Sanus HK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
736
4.4.11 08:56

tak tohle nevím, ale mě normálně vzali, od předchozího doktora ani nechtěli kartu, prostě jsem jen přešla jinam, to by snad mělo být právo na výběr lékaře, ale pro jistotu si tam zkus zavolat a oni ti řeknou. buď do Sanusu nebo přímo do Purkyňovky (495 521 230)řekni že chodíš do Sanusu k dr. Štěpánovi ml. a že chceš k němu do ambulance, no jestli budeš do Sanusu chodit, tak pak je určitě i pro tebe i pak pro mimčo (o tom nepochybuj) když se o vás bude starat jeden doktor :palec:

jinak držíme moc moc palečky :potlesk: a budeme na příjmu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.4.11 09:40
popletka píše:
tak tohle nevím, ale mě normálně vzali, od předchozího doktora ani nechtěli kartu, prostě jsem jen přešla jinam, to by snad mělo být právo na výběr lékaře, ale pro jistotu si tam zkus zavolat a oni ti řeknou. buď do Sanusu nebo přímo do Purkyňovky (495 521 230)řekni že chodíš do Sanusu k dr. Štěpánovi ml. a že chceš k němu do ambulance, no jestli budeš do Sanusu chodit, tak pak je určitě i pro tebe i pak pro mimčo (o tom nepochybuj) když se o vás bude starat jeden doktor :palec:jinak držíme moc moc palečky :potlesk: a budeme na příjmu :-D

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misule89
4.4.11 10:54

ahooj, tak sem zrovna přijela z Hradce, píchli mi tam injekci, doma sem si píchla puregon..už mě to břicho bolí, ale doktor řikal,že vajíček je tam dost a správně velkejch, tak snad z toho aspoň konečně něco bude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
736
4.4.11 11:02

misule:
tak budeme držet palečky :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.4.11 11:02
misule89 píše:
ahooj, tak sem zrovna přijela z Hradce, píchli mi tam injekci, doma sem si píchla puregon..už mě to břicho bolí, ale doktor řikal,že vajíček je tam dost a správně velkejch, tak snad z toho aspoň konečně něco bude :mrgreen:

Tak to držím palečky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misule89
4.4.11 12:08

děkuju moc holky, snaha je veliká :wink:

• Citovat
  • Upravit
19886
4.4.11 12:12
misule89 píše:
děkuju moc holky, snaha je veliká :wink:

Jj to u nás taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
4.4.11 15:53

Ahojda. … koukám, že je tu většina s Dr. Štěpánem ml. spokojená. Já též. Příští pátek jedeme s manžou do Sanusu, pokud bude vše ok, tak mi prý ďobnou včeličku. Začneme tedy s dlouhým protokolem… já už se tak těším. Jen doufám, že to dopadne… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.4.11 16:14
Péťa G. píše:
Ahojda. … koukám, že je tu většina s Dr. Štěpánem ml. spokojená. Já též. Příští pátek jedeme s manžou do Sanusu, pokud bude vše ok, tak mi prý ďobnou včeličku. Začneme tedy s dlouhým protokolem… já už se tak těším. Jen doufám, že to dopadne… :-)

Co to je ten dlouhý protokol? IVF??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
4.4.11 17:25

Veve, jsou různé druhy stimulace před IVFkem. Dlouhý spočívá v tom, že se začíná cca 20.DC a to injekcí, která tělo dostane do tzv. přechodu. Uklidní vaječníky před hormonální bombou…
a pak je krátký protokol, ten začíná od 1.DC a to např. stříkáním spreje do nosu a pak během několika dní se jde na odběr vajíček.
Jsou různé obdoby protokolů, já popsala ty nejčastější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.4.11 17:50
Péťa G. píše:
Veve, jsou různé druhy stimulace před IVFkem. Dlouhý spočívá v tom, že se začíná cca 20.DC a to injekcí, která tělo dostane do tzv. přechodu. Uklidní vaječníky před hormonální bombou…
a pak je krátký protokol, ten začíná od 1.DC a to např. stříkáním spreje do nosu a pak během několika dní se jde na odběr vajíček.
Jsou různé obdoby protokolů, já popsala ty nejčastější.

Aha, zas jsem o něco chytřejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
4.4.11 18:11

Péťa G:
tak to je skoro na založení menšího fanclubu dr.Štěpána ml. :lol: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.4.11 18:14
popletka píše:
Péťa G:
tak to je skoro na založení menšího fanclubu dr.Štěpána ml. :lol: :dance: :potlesk:

Dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.4.11 18:15

Holky teď mě napadá, že my se tam klidně můžem potkat a ani o sobě nebudeme vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
4.4.11 18:23

no to je pravdaaaa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie