Sanus HK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
16.8.12 21:24
@ver101 píše:
Ahoj všem, v červenci jsme navštívili SANUS v HK poprvé, následovalo genetické vyšetření, spermiogram, ted cekam na ultrazvuk 12 den cyklu - prozatím jsme s přístupem i objednacími lhůtami spokojeni, pokud jsem ještě někdo chodí můžete mi napsat co vse je treba podstoupit pred IVF?

Asistovaná reprodukce není jen o ivf, záleží na diagnóze jakou máte, u některých příčin neplodnosti si s ivf nepomůžete. Co je třeba podstoupit, no v zásadě skoro nic, ale čím víc relevantních vyšetření a informací z nich máte, tm větší naděje na úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
17.8.12 16:51

Ahoj, sem už se moc nechodí.
Zavítej na toto: https://www.emimino.cz/…nkovani/120/?…

@ver101 píše:
Ahoj všem, v červenci jsme navštívili SANUS v HK poprvé, následovalo genetické vyšetření, spermiogram, ted cekam na ultrazvuk 12 den cyklu - prozatím jsme s přístupem i objednacími lhůtami spokojeni, pokud jsem ještě někdo chodí můžete mi napsat co vse je treba podstoupit pred IVF?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v86
2
26.2.14 10:53

Dobrý den, ráda bych se s Vámi podělila o svou zkušenost se Sanusem v HK.Mohu jen a jen doporučit, hlavně pan doktor Štěpán ml.to je fakt třída :) léčili jsme se tam jen chvíli, pak už to vše jelo jak na horské dráze, a to jsme měli ze začátku ty nejhorší vyhlídky-manžel azzospermie-no prošli jsme si dobrým i zlým, ale musím říct, že postupem času se naše manželství ještě více upevnilo, strašně nás to spojilo..ale zkrátím to, jinak by to bylo na román :)
Povedlo se nám hned první IVF a čekáme dvojčátka :))
takže Vám ostatním přeju snadnou cestu k vymodleným miminkům a jedtě do Sanusu v Hk..zázraky se opravdu dějí, a v HK jsou opravdu skvělí, příjemní..prostě za nás…strašně moc děkujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí