Sanus HK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
18.3.11 17:56
Monny89 píše:
veve.m píše:
Monny89 píše:
mno, dneska je to tyden, dekuju :kytka:Tak mi napis, az pojedes do HK, a zajdem na kafco :dance:
Jéé tak jo! :dance: Já se ozvu
oookaaaa :palec: Kdy sem budes cestu…?? Zhruba?

No asi tak někdy v tom posledním týdnu v březnu, podle jak to všechno dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.3.11 18:05

jéé, to jsem ráda, že jsi to začla radikálně řešit a je to na dobré cestě :palec:
S tím spaním na břiše to tak úplně pravda není - na břiše se spát může klidně až do porodu, pokud břicho příliš nepřekáží. Já teda ještě nejsem ve 30 tt, ale ve 22tt a na břiše spím a plánuju spát, ale já nemám zatím žádné břicho, takže mě nic neomezuje.
Veve - jen mě teda mrzí, žes přestala úplně komunikovat. A to od sebe bydlíme 200 m :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 18:11
Lucuska píše:
jéé, to jsem ráda, že jsi to začla radikálně řešit a je to na dobré cestě :palec:
S tím spaním na břiše to tak úplně pravda není - na břiše se spát může klidně až do porodu, pokud břicho příliš nepřekáží. Já teda ještě nejsem ve 30 tt, ale ve 22tt a na břiše spím a plánuju spát, ale já nemám zatím žádné břicho, takže mě nic neomezuje.
Veve - jen mě teda mrzí, žes přestala úplně komunikovat. A to od sebe bydlíme 200 m :nevim:

Jéé Luci, to já bych komunikovala, jen jsem tě nechtěla nějak „uhánět“ :mrgreen: Klíďo můžem zajít na kafčo jestli chceš. A jak se toi daří? Mimčo prospívá pěkně viď? To je fajn, už se taky moc těším až to konečně přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 18:13

Lucusko, ja jsem taky jeste ve 22tt spala na brise, ale jak prcek vyrostl a porad kope, tak je to pro mne celkem bolestive - lezet na brise, a jeste kdyz zacne kopat, to je to jeste horsi… I tak se uz nevyspim ani na boku :roll: A spanek na brise je pro mne ted predstava sebevrazdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 18:16

Holky to je děs, já se furt pozoruju, jestli nemám náhodou nějaký příznak…je ještě brzy a hlavně mám pocit, že si je snad vymyslím, pokud je mít nebudu. Jsem prdlá co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 18:19
veve.m píše:
Holky to je děs, já se furt pozoruju, jestli nemám náhodou nějaký příznak…je ještě brzy a hlavně mám pocit, že si je snad vymyslím, pokud je mít nebudu. Jsem prdlá co? :roll:

to je naprosto normalni :mrgreen: Ja jsem byla tehotna kazdy mesic, podle vsugerovanych priznaku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 18:20
Monny89 píše:
veve.m píše:
Holky to je děs, já se furt pozoruju, jestli nemám náhodou nějaký příznak…je ještě brzy a hlavně mám pocit, že si je snad vymyslím, pokud je mít nebudu. Jsem prdlá co? :roll:
to je naprosto normalni :mrgreen: Ja jsem byla tehotna kazdy mesic, podle vsugerovanych priznaku… :roll:

Moni už víš co budete mít? (doufám, že jsi Monika, já jsem Verča :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 18:41

Jj, jsem Monika, a budeme mit chlapecka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
18.3.11 18:45

Ahoj Veve,
já Sanus navštěvuji už delší dobu. Píšeš, že jsi spokojená… já si také tam na nic nestěžuji. CCa za měsíc začnu stimulovat před IVFkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 18:50
Péťa G. píše:
Ahoj Veve,
já Sanus navštěvuji už delší dobu. Píšeš, že jsi spokojená… já si také tam na nic nestěžuji. CCa za měsíc začnu stimulovat před IVFkem…

Ahoj Péťo,
no nás asi tčeká IUI, ale ještě nevím. Uvidím jak to vše dopadne, teď čekám, jestli náhodou nejsem těhu. Ke komu chodíš? Já k dr. Štěpánovi ml., je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
18.3.11 19:35

Taky k němu chodíme… příjde nám též fajn. … ale byla jsem nedávno akutně v Podolí v Praze na ÚPMD a tam to na mě tak hezky zapůsobilo a přemýšlíme o změně… ale Pha je pro nás docela z ruky a nehorší na tom je, že pouze já jsem řidička … :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
18.3.11 19:36

A kdy budeš vědět, zda se IUI podařilo? Kolikátý den jsi od IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.3.11 20:34
Péťa G. píše:
A kdy budeš vědět, zda se IUI podařilo? Kolikátý den jsi od IUI? [/citace

Já nejsem zatím po IUI, zkoušeli jsme to ještě přirozeně. Dr se podíval na UTZ a byl tam folík 19mm, tak mí píchli injekci na vyvolání ovulky a měli jsme se snažit. Já jsem chtěla hlavně ještě ušetřit manžu, je z toho trochu na nervy z těch nemocnic a doktorů. Tak jsem řekla, že když to teď nevyjde, tak příští měsíc IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.3.11 14:51

Tak to přeji, aby se podařilo přirozeně… :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
19.3.11 15:17
Péťa G. píše:
Tak to přeji, aby se podařilo přirozeně… :dance: :palec:

Díky, no uvidíme, ale moc tomu nevěřím, 5% je málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí