Sanus HK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
17.11.11 19:35

Co se týče kontroly sliznice, vždy jsem se objednávala buď na pátek nebo pondělí nejen v Sanusu, ale i v jiných Car (vystřídala jsem tři). Co se týče Ketu, pokud bude dostatečná sliznice, záleží na tom jak se budou vyvíjet vajíčka a zda bude prodloužená kultivace. Počítej 3-5 dní je to podobné jako u ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
17.11.11 19:42

Mně by ten víkend vyhovoval :wink: My tam máme zarezervováná darovátka, takže nevím, v jaké fázi je mrazili. Ale předpokládám, že mrazili jen dobrou kvalitu a nebude se dlouho čekat, jestli se nepřestanou vyvíjet, ale dají je, pokud se úspěšně rozmrazí.
Jinak Sanus je náš druhý CAR, v tom prvním o víkendu dělali jen punkce - kontroly a transfery ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.1.12 16:28

myslím, že objednávají i o víkendu, ale nevím… já tam byla taky v neděli, ale to už šlo o ivf, což je důležitější, tak nevím. Za zavolání nic nedáš. Jinak nám se konečně povedlo otěhotnět přes ivf v Sanusu. Jsou tam fakt dobří! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
5.1.12 21:21

Ahoj všem, též se přidávám k nájezdníkům do Sanusu v HK.
Lékař: Dr. Štěpán ml. Skvělý přístup.
Chodíme tam od září. 23.12. druhý pokus UIU a čekáme. Zatím MS nedorazila.
Tak snad to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.1.12 21:23
:(
sarik82 píše:
Ahoj všem, též se přidávám k nájezdníkům do Sanusu v HK.
Lékař: Dr. Štěpán ml. Skvělý přístup.
Chodíme tam od září. 23.12. druhý pokus UIU a čekáme. Zatím MS nedorazila.
Tak snad to dopadne.

Tak to držím palce :D Taky chodím k dr. Štěpánovi mladšímu. Je moc fajn :palec: Teď už mě odtamtud vlastně vykázali,, ale na sreening tam ještě jedu 10.1. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.12 14:05

ahoj také jezdíme do sanusu do hk a jsem nadmíru spokojená jak s postupem,s vysvětlováním od lekářu a sester no zítra mě čeká odběr oocytů tak jsem zvědavá nemám dobrý pocit z té narkozy napiš my něco o sobě-tohle je naše první ivf

• Citovat
  • Upravit
1
13.4.12 14:08

ahoj chtěla bych se zeptat na tvůj článek proč si přestala jezdit do sanusu?neslyším t totiž poprvé-já tedy zatím jezdím do hk k panu mudr.dejmkovy děkuju za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
13.4.12 17:37
@hyacint píše:
ahoj chtěla bych se zeptat na tvůj článek proč si přestala jezdit do sanusu?neslyším t totiž poprvé-já tedy zatím jezdím do hk k panu mudr.dejmkovy děkuju za odpověd

Teď nevím.. to bylo na mě? Já jsem tam přestala jezdit, protože jsem po ivf otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
13.4.12 17:40

Dnes jsem byla na 3D ultrazvuku a dělal mi ho pan doktor Dejmek, všichni v Sanusu jsou fajn, jak Štěpán, tak Šilhan i Dejmek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
16.4.12 12:21

Jůůů, ty se máš, už bych si taky přála nějaký krok dál.
My stále nic, nějak mi začaly stávkovat vaječníky asi to viděly v TV. Příští měsíc posl. pokus na IUI a pak, když se nezadaří IVF.
Ale stále nemůžu říct na Dr. a sestry špatný slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
21.5.12 17:06
@sarik82 píše:
Jůůů, ty se máš, už bych si taky přála nějaký krok dál.
My stále nic, nějak mi začaly stávkovat vaječníky asi to viděly v TV. Příští měsíc posl. pokus na IUI a pak, když se nezadaří IVF.
Ale stále nemůžu říct na Dr. a sestry špatný slovo.

tak už se něco hnulo kupředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.5.12 16:50

Včera proběhla konečně ta třetí IUI. Tak teď 10 dní čekání na ty // vysněný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
24.5.12 18:01
@sarik82 píše:
Včera proběhla konečně ta třetí IUI. Tak teď 10 dní čekání na ty // vysněný

tak moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
31.5.12 19:40

Děkuji, ať ti málá hezky roste.
Tak opět nic, MS dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ver101
16.8.12 20:07

Ahoj všem, v červenci jsme navštívili SANUS v HK poprvé, následovalo genetické vyšetření, spermiogram, ted cekam na ultrazvuk 12 den cyklu - prozatím jsme s přístupem i objednacími lhůtami spokojeni, pokud jsem ještě někdo chodí můžete mi napsat co vse je treba podstoupit pred IVF?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex