Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
30.8.16 14:57
@Gabriela1234 píše:
@marijan mám velmi málo kamarádek, a tak to vědí všechny. Odolávám občas ezo-tlakům, ale už to s nimi umím, a naštěstí jsou velmi taktní a respektují, že jsem v tomto racionální.
Já ráno nesnídat, tak umřu. Takže vstávám dřív, dám si prášek na štítnici, počkám 30 minut, dám si železo nalačno, počkám 20 minut, pak snídám :lol: Někdy to železo takhle nezvládnu, tak musím v průběhu dne. O zbytku ani nemluvím. Do toho náročné rehabilitace dcerou, na mě se kupící doktoři a jedno vyšetření za druhým, protože buď pátrají po příčinách všeho možného, nebo už něco našli a jdou léčit. Jenom na rehabilitace chodím 3, jednu si platím trenérku, se kterou mám super zkušenost, pak rehabilitace na pojišťovnu, a teď ještě dechová na žeberně-brániční dech, kvůli astmatu.
no, co furt dělám, když nechodím do práce, že :think:

dobre, vyhrala jsi :mrgreen: ne, promin, to je taky sila :nevim:
ja si za spoustu stresu muzu sama - treba to rano fakt nestiham, ale jenom proto, ze dlouho spim a nechce se mi vstavat :zed: kdybych vstala o pul hodiny drive, tak je to take jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
30.8.16 15:01
@evca 28 píše:
To víš že to dopadne a třeba to ani nebudeš čekat..lepší když to hned na začátku nedopadne než když se člověk raduje a je pak něco špatně.. věř že i na tebe to štěstí čeká a dočkáš se :hug: ;)

Ty jsi, Evi, zlatá, děkuju! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
386
30.8.16 16:19
@BublinkaL píše:
Existuje ještě jiná metoda, která pracuje jen s těmi geneticky správnými spermiemi, ale v Gennetu ji neprovádí. Někdo ji tady nedávno zmiňoval, je to tady někde v diskuzi.

MACS, založená na rezonanci. v g ji neplánují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
30.8.16 16:33
@LuciisPuciis píše:
Holky, já pořád věřím, že to prostě jednou dopadne. Musí! Že se nějak vystřílej teď ty oblíbené „pokusy - omyly“ a že pak jednou někdo něco nastaví tak, jak to má být (ať už záměrně nebo náhodou) a embryo se uhnízdí a zbytek těhu už bude jen „procházka růžovou zahradou“ ;-)

Luci, já taky věřím, že to dopadne. Vlastně jsem v takovém nějakém podivném klidu a útlumu. A i to IVF na pojišťovnu nechám propadnout, nevím…nějaký šestý smysl…že vyjde IUI nebo přirozeně. Asi jsem hodně ovlivněná četbou místního serveru, nechci se dostat do nějakého urputného módu, kdy člověk žije jen od ms k ms, od ovulace k ovulaci. Musím to čtení tady omezit, protože tady jsou zákonitě jen ty horší příběhy. Má sestřenice (35) teď otěhotněla po roce snažení, má kamarádka (39) po roce snažení, má další kamarádka (38) po 3 letech snažení. Dám tomu rok přirozeně, což je do ledna 2017, a pak asi IVF, případně. Znám statistiky, ale jít do IVF „preventivně“, protože jsem stará, necítím se na to. Jinak myslím, že drtivá většina žen k tomu dítěti dospěje, že skutečně bezdětné zůstane malé, mizivé, procento.
Všem držím palce, ať to dopadne, zvlášť skupině Gennet držím palce :mrgreen: :kytka: Teď už to jen obhájit před primářkou Brandejskou :mrgreen: Ta se se mnou uinseminuje :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
30.8.16 16:34
@dehors píše:

Jojo, Dehors, je to MACS a Gennet tuto metodu neplánuje…je to hodně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
30.8.16 16:37
@Gabriela1234 píše:
Holky, nerada vám beru víru v čínské bylinky, ale najděte si, máte-li zájem, na internetu jejich složení, často je to směs spíš toxických a těžkých kovů. Akupunktura - proti tý nic nemám osobně, sama jsem zkoušela, a jistý je, že určitě neublíží. Mám svoje zkušenosti z období chronických zdravotních problémů, kdy jsem už fakt chodila od čerta k ďáblu, vyzkoušela kde co, protože mi bylo fakt blbě, z různých léčitelů, bylinkářů, čínských tentonoc nepomohl nikdo, stálo to prachů, že kdybych se sebrala a odletěla na dovolenou k moři, udělám nejlíp. Protože mám tuhle osobní zkušenost, docela po těch informacích jdu, co se tak na internetu mihne. Je fakt, že my ženský pro to, abychom přivedly na svět dítě, jsme schopné opravdu všeho.

