřijímají žádnou metodu a je fakt, že zničené jsem je z toho měla vždycky,právě tím zbroušením,ale komu to sedne, tak má stále upravené ruce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
24.1.07 14:20

Ahoj,
tak já jsem právě sundala po 2 měsících gel.nehty. A asi si je už nikdy nedám. Mám své nehty v katastrofálním stavu. Když jsem je měla čerstvé, tak byli super, ale po 14 dnech už to nebylo nic moc. Záleží jak moc je namáháš a jak rychle ti rostou.
Ikdyž se mi moc líbí, radši budu chodit na manikuru.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21444
16.1.13 19:02

Ahoj,
také jsem uvažovala o gel. nehtech, ale když jsem viděla ceny, tak mě to přešlo. 800 za nové a 400 za doplnění, na které musím každé 3 týdny. No, děkuji pěkně!
Navíc moc píši na klávesnici a nosím kontaktní čočky, takže si myslím, že se pro mě moc nehodí.
Jinak kdybych byla nositelkou takových nehtů, asi bych si koupila sadu na gel nehty a pokoušela se je vymodelovat doma - ty ceny jsou opravdu vysoké. Ten materiál opravdu na tolik vyjde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
16.1.13 19:08

@PaníBovaryová material neni nejlevnejsi, ale kazdopadne jde o to, ze ta manikerka co sedi v tom salonu, tam taky neco plati a nesedi tam zadarmo…a rozhodne patlat nehty doma neni reseni, clovek si muze znicit sve vlastni nehty a nez to bude vubec nekdy koukatelne, chce hodne casu, penez i energie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
16.1.13 19:12

Já gelovky mám, dělá mi je kamarádka, co si to doma zařídila při mateřské. NOvé stojí 450,– a doplnění 350,– :nevim: Ale my jsme na vesnici, neplatí nájem, doteď byla na mateřské, takže soc a zdrav pojištění neplatila…i to se jistě promítlo do ceny :nevim: Uvidím příští návštěvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.1.13 19:17

@PaníBovaryová klávesnice nehtům naprosto nevadí a za pár dní se i s nehty píše stejně dobře jako bez nich.. a čočky? také nevadí, jen jsem je musela začít vyndavat jinak, než jsem byla zvyklá, ale jde to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí