Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, delate si nejaka doma gelove nehty? ja si vcera poridila snad vsechno jen nevim jak zacit:Drady a triky
Ahoj, cca před dvouma rokama jsem si je rok dělala sama, a na netu určitě nějaký ten návod najdeš, protože to každej dělá většinou jinak, záleží co máš doma za sadu ![]()
Byla jsem dneska na veletrhu a ty pani rekla at mi da vsechno co potrebuju:D vypada to na znacku ebd
Porid si šablony a nelep na tipy, nejdřív zkoušek na cvičném prstu, určité ne na sobě jinak si znicis nehtove lůžko! pokud nebudeš vědět jak na správnou stavbu nehtu- ce oblouk (jsem zvědavá kolik lidí se ozve že je to ošklivé, ale málokdo vi ze je nutný) jinak nejdůležitější je příprava nehtu, zkrácení, odstraneni kuzicky a zbytku kuze pod ni, odmasteni prepem, a zmatneni. potom se nanáší base, jsou dva druhy, jeden se zapika, druhy ne, hned na něj bez broušení modelacni gel na stavbu nehtu s jeho prodloužením. zapece se, obrousi tvar, potom kamufláž a Franciu, zapect, upravit a lesk. a FAKT TO NENI TAK SNADNE JAK SI KAZDY MYSLI!!
No c-oblouk je fakt něco co se učí dost těžko určitě pohledej i videa na netu a nepočítej s tím že je nebudeš mít jako od nehtařky-a i s tím že ti nebudou hned držet obzvlášť pokud neuděláš stresový bod.
Příspěvek upraven 11.04.15 v 19:41
@dituleska můžu se zeptat kde dělám chybu že mi modelovací gel dělá bublinky?
Přesně tak, koukni na YouTube na Videa od iwett palasziewicz
Nesmís gel míchat, pokud je tam mas postav ho na teplejší místo měli by vyprchat
Modelovací gel nabírat jako by lžičkou, nemíchat a moc tím štětcem nešmrdlat po nehtu.
@Kaac @dituleska já myslela že se gel musí promíchat používám se skelnými vlákny.
Míchat můžeš, ale spis zvednout ze dna opatrně vlákna, ale ani ten jsem nemichala. jediný který jsem michala byl takový kterému se usazoval pigment
Míchá se spíš barevný s pigmentem, stavební bych asi nemíchala, ani ten se skelným vláknem.
@Kaac @dituleska dbře tak už míchat nebudu-ještě se prosím zeptám jak mám správně postupovat-dělají se mi stále odchlipky což dávám za vinu sobě že to neumím-jak postupovat při doplnění -mám odstranit původní modeláž až na nehet nebo stačí sundat povrch nanést modelovací gel-zapéct setřít výpotek zabrousit, nazdobit, nanést finisch a zapéc+setřít výpotek? Nebo sundáte vše a jedete zase od podkladu dál všechny vrstvy?
Nové dělám az tak po 4 doplněni. takže nebrousim celý. máš špatně připraveny nehet, odstranění blanky, mastný, hodně base gelu, nebo gel az na kuzi