Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj jezdíte někdo také do Sanusu v HK?
Do Sanusu jsem začala jezdit teď v březnu. Už jsem tam byla dvakrát a teď čekám, jak to dopadlo… Nechcete si někdo o zkušenostech se Sanusem popovídat? Budu ráda za rady a zkušenosti druhých ![]()
Ahojky, sice to neni k tematu, ale drzim palecky.. cetla jsem tvuj denicek.. a reknu ti ze 7 mesicu nic neni, ja jsem otehotnela az 6ty mesic snazeni..
Ale nebrala jsem zadne vitaminy, ani jsem nikam nechodila. Proste to prislo samo ![]()
Takze drzim palecky at ti to brzy vyjde… ![]()
Monny89 píše:
Ahojky, sice to neni k tematu, ale drzim palecky.. cetla jsem tvuj denicek.. a reknu ti ze 7 mesicu nic neni, ja jsem otehotnela az 6ty mesic snazeni..
Ale nebrala jsem zadne vitaminy, ani jsem nikam nechodila. Proste to prislo samoTakze drzim palecky at ti to brzy vyjde…
Děkuju
No je to snad na dobré cestě a v Sanusu jsou moc příjemní. Doufám, že to bude brzy, už se moóóc těšíme ![]()
Držím pěstičky aby jsi co nejdřív těhulkovala
.
Na odpovědi jsem taky zvědavá. Asi tam taky budeme jezdit. Ale nejdřív tak v létě.
veve - doufam, ze se brzy zadari…vim jake to je.. Jo a mimochodem, kolem Sanusu HK, chodim pesky casto… ![]()
Monny89 píše:
veve - doufam, ze se brzy zadari…vim jake to je.. Jo a mimochodem, kolem Sanusu HK, chodim pesky casto…
Jo? No tak já jsem z Mýta, takže to nějak daleko nemám. Za to dojíždění mi mimčo stojí, i kdybych měla lítat až do Prahy ![]()
veve - tak to jo, treba se nekdy potkame
No, ja bych taky pro dite udelala cokoliv… ![]()
Monny89 píše:
veve - tak to jo, treba se nekdy potkameNo, ja bych taky pro dite udelala cokoliv…
Tak ty už koukám budeš brzy bobečka u sebe mít
Mně se Hradec strašně moc líbí, jednou bych tam chtěla bydlet. A taky tam mám sestřenku ![]()
veve - jj, uz ho chci venku, vadi mi, ze nemuzu spat na brise.. a jak me porad nakopava..
A hlavne uz ho chci ponunat ![]()
Mno, my jsme Hradci od zari.. jsme puvodne prazaci ![]()
Monny89 píše:
veve - jj, uz ho chci venku, vadi mi, ze nemuzu spat na brise.. a jak me porad nakopava..![]()
A hlavne uz ho chci ponunat
Mno, my jsme Hradci od zari.. jsme puvodne prazaci
Aha, no já taky bydlela v Praze ale jen do mých 6 let
Ani bych tam už žít nechtěla teda.
Jj, to ti věřím, že už bys ho chtěla pomuchlat, já totiž taky ráda spím na břiše
Zrovna včera jsem o tom přemýšlela, že to bude hrozný, tři čtvrtě roku si nemoct pořádně lehnout ![]()
VERCATOMIK píše:
Držím pěstičky aby jsi co nejdřív těhulkovala.Na odpovědi jsem taky zvědavá. Asi tam taky budeme jezdit. Ale nejdřív tak v létě.
Děkuji. No já jsem taky zvědavá, co se dozvím nového ![]()
mno, dneska je to tyden, dekuju ![]()
Tak mi napis, az pojedes do HK, a zajdem na kafco ![]()
Monny89 píše:
mno, dneska je to tyden, dekujuTak mi napis, az pojedes do HK, a zajdem na kafco
Jéé tak jo!
Já se ozvu
veve.m píše:Monny89 píše:Jéé tak jo!
mno, dneska je to tyden, dekujuTak mi napis, az pojedes do HK, a zajdem na kafco
Já se ozvu
oookaaaa
Kdy sem budes cestu…?? Zhruba?