Mně pomohla homeopatie. Na ekzémy, které ale měli psychický základ. Což má 90% kožních onemocnění. Dermatologové u mě úplně pohořeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
30.8.16 16:42
@MartinaCV píše:
@Cuddy ahoj, pořád nic, jo? :) To je teda napínavý :D A už ti hrozí vyvoláním? My jsme se částečně posunuli, mám už z půlky zabalenou tašku a novinka pro tento týden, přestávám udržet moč :mrgreen: Buď je malá tak nízko, nebo, že by přibrala? Dnes mám poradnu, tak jsem zvědavá.

Ty bláho, už se balíš. To je konec, tak to uteklo. 8o To jsem zvědavá, jestli ti Laurinka přibrala, aspoň aby začínala trojkou, její váha, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
30.8.16 16:44
@MartinaCV píše:
Poslechová průchodnost se dělá při vyšetření střev nebo cév na nohou např. u diabetiků, ale je to zastaralá metoda. Když se střeva nehýbou a je zastavena střevní peristaltika nebo v cévách nohou neproudí krev, říká se tomu medicínsky mrtvé ticho. Ukazuje to na překážky v průchodnosti. Je tedy možné, že se takto dá diagnostikovat i neprůchodnost vejcovodů, ale jeví se mi to jako velmi orientační metoda, jako je tomu i u střev nebo cév nohou. Vím to i podle toho, že táta je diabetik a tady v Chomutově mu průchodnost cév na nohou dělal doktor poslechově a když se pak dostal do Ikemu, tam si ťukali na čelo, že to snad není možný v 21. století ověřovat průchodnost takto, když první volbou má být vpravení kontrastní látky. Ale jen dovozuju…

To snad není možný. Někdy žasnu nad českým zdravotnictvím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.8.16 16:58

Ahoj holky, mate nektera pozitivni zkusenost s cinskou medicinou v lecbe neplodnosti? (Ted myslim pomoci bylin) Pomohla vam na imuno problemy nebo na zlepseni hormonalniho profilu? Zvazuju, zda ji zvolit jako doplnkovou lecbu pri priprave na IVF a nazory se lisi, tak pokud by mel nekdo osobni zkusenost, budu rada za odpoved:-) diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.8.16 17:00
@dehors píše:

To me hodne mrzi, s nasim velmi spatnym spermiogramem bych to ocenila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
30.8.16 17:10
@Wildflower píše:
Ahoj holky, mate nektera pozitivni zkusenost s cinskou medicinou v lecbe neplodnosti? (Ted myslim pomoci bylin) Pomohla vam na imuno problemy nebo na zlepseni hormonalniho profilu? Zvazuju, zda ji zvolit jako doplnkovou lecbu pri priprave na IVF a nazory se lisi, tak pokud by mel nekdo osobni zkusenost, budu rada za odpoved:-) diky!

Na zkusenost se chystam, na konci zari u Zhang.Je to dost drahe, ale obcas tady nekdo na to peje ody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.8.16 17:20
@Kamilaa7 píše:
Na zkusenost se chystam, na konci zari u Zhang.Je to dost drahe, ale obcas tady nekdo na to peje ody.

Diky. Ja mam prave taky domluveny termin u cinske lecitelky, na zacatek zari. Ale porad se nemuzu rozhodnout, zda jit… Je to dost drahe a nejsem stoprocentne presvedcena, ze tomu verim :D a ctu jak pozitivni, tak negativni ohlasy. No, je jasne, ze to kazdy musi zkusit sam na sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
30.8.16 17:29
@Kamilaa7 píše:
To snad není možný. Někdy žasnu nad českým zdravotnictvím… :roll:

jojo, zejména tady u nás v zapadákově, když diabetika řeší tak, že si vezme doktor stetoskop a poslouchá mu nohy :roll: Pak řekne v pořádku, já ho odvezu do Ikemu a tam honem na sál a prošťouchnout cévu, aby nepřišel o nohu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
30.8.16 17:32
@Kamilaa7 píše:
Ty bláho, už se balíš. To je konec, tak to uteklo. 8o To jsem zvědavá, jestli ti Laurinka přibrala, aspoň aby začínala trojkou, její váha, co? :lol:
.

Příspěvek upraven 06.03.19 v 08:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
30.8.16 17:34

.

Příspěvek upraven 06.03.19 v 08:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.