Geniciálová violeť vícekrát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.6.20 03:44

Geniciálová violeť vícekrát?

Zdravím, prosím, používali jste violeť i vícekrát a bez následků? Dala jsem ji malé už asi po čtvrté, ale napodled a asi tři dny užívání po jedné dávce, před tím to bylo tak dva dny po sobě většinou. Mám z toho výčitky, protože jsem četla že se nesmí užívat dlouhodobě a nevím jestli se tohle počítá za dlouhodobé užívání. Bylo to v rozestupu asi dvou měsíců. Je to ještě miminko čerstvé. :zed: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
9.6.20 07:19

Když jsme byli maly, mama nas fialkou piplala od hlavy az k pate.. Na afty, odreniny… Sama sobě na bradavky, mimcu na moucnivku… Je mi 25 a jsem ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
9.6.20 07:33
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím, používali jste violeť i vícekrát a bez následků? Dala jsem ji malé už asi po čtvrté, ale napodled a asi tři dny užívání po jedné dávce, před tím to bylo tak dva dny po sobě většinou. Mám z toho výčitky, protože jsem četla že se nesmí užívat dlouhodobě a nevím jestli se tohle počítá za dlouhodobé užívání. Bylo to v rozestupu asi dvou měsíců. Je to ještě miminko čerstvé. :zed: :hug:

Tak si nech na moučnivku napsat od doktorky něco jiného a nemusíš řešit tu šílenou genciánku. Jinak podle mě by bylo dlouhodobé používání tak měsíc v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.6.20 10:57

Já myslím, že dlouhodobé užívání je denně třeba dva týdny a víc. Fialka se stále i lékaři doporučuje, tak asi nebude zas až tolik špatná. Na co to používáš? Na moučnivku? Já třeba upřednostňuji Neocide gel, který nebarví. Ale na bolavé afty mi víc ulevila ta fialka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.20 16:19

@Petule030 jojo moučnivka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat