Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
15.9.16 16:54
@FFany píše:
@Wildflower měla jsem Genetiku z Plzně a nikomu v Gennetu to nevadilo, tam jsem jen byla na konzultaci s genetičkou a nic víc. Nesmíte to tak vidět černě. Celou dobu jsem chodila k Langerové a nemohu si na ní stěžovat, dnes jsem s ní rozloučila a v pondělí jdu k Mudr. Vykysalé, už stimuluji, příští týden mě čeká odběr a pak PGS. :potlesk:

Ahojky Fany, a prosimte na tu konzultaci se taky nejak dlouho cekalo na objednani? Ani o tom se nam Langerova nezminila. :nevim: a mas uz prosim nejakou zkusenost s Vyjysalou nebo k ni pujdes poprve? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.9.16 16:58
@Kamilaa7 píše:
Ty brďo, to nevím, co tam vymýšlej…Zeptej se na to. 8o :roll: Koho a kdy se na to zeptáš?

No ja cekam na MS kvuli odberum hormon. profilu a pak se mam objednat na konzultaci 9-11 DC k lekari. Zatim jsem se nerozhodla ke komu :nevim: ale podle zdejsich reakci a tve zpravy to asi taky vidim na toho Cepelaka nakonec, Hrochovou jsem si skrtls. Ale presne jak jsi psala, mam ze vseho spatny pocit a momentalne neverim, ze to IVF vyjde :( snad to obe zvladneme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
15.9.16 17:25

@FFany Držím palce ;)

Taky jsme měli genetiku a dr. Diblík si tu zprávu přečetl a řekl, že PGS teda doporučuje a hotovo. Jen si to prostě přečetl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
15.9.16 17:54
@Kamilaa7 píše:
Fany, já sama pořád hledám tu hranici, kdy se ještě zajímat a klást dotazy a kdy už to nechat na lékaři. A bohužel ale stále docházím k závěru, že když se zeptám na víc nebo jinak než v Gennetu slýchávají, tak je oheň na střeše. To není o tom, že to vidím černě. Můžu se zeptat čím stimuluješ a kolik jednotek a jak dlouho bude stimulace trvat? Děkuju.

To, jak dlouho bude stimulace trvat, dopredu nikdo nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.9.16 17:59
@Petruš Z. píše:
@FFany Držím palce ;)Taky jsme měli genetiku a dr. Diblík si tu zprávu přečetl a řekl, že PGS teda doporučuje a hotovo. Jen si to prostě přečetl.

Ahoj Peti, cekali jste ne objednani na tu konzultaci dlouho? Desi me cekat treba zase mesic, dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.9.16 18:31

..

Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
15.9.16 18:48

@MartinaCV mati, zvladnete to, zadny komplikace nebudou, aspon nic vyznamnyho… tuze drzim pesti a neskutecne se tesim na fotecku laurinky! :hug: :hug: :hug: a ty se neboj, zmaknes to… A vis proc? Kvuli krasne malinke sladke holcicce! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.9.16 18:55
@jijisan píše:
@MartinaCV mati, zvladnete to, zadny komplikace nebudou, aspon nic vyznamnyho… tuze drzim pesti a neskutecne se tesim na fotecku laurinky! :hug: :hug: :hug: a ty se neboj, zmaknes to… A vis proc? Kvuli krasne malinke sladke holcicce! :hug: :hug:

Dekuju! :hug: Jsem rada, ze jsi tu, se svym humorem a pozitivnim pristupem ;)

Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
15.9.16 18:59

@MartinaCV ;)
To neuzivani k tomu patri, pac by zensky chtely byt jen tehotny a na porod by dlabaly… Takhle se kazda tesi, ze robali svuj dareceeeeeek :dance: :dance: :mrgreen: a ty rozbalujes uz zitra! Juchuuuu! :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
15.9.16 19:01

@MartinaCV Mas pravdu, je to nejvyznamejsi den v zivote. Zitra se vam zivot otoci o 180 stupnu a vlitne do nej maly hurikan. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.9.16 19:02
@jijisan píše:
@MartinaCV ;)
To neuzivani k tomu patri, pac by zensky chtely byt jen tehotny a na porod by dlabaly… Takhle se kazda tesi, ze robali svuj dareceeeeeek :dance: :dance: :mrgreen: a ty rozbalujes uz zitra! Juchuuuu! :mrgreen: :mavam:

Jak asi bude vypadat, kolik bude merit a vazit, jak to cele probehne..

Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
15.9.16 19:05

@MartinaCV a jake bude mit oci a vlasky… A ty malicky prsticky a jak se bude tvarit a jak se bude tvarit tatinek… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.9.16 19:05
@Cuddy píše:
@MartinaCV Mas pravdu, je to nejvyznamejsi den v zivote. Zitra se vam zivot otoci o 180 stupnu a vlitne do nej maly hurikan. :-)

Mala hurikanka :) A co tve miminko, jak to zvladas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.9.16 19:11
@jijisan píše:
@MartinaCV a jake bude mit oci a vlasky… A ty malicky prsticky a jak se bude tvarit a jak se bude tvarit tatinek… :andel:

Presne!

Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
15.9.16 19:13
@MartinaCV píše:
Jak asi bude vypadat, kolik bude merit a vazit, jak to cele probehne.. Jeste 14-15 hodin..

to je krásný :P, asi dneska neusneš, co :)?
Mě to zdravotnictví tady taky štve a to, že jsou lékaři arogantní, dneska byl muž s Ríšánkem na ortopedii/zdá se mi, že má vpáčený kotníky/.No, doktor přišel, otrávenej, že tam jako vůbec někdo je a blekotal prý nějaký blbosti a přirovnával léčení k vodním mlýnům 8o :roll:,manžel prý vůbec nechápal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.