Genetické a imunologické testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1565
30.3.11 10:36
kacenice píše:
Jamja píše:
Tomu rozumím. Zbytečně se to všechno protahuje. Teda co jim tam mohlo vyjít za hodnoty, že je z toho tak paf. A kde jsi byla? Koukala jsem, že jsi z Kladna, nebylas náhodou v Praze v Podolí?? Jinak držím palce, ať se do vyřeší co nejdřív. :palec:
no taky jsem zvedava :nevim:
chodim k Apolinari, Kladno pod ne nejak patri… takze cast na Kladne a OPU a ET v Praze ;)
tebe poslal na tyhle testy rovnou gynekolog?

Jj, poslal, asi po 3 měsících co jsem u něj mi rovnou napsal žádanku na genetiku i imuno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
30.3.11 10:43

ty jo tak to je super, me na Kladne i po tom neuspesnem IVF rekli ze neni treba, nastesti u Apolinare byli jineho nazoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
30.3.11 10:58

Jo, je zlatej. Ale ty hormony,co do mne laduje, mi nijak nezabírají, spíš naopak. Tak to si budem muset promluvit až příjdu příště :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
30.3.11 11:20

Asi zkousi co zabere… :nevim:
nas muj poslal rovnou do CARu a nijak to neresil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.9.11 12:37

Ahoj holky já mám právě takový problém prodělala jsem 4 ivf všechny bohužel neuspěšné,po 4tém my dr.řekl že by bylo dobré udělat testy.Docela nás to s přítelem dostalo neb jsme mysleli že to snad měli udělat dávno ale doufali jsem že vědí co dělají.Tak jen doufám že testy budou ok jinak budeme docela nasr....... :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
6.9.11 13:26

Ahoj, teda to je drsný. 4 IVF a teprve potom na imunologii. To bych teda byla pěkně vytočená. Zvlášť když se zjistí, že to mohlo být tím… :cert: To je fakt síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
6.9.11 13:28

Jinak já už jsem to absolvovala, samozřejmě vyšla imunologie špatně, takže beru prednison a v koncem září jdu na kotrolní odběry. Nevíte prosím holky některá, jestli se i po těch kontrolních odběrech bere pořád prednison a pořád chráněný styk, dokud nebudou výsledky? A zase to trvá 6 týdnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.9.11 20:13

jjjjjjjjjjjjjj tak to fakt nevím, taky vubec nevím co nás čeká, zítra jedem na ty testy tak se snad dozvím víc.Docela mám obavu dr tvrdil že si nemyslí že by tam měl být nějaký problém ale už jím moc nevěřím když je neudělali včas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
10.9.11 20:55

ahoj holky.mně na imunobiologii v podolí zjistili taky hodně špatnou BI,dostala jsem prednison a kondomsex na tři měsíce.po třech měsících znovu na kontrolní odběry,zlepšilo se to,ale jen málo,takže prednison i kondom dále.za další tři měsíce znovu na odběry,výsledky se zlepšily.pak už jsem tam nemusela,prednison ještě asi preventivně na cca.4 měsíce a pak hurá na další ivefko.tak asi tak jsem to měla já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.9.11 22:14

Ahojda tak prednison jsem brala taky dost dlouho ale z jiného duvodu ale taky při ivf, jen jsem po nem festovně nabral tak že taky nic moc ale sexík bez ochrany nám zatím nikdo nezakázal.Tak uvidíme jak vubec dopadneme v testu který budeme mít tak za 6 neděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
12.9.11 07:10

tak já po něm teda nenabrala vůbec .na ten sex mně madár upozornoval,ještě při odchodu.at ho dodržuji,jinak by to prý nemělo smysl.což teda bylo něco hlavně na mého muže :roll:jinak se taky dost divil,že mě na vyšetření poslali až po tolika neúspěších.má BI byla hodně špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.9.11 22:02

Jojo taky jsme se divili že nám ten test neudělali dříve, aspon po druhém nezdaru, dokonce jsem se na to ptala ve středu sestry při odběrech ale taky moc nevěděla.No tak uvidíme jak dopadnem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
14.9.11 07:07
vonka píše:
Jojo taky jsme se divili že nám ten test neudělali dříve, aspon po druhém nezdaru, dokonce jsem se na to ptala ve středu sestry při odběrech ale taky moc nevěděla.No tak uvidíme jak dopadnem. :think:

přeji,at dopadnete co nejlépe a pak hurá na to !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
22.9.11 07:31

Ahoj jsem po třech zamlklých potratech a má doktorka mě chce odeslat na imunologické vyšetření, co vše se na něm dá zjistit, jak se provádí, a budou vyšetřovat i partnera?? Předem díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.9.11 08:26
marinka5 píše:
Ahoj jsem po třech zamlklých potratech a má doktorka mě chce odeslat na imunologické vyšetření, co vše se na něm dá zjistit, jak se provádí, a budou vyšetřovat i partnera?? Předem díky za odpověď

Ahoj Marinko ty testy nejsou složité jen vám oběma odeberou krev a pak čekáte tak asi 6 neděl,zjištuje se proč to nejde vady v rodině atd je toho docela dost.Držím :palec: at vše dopadne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí