Genetické a imunologické testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5993
26.9.11 07:57

Ano, Mari, musíte být vyšetřeni oba. Já dávala krev a přítel sperma, ale jestli i krev si nejsem jistá. Pak jsme čekali asi tak měsíc, nebo déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
26.9.11 08:38

Manžel krev nedával, jen sperma. To se ale i dá přinést z domu, takže tam teoreticky ani nemusí. Ale asi je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
26.9.11 15:39

No nevím jak bych vezla spermouše z Ostravy do Prahy:D A navíc bych ani sama nejela. To jsou prostě věci, které se týkají nás obou:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
26.9.11 15:44

No z Ostravy by to šlo asi těžko :-D . Samozřejmě se to týká obou, taky že jsme tam napoprvé byli oba. Ale to čekání je dost na dlouho, takže na kontrolní test jsme to vyřešili tímto způsobem, protože to bylo zbytečné, abychom tam tvrdli oba. Jen jsem chtěla uvést, že taková možnost taky existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jart
11.10.12 10:27

Byli jsme na odběrech krve kvůli genetice, před chvílí mi volala sestra, že já mám přijít na odběr ještě jednou. Po telefonu nesděluje, proč. Nevíte, na co potřebujou další krev?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.12 16:23

Třeba se jim to srazila

• Citovat
  • Upravit
jart
23.10.12 09:19

Druhý odběr chtěli na DNA, ale nepochopila jsem, proč tu krev nevzali najednou.

• Citovat
  • Upravit
mari.sta
17.12.12 15:22

Prosím vás, kluk byl dneska s malou a matkou na testech genetiky..ohledně otcovství.
výsledky prý budou v pátek, zdá se mi to nějak brzo…prosím, odepište mi na mejlík, mockrát děkuji a přeji všem krásné vánoce

• Citovat
  • Upravit
6327
27.3.14 13:00

HOLKY PROSIM VAS NEVYTE NEKTERA CO ZNAMENAJI TYHLE TESTY DEKUJI. ANTI-CMV IGM A JESTE ANTI-CMV IGG NEZNATE NEKDO TYHLE ZKRATKY CO TO VLASTNE JE OBE MI VYSLI POZITIVNI DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
27.3.14 13:17

@hanka1120 Ahoj, znamená to, že jsi někdy v minulosti prodělala infekci cytomegalovirem. Tu prodělá 80% populace- probíhá většinou jako chtipka nebo angina. Pokud jsou negativní IgM protilátky pak to není akutní (nyní probíhající) infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.14 13:23

VYSLEDKY JSOU TAKOVE, ANTI-HBC IGM NEGATIVNI. ANTI CMV IGM 1.14 POZIT ROZMEZI JE TAM V ZAVORCE 0.0-0.9. A TO DRUHY ANTI CMV IGG 8.26 POZITIVNI V ZAVORCE ROZMEZI 0.0-0.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
27.3.14 17:20

@hanka1120 Takže se nejedná o probíhající infekci, ale někdy v minulosti proběhlou. Jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
13.12.16 15:12

Testy moravskoslezsky/zlinsky kraj

Chci se zeptat, kde a zda se delaji geneticke a imunologicke testy v Moravskoslezskem kraji prip. jeste pripada v uvahu kraj Zlinsky? A jak dlouho to trva? Prosim aktualni info.
Prodelala jsem SP, pote bezproblemove tehu po 1/2roce a po 6telech ZT, tak me chce eventualne gynekolozka poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.16 15:47

Holky, já řeším stejné problémy. Bohužel doktoři nás odmítají poslat na imunologii, že jejich testy v caru sou dostačující. Po opakovaných potratech jsem si vydupala žádanku na imunologii. Je tady někdo z Brna?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex