Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@FFany píše:
@Wildflower měla jsem Genetiku z Plzně a nikomu v Gennetu to nevadilo, tam jsem jen byla na konzultaci s genetičkou a nic víc. Nesmíte to tak vidět černě. Celou dobu jsem chodila k Langerové a nemohu si na ní stěžovat, dnes jsem s ní rozloučila a v pondělí jdu k Mudr. Vykysalé, už stimuluji, příští týden mě čeká odběr a pak PGS.
Ahojky Fany, a prosimte na tu konzultaci se taky nejak dlouho cekalo na objednani? Ani o tom se nam Langerova nezminila.
a mas uz prosim nejakou zkusenost s Vyjysalou nebo k ni pujdes poprve? ![]()
@Kamilaa7 píše:
Ty brďo, to nevím, co tam vymýšlej…Zeptej se na to.![]()
Koho a kdy se na to zeptáš?
No ja cekam na MS kvuli odberum hormon. profilu a pak se mam objednat na konzultaci 9-11 DC k lekari. Zatim jsem se nerozhodla ke komu
ale podle zdejsich reakci a tve zpravy to asi taky vidim na toho Cepelaka nakonec, Hrochovou jsem si skrtls. Ale presne jak jsi psala, mam ze vseho spatny pocit a momentalne neverim, ze to IVF vyjde
snad to obe zvladneme ![]()
@FFany Držím palce ![]()
Taky jsme měli genetiku a dr. Diblík si tu zprávu přečetl a řekl, že PGS teda doporučuje a hotovo. Jen si to prostě přečetl.
@Kamilaa7 píše:
Fany, já sama pořád hledám tu hranici, kdy se ještě zajímat a klást dotazy a kdy už to nechat na lékaři. A bohužel ale stále docházím k závěru, že když se zeptám na víc nebo jinak než v Gennetu slýchávají, tak je oheň na střeše. To není o tom, že to vidím černě. Můžu se zeptat čím stimuluješ a kolik jednotek a jak dlouho bude stimulace trvat? Děkuju.
To, jak dlouho bude stimulace trvat, dopredu nikdo nevi.
@Petruš Z. píše:
@FFany Držím palceTaky jsme měli genetiku a dr. Diblík si tu zprávu přečetl a řekl, že PGS teda doporučuje a hotovo. Jen si to prostě přečetl.
Ahoj Peti, cekali jste ne objednani na tu konzultaci dlouho? Desi me cekat treba zase mesic, dva…
@MartinaCV mati, zvladnete to, zadny komplikace nebudou, aspon nic vyznamnyho… tuze drzim pesti a neskutecne se tesim na fotecku laurinky!
a ty se neboj, zmaknes to… A vis proc? Kvuli krasne malinke sladke holcicce!
![]()
@jijisan píše:
@MartinaCV mati, zvladnete to, zadny komplikace nebudou, aspon nic vyznamnyho… tuze drzim pesti a neskutecne se tesim na fotecku laurinky!![]()
![]()
a ty se neboj, zmaknes to… A vis proc? Kvuli krasne malinke sladke holcicce!
![]()
Dekuju!
Jsem rada, ze jsi tu, se svym humorem a pozitivnim pristupem ![]()
Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:48
@MartinaCV ![]()
To neuzivani k tomu patri, pac by zensky chtely byt jen tehotny a na porod by dlabaly… Takhle se kazda tesi, ze robali svuj dareceeeeeek
a ty rozbalujes uz zitra! Juchuuuu!
![]()
@MartinaCV Mas pravdu, je to nejvyznamejsi den v zivote. Zitra se vam zivot otoci o 180 stupnu a vlitne do nej maly hurikan. ![]()
@jijisan píše:
@MartinaCV
To neuzivani k tomu patri, pac by zensky chtely byt jen tehotny a na porod by dlabaly… Takhle se kazda tesi, ze robali svuj dareceeeeeek![]()
![]()
a ty rozbalujes uz zitra! Juchuuuu!
![]()
Jak asi bude vypadat, kolik bude merit a vazit, jak to cele probehne..
Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:47
@MartinaCV a jake bude mit oci a vlasky… A ty malicky prsticky a jak se bude tvarit a jak se bude tvarit tatinek… ![]()
@Cuddy píše:
@MartinaCV Mas pravdu, je to nejvyznamejsi den v zivote. Zitra se vam zivot otoci o 180 stupnu a vlitne do nej maly hurikan.
Mala hurikanka
A co tve miminko, jak to zvladas?
@jijisan píše:
@MartinaCV a jake bude mit oci a vlasky… A ty malicky prsticky a jak se bude tvarit a jak se bude tvarit tatinek…
Presne!
Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:58
@MartinaCV píše:
Jak asi bude vypadat, kolik bude merit a vazit, jak to cele probehne.. Jeste 14-15 hodin..
to je krásný
, asi dneska neusneš, co
?
Mě to zdravotnictví tady taky štve a to, že jsou lékaři arogantní, dneska byl muž s Ríšánkem na ortopedii/zdá se mi, že má vpáčený kotníky/.No, doktor přišel, otrávenej, že tam jako vůbec někdo je a blekotal prý nějaký blbosti a přirovnával léčení k vodním mlýnům
,manžel prý vůbec nechápal.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď