Sanus HK

19886
18.3.11 15:44

Sanus HK

Ahoj jezdíte někdo také do Sanusu v HK?

Do Sanusu jsem začala jezdit teď v březnu. Už jsem tam byla dvakrát a teď čekám, jak to dopadlo… Nechcete si někdo o zkušenostech se Sanusem popovídat? Budu ráda za rady a zkušenosti druhých :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
18.3.11 15:59

Ahojky, sice to neni k tematu, ale drzim palecky.. cetla jsem tvuj denicek.. a reknu ti ze 7 mesicu nic neni, ja jsem otehotnela az 6ty mesic snazeni..
Ale nebrala jsem zadne vitaminy, ani jsem nikam nechodila. Proste to prislo samo :wink:

Takze drzim palecky at ti to brzy vyjde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 16:01
Monny89 píše:
Ahojky, sice to neni k tematu, ale drzim palecky.. cetla jsem tvuj denicek.. a reknu ti ze 7 mesicu nic neni, ja jsem otehotnela az 6ty mesic snazeni..
Ale nebrala jsem zadne vitaminy, ani jsem nikam nechodila. Proste to prislo samo :wink:Takze drzim palecky at ti to brzy vyjde… :kytka:

Děkuju :-D No je to snad na dobré cestě a v Sanusu jsou moc příjemní. Doufám, že to bude brzy, už se moóóc těšíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.3.11 16:10

Držím pěstičky aby jsi co nejdřív těhulkovala :wink: .

Na odpovědi jsem taky zvědavá. Asi tam taky budeme jezdit. Ale nejdřív tak v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 16:19

veve - doufam, ze se brzy zadari…vim jake to je.. Jo a mimochodem, kolem Sanusu HK, chodim pesky casto… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 16:27
Monny89 píše:
veve - doufam, ze se brzy zadari…vim jake to je.. Jo a mimochodem, kolem Sanusu HK, chodim pesky casto… :lol:

Jo? No tak já jsem z Mýta, takže to nějak daleko nemám. Za to dojíždění mi mimčo stojí, i kdybych měla lítat až do Prahy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 16:35

veve - tak to jo, treba se nekdy potkame :lol: No, ja bych taky pro dite udelala cokoliv… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 16:47
Monny89 píše:
veve - tak to jo, treba se nekdy potkame :lol: No, ja bych taky pro dite udelala cokoliv… :huban:

Tak ty už koukám budeš brzy bobečka u sebe mít :palec: :dance: Mně se Hradec strašně moc líbí, jednou bych tam chtěla bydlet. A taky tam mám sestřenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 16:55

veve - jj, uz ho chci venku, vadi mi, ze nemuzu spat na brise.. a jak me porad nakopava.. :roll: :mrgreen: A hlavne uz ho chci ponunat :srdce:
Mno, my jsme Hradci od zari.. jsme puvodne prazaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 17:10
Monny89 píše:
veve - jj, uz ho chci venku, vadi mi, ze nemuzu spat na brise.. a jak me porad nakopava.. :roll: :mrgreen: A hlavne uz ho chci ponunat :srdce:
Mno, my jsme Hradci od zari.. jsme puvodne prazaci :lol:

Aha, no já taky bydlela v Praze ale jen do mých 6 let :mrgreen: Ani bych tam už žít nechtěla teda.
Jj, to ti věřím, že už bys ho chtěla pomuchlat, já totiž taky ráda spím na břiše :lol: Zrovna včera jsem o tom přemýšlela, že to bude hrozný, tři čtvrtě roku si nemoct pořádně lehnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 17:11

Jéé ty ses před týdnem vdávala? Tak to gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 17:19
VERCATOMIK píše:
Držím pěstičky aby jsi co nejdřív těhulkovala :wink: .Na odpovědi jsem taky zvědavá. Asi tam taky budeme jezdit. Ale nejdřív tak v létě.

Děkuji. No já jsem taky zvědavá, co se dozvím nového :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 17:22

mno, dneska je to tyden, dekuju :kytka:

Tak mi napis, az pojedes do HK, a zajdem na kafco  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 17:47
Monny89 píše:
mno, dneska je to tyden, dekuju :kytka:Tak mi napis, az pojedes do HK, a zajdem na kafco :dance:

Jéé tak jo! :dance: Já se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 17:55
veve.m píše:
Monny89 píše:
mno, dneska je to tyden, dekuju :kytka:Tak mi napis, az pojedes do HK, a zajdem na kafco :dance:
Jéé tak jo! :dance: Já se ozvu

oookaaaa :palec: Kdy sem budes cestu…?? Zhruba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí