Gelové nehty sama

1010
11.4.15 18:39

gelové nehty sama

Ahoj holky, delate si nejaka doma gelove nehty? ja si vcera poridila snad vsechno jen nevim jak zacit:Drady a triky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9135
11.4.15 19:09

Ahoj, cca před dvouma rokama jsem si je rok dělala sama, a na netu určitě nějaký ten návod najdeš, protože to každej dělá většinou jinak, záleží co máš doma za sadu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
11.4.15 19:14

Byla jsem dneska na veletrhu a ty pani rekla at mi da vsechno co potrebuju:D vypada to na znacku ebd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
11.4.15 19:20

Ahoj jo dělám si je cca tři měsíce a poprvé to byl mazec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.4.15 19:28

Porid si šablony a nelep na tipy, nejdřív zkoušek na cvičném prstu, určité ne na sobě jinak si znicis nehtove lůžko! pokud nebudeš vědět jak na správnou stavbu nehtu- ce oblouk (jsem zvědavá kolik lidí se ozve že je to ošklivé, ale málokdo vi ze je nutný) jinak nejdůležitější je příprava nehtu, zkrácení, odstraneni kuzicky a zbytku kuze pod ni, odmasteni prepem, a zmatneni. potom se nanáší base, jsou dva druhy, jeden se zapika, druhy ne, hned na něj bez broušení modelacni gel na stavbu nehtu s jeho prodloužením. zapece se, obrousi tvar, potom kamufláž a Franciu, zapect, upravit a lesk. a FAKT TO NENI TAK SNADNE JAK SI KAZDY MYSLI!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
11.4.15 19:34

No c-oblouk je fakt něco co se učí dost těžko určitě pohledej i videa na netu a nepočítej s tím že je nebudeš mít jako od nehtařky-a i s tím že ti nebudou hned držet obzvlášť pokud neuděláš stresový bod.

Příspěvek upraven 11.04.15 v 19:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
11.4.15 19:35

@dituleska můžu se zeptat kde dělám chybu že mi modelovací gel dělá bublinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.4.15 19:36

Přesně tak, koukni na YouTube na Videa od iwett palasziewicz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.4.15 19:43

Nesmís gel míchat, pokud je tam mas postav ho na teplejší místo měli by vyprchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.4.15 19:53

Modelovací gel nabírat jako by lžičkou, nemíchat a moc tím štětcem nešmrdlat po nehtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
11.4.15 20:05

@Kaac @dituleska já myslela že se gel musí promíchat používám se skelnými vlákny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.4.15 20:08

Míchat můžeš, ale spis zvednout ze dna opatrně vlákna, ale ani ten jsem nemichala. jediný který jsem michala byl takový kterému se usazoval pigment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.4.15 20:10

Míchá se spíš barevný s pigmentem, stavební bych asi nemíchala, ani ten se skelným vláknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
11.4.15 20:17

@Kaac @dituleska dbře tak už míchat nebudu-ještě se prosím zeptám jak mám správně postupovat-dělají se mi stále odchlipky což dávám za vinu sobě že to neumím-jak postupovat při doplnění -mám odstranit původní modeláž až na nehet nebo stačí sundat povrch nanést modelovací gel-zapéct setřít výpotek zabrousit, nazdobit, nanést finisch a zapéc+setřít výpotek? Nebo sundáte vše a jedete zase od podkladu dál všechny vrstvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.4.15 20:21

Nové dělám az tak po 4 doplněni. takže nebrousim celý. máš špatně připraveny nehet, odstranění blanky, mastný, hodně base gelu, nebo gel az na kuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková