Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já při třetím IUI taky nevěřila a nakonec jsem otěhotněla… ikdyž mimoděložně ![]()
Péťa G. píše:
Já při třetím IUI taky nevěřila a nakonec jsem otěhotněla… ikdyž mimoděložně
To mě mrzí… No uvidíme co z toho bude nebo nebude. A kdy se zas budete moct snažit?
Kdyby mi dělali jen tu laparku, tak tam není s čím čekat, takže hned po následujicí MS. Jenže u mě stále nemohli přijít na to, proč mi kolísá stále HCG a tak mi udělali i revizi dělohy, zbytečně tedy, páč těhu nakonec bylo ve vejcovodu. Takže po revizi bych měla čekat tři MS a teď čekám každým dnem tu třetí..... takže snažení může začít… ![]()
Jenže u mě je to složitější, … mám sice ještě jeden vejcovod, ale asi zřejmě neprůchodný… když hledali to těhu, tak mi nařízli nejdříve jeden a pak druhý. Těhu bylo až v tom druhým…
Ale až to dostanu, tak se chceme objednat a ten samý měsíc už začít se stimulací před IVF… už se těším, konečně se zase něco pohne kupředu
![]()
jo taky sem tam byla:-)tak myslim že tam sou odbornici a že každy ženě pomužou:-)
Jj jsou tam fajn. Uvidím, co se bude dít při příští návštěvě… ![]()
misule89 píše:
Ahooj, já jezdim do sanusu v Hradci takyyy
Jéééé a spokojená? Já ano,ale čas se loudá… Už aby se to povedlo ![]()
No spokojená, začli sme tam chodit a teď mě čeká ivf, už pícham injekce, tak sem zvědavá,jak to dopadne všechno. Jediný zatim,co mě zaráží na jejich stránkách,tak tam nemaj ceník nebo možnosti platby, jestli to chtěj najednou či jak ![]()
Jak dlouho tam chodíš ty?
ahojky, já sice do Sanusu nejezdím, ale jsem hradečačka (teď pardubičanda) ale vše začalo právě tam.loni v červenci jsem tam byla poprvé právě u dr.Štěpána ml. kvůli otěhotnění (no možná brzy, snažili no tedy spíš jsme to nechávali osudu ccc od března), řekl mi počkat do MS a třetí den na odběr krve kvůli stanovení termínu ovulace, jelikož jsem měla v té době (po rozvodu) ji tak rozhozenou, že nebylo možné určit přesný termín kdy jde skutečně o MS a kdy o špinění no a do té doby ať se dál snažíme přirozenou cestou. tak jsme čekali no a za tři týdny takové špinění - nešpinění, totální únava, po obědě jsem musela z práce a ihned usnula, o víkendu zle po pizze (pizzu miluju), tudíž zvracení divné, bolest v podbřišku jako před MS, a už mě hlodalo
tehdejší přítel se měl v neděli večer vracet z Rakouska nebo Holandska, teď přesně nevím (řidič a majitel zájezdového busu), zatím jsem nic neřekla a udělala si test
druhá čárka sllllaaaaabounká, ale přece
divné - aha test měsíc prošlý, tak do lékárny do FN a další dv a testy, to samé, sl-abě, ale přece, v neděli ráno to samé tak pro poslední test (každý od jiného výrobce) a to samé. volám kámošce, je tam slabá čárka, fakt slabá, ona na to: ale je tam seš jasná, v pondělí se objednej k doktorovi, dřív než za tři týdny stejně nic neuvidí. večer jsem tedy příteli oznámila, že jsem nejspíš těhotná, ale že to necháme potvrdit dr., no co dodat, radost veliká
jenže před půlnocí bolesti zesílili, do rána jsem nespala, ráno jsem se motala jak moucha, zle, zimnice, pocení
volala jsem do práce, že si beru den dovolené a celý den proležela, v noci to samé, tudíž hned ráno s bolestmi do Sanusu, ihned mě vzali, nabrali krev, po obědě výsledky 96% pozitivní HCG, ale dle UZ nebylo těhu vidět
za dva dny na kontrolu, znovu krev a další výsledky, lehce nad 100, ale stále málo s tím, že za dva dny opět na kontrolu, tak znovu lehce stoupli, ale už zde bylo podezření na mimoděložní těhotenství, no prostě nemohli mimi najít tak znovu vydržet s tím, že pokud stále nic tak pravděpodobně laparo. asi si to v tu chvíli mimi rozmyslelo a konečně se ukázalo!!!
![]()
tudíž normální těhotenství, byla jsem převedena do Purkyňovky k dr. Štěpánovi ml. kam až dodnes každý den docházíme
doktor je skvělý ![]()
toť má zkušenost se Sanusen HK ![]()
misule89 píše:
No spokojená, začli sme tam chodit a teď mě čeká ivf, už pícham injekce, tak sem zvědavá,jak to dopadne všechno. Jediný zatim,co mě zaráží na jejich stránkách,tak tam nemaj ceník nebo možnosti platby, jestli to chtěj najednou či jak
Jak dlouho tam chodíš ty?
Já teprve od března a teď nás asi bude čekat IUI a spermiogram…
popletka píše:
ahojky, já sice do Sanusu nejezdím, ale jsem hradečačka (teď pardubičanda) ale vše začalo právě tam.loni v červenci jsem tam byla poprvé právě u dr.Štěpána ml. kvůli otěhotnění (no možná brzy, snažili no tedy spíš jsme to nechávali osudu ccc od března), řekl mi počkat do MS a třetí den na odběr krve kvůli stanovení termínu ovulace, jelikož jsem měla v té době (po rozvodu) ji tak rozhozenou, že nebylo možné určit přesný termín kdy jde skutečně o MS a kdy o špinění no a do té doby ať se dál snažíme přirozenou cestou. tak jsme čekali no a za tři týdny takové špinění - nešpinění, totální únava, po obědě jsem musela z práce a ihned usnula, o víkendu zle po pizze (pizzu miluju), tudíž zvracení divné, bolest v podbřišku jako před MS, a už mě hlodalotehdejší přítel se měl v neděli večer vracet z Rakouska nebo Holandska, teď přesně nevím (řidič a majitel zájezdového busu), zatím jsem nic neřekla a udělala si test
![]()
druhá čárka sllllaaaaabounká, ale přece
divné - aha test měsíc prošlý, tak do lékárny do FN a další dv a testy, to samé, sl-abě, ale přece, v neděli ráno to samé tak pro poslední test (každý od jiného výrobce) a to samé. volám kámošce, je tam slabá čárka, fakt slabá, ona na to: ale je tam seš jasná, v pondělí se objednej k doktorovi, dřív než za tři týdny stejně nic neuvidí. večer jsem tedy příteli oznámila, že jsem nejspíš těhotná, ale že to necháme potvrdit dr., no co dodat, radost veliká
jenže před půlnocí bolesti zesílili, do rána jsem nespala, ráno jsem se motala jak moucha, zle, zimnice, pocení
volala jsem do práce, že si beru den dovolené a celý den proležela, v noci to samé, tudíž hned ráno s bolestmi do Sanusu, ihned mě vzali, nabrali krev, po obědě výsledky 96% pozitivní HCG, ale dle UZ nebylo těhu vidět
za dva dny na kontrolu, znovu krev a další výsledky, lehce nad 100, ale stále málo s tím, že za dva dny opět na kontrolu, tak znovu lehce stoupli, ale už zde bylo podezření na mimoděložní těhotenství, no prostě nemohli mimi najít tak znovu vydržet s tím, že pokud stále nic tak pravděpodobně laparo. asi si to v tu chvíli mimi rozmyslelo a konečně se ukázalo!!!
![]()
![]()
![]()
tudíž normální těhotenství, byla jsem převedena do Purkyňovky k dr. Štěpánovi ml. kam až dodnes každý den docházíme
toť má zkušenost se Sanusen HKdoktor je skvělý
Takže se k dr. Štěpánovi může chodit i jako normálně na gyndu? Já mám totiž gyndaře takový jelito, raději bych chodila k tomuto. Počítám, že do Sanusu se chodí jen přechodně s nějakým problémem…
přesně tak, dr.štěpán má normální gynekologickou ambulaci v Purkyňovce v HK, můžeš se tam klidně přihlásit, řekni že chodíš k dr.Štěpánovi ml. do Sanusu nebo se domluv přímo s ním
dopoledne slouží v Sanusu a vždy v pátek odpolko pak právě v té Purkyňovce.
můžu ti napsat i tel přímo do té ambulance, jsou tam celý týden, ale každý den jiný lékař, a všichni zároveň slouží právě v Sanusu, ale jestli ti vyhovuje dr. Štěpán ml. tak přímo k němu
hodně zdaru ![]()
PS: cca před 3 týdny měl dr. Štěpán ml. dovolenou, tak ho zastupoval otec a také super! i ostatní lékaři např. dr.Šilhan (také ordinuje v Sanusu a tuším čtvrtky v Purkyňovce)ten mi dělal v Sanusu CVS(odběr choriových klků, něco jako amnio, kvůli špatným krevním testům při prvotrimestrálním screeningu a vše dopadlo OK! také spolupráce s genetičkou dr.Bělobrádkovou (pondělí v Sanusu) je perfektní!!!
za mě spokojenost maximální!!!!
![]()
popletka píše:
přesně tak, dr.štěpán má normální gynekologickou ambulaci v Purkyňovce v HK, můžeš se tam klidně přihlásit, řekni že chodíš k dr.Štěpánovi ml. do Sanusu nebo se domluv přímo s nímdopoledne slouží v Sanusu a vždy v pátek odpolko pak právě v té Purkyňovce.
můžu ti napsat i tel přímo do té ambulance, jsou tam celý týden, ale každý den jiný lékař, a všichni zároveň slouží právě v Sanusu, ale jestli ti vyhovuje dr. Štěpán ml. tak přímo k němu
hodně zdaru
PS: cca před 3 týdny měl dr. Štěpán ml. dovolenou, tak ho zastupoval otec a také super! i ostatní lékaři např. dr.Šilhan (také ordinuje v Sanusu a tuším čtvrtky v Purkyňovce)ten mi dělal v Sanusu CVS(odběr choriových klků, něco jako amnio, kvůli špatným krevním testům při prvotrimestrálním screeningu a vše dopadlo OK! také spolupráce s genetičkou dr.Bělobrádkovou (pondělí v Sanusu) je perfektní!!!
za mě spokojenost maximální!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuji za rady
Já bych ráda chodila k dr. Štěpánovi mladšímu, takže v pátek. No já se ho na to zeptám, ale nevím jak je to s pojišťovnou, protože já jsem k tomu blbcovi v Litomyšli nastoupila v únoru a doktora můžu změnit až zas po roce ne?