Zkušenost z poslední doby na Genetice v Černicích?

Anonymní
9.2.25 13:37

Genetika Plzeň přístup

Hezký den,
ráda bych se zeptala na zkušenost z nějaké poslední doby na Genetice v Černicích?
Jaký je tam nyní přístup a lékaři?
Já byla kdysi před lety (2011) na prvním screeningu u dr. Pleváka, který byl skvělý :palec:. Podruhé jsme byli u MUDr. Marcela Hasche, který byl velmi nepříjemný, s tím že je špatně vidět kvůli nadváze (nebyla tenkrát vůbec velká). Takže na další už jsme se objednávali přímo k dr. Plevákovi (který říkal že vidět jde vždy jen se to musí umět :mrgreen: :oops: ), a k němu jsme se objednávali i na vše v druhém těhotenství v roce 2014. Byl zase vždy báječný, a na vyšetření jsme se vlastně vždy i těšili :).
Nyní jsem koukala, že pan Plevák tam zdá se už nepracuje :(.
Bohužel nadváhu mám nyní i větší (těhotenství přišlo nečekaně po nemoci a náročné léčbě :oops: :(, plus nyní věk :( 37), a jsem tedy nyní velmi vystresovaná a vystrašená :,( jak bude vše na Genetice probíhat :(.
Případně… dělali vám někomu na Genetice i vaginální ultrazvuk?
A případný odběr plodové vody, dá se přes špek? :oops:
A možná ještě… pokud by vše ostatní bylo nějak ok, je možné si záměrně NEnechat říct pohlaví? I kdyby případně mělo dojít na odběr plodové vody?
Za případné odpovědi předem mockrát děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
9.2.25 19:15
@Anonymní píše: Více

Zdravím 🙂 Prvně jsem byla se synem v roce 2022 a naposledy teď o Vánocích s druhým těhotenstvím 🙂 za mě vždy super 🙂 tenkrát jsem měla p. Cibulku a teď jsem chytla p. Bláhovou a byla skvělá. Vše vysvětlovala a byla moc milá 🙂 ja sj nemůžu stěžovat 🙂 a špek mám také 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí