Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
9.7.17 16:17

@Ivettt78 jojo souhlasim :) jen zas diky recenzim si muzu vsimnout neceho, ceho bych si nevšimla. v nemecku se urcite podivat chci, ale rada bych nejprve omrkla nabidku tady u nas, osahala si je a pripadne se vyptala atd., at vim, na co se v nemecku soustredit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 20:36

@Ivettt78 Ahoj Ivet, jen nakukuju, četla jsem zatím jen dva vzkazy.. a ke kočárku chci napsat, že jsme kupovali v Kolíně, kde jich je na prodejně asi 200. Největší prodejna s dětským zbožím. Nakonec jsme tam nakoupili většinu všeho a rádi se vracíme. Ceny srovnatelné tady se severem Čech (nižší), přitom zboží luxus. Kocarky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 20:44

@marijan Na co jsme narazili při koupi kočárku: většina z těch, co jsou na trhu, jsou buď Polské a s tím souvisí kvalita a nebo jsou vyráběné na jihu (Itálie, Španělsko), kde nemají zimy jako my tady a tudíž nepočítají s tím, že je potřeba do hlubokého dostat v zimě krom dítěte i zimní fusak. Měli jsem možnost v Letňanech v Babiez si do kočárků dát figurínu miminka v reálné velikosti + zimní fusak a ani náhodou se do většiny toto nevešlo. Vzhledem k porodu v půlce září jsme tedy museli přizpůsobit naše požadavky a nechtěli jsme slevit z kvality. Vyhrál to německý Hartan v elegantní, přitom i sportovní nebo ležérní černobílé kombinaci. U autosedačky jsme hleděli na bezpečnost, prošli jsme testy a recenze a vyhrála Cybex platinum. Vypadá luxusně i na podvozku Hartanu. No a isofix do auta, žádné pásy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 20:48

@Ivettt78 Ivet, my máme na Hartanu nějaký kolečka, co se ani nedají píchnout. Musela bych mrknout do papírů, co to je přesně za typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 21:01
@marijan píše:
Já bych doplnila, že pro řadu lidí je u sportaku důležitá možnost polohovat do uplne roviny (což řadu trojkombinaci prave rovnou vylucuje z vyberu).

Souhlas, jsme teď ve fázi, kdy jsme přešli z hlubokého do sporťáku a hodně využívám polohu do úplného ležení. Má to několik stupňů sklápění, taky je výhoda přehodit rukojeť na obě strany, třeba doma nebo ve výtahu se kočárek zkrátí o velký kus.. kvůli větru a slunci možnost otočení korbičky na obě strany, dole košík, do kterého se něco vejde, snadné skládání do auta (na stranách otočím rukama hejblátkem, šlápnu nohou na takové tlačítko a kočárek je složen do auta a má velmi malý rozměr), snadnou výměnu hluboké korbičky za sporťák a autosedačku, lehkost kočárku - konstrukce hliník, brzda u rukojeti, výškově nastavitelná rukojeť, nastavitelný podnožník pro dítě, aretovací kolečka s odpružením, termoizolační potah, aby se dítě nepotilo, pětibodový bezpečnostní pás s pojistkou proti vypadnutí, stříška nastavitelná tiše když dítě usne, prací potah, stříška s faktorem 50+.. je toho hodně.. hledali jsme ho strašně dlouho, je to na dlouho, tak, aby pak člověk nebyl naštvanej, že koupil blbě. Já si těch vymožeností fakt užívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 21:04
@Ivettt78 píše:
Holky, a co Imunia v Karlíně? Kamarádka tam byla s manželem taky kvůli problémům, že jim nevychází IVF. Já chodím s dcerou k Dr. Šetinové, tedy byly jsme tam zatím jen jednou, tak asi neumím moc objektivně posoudit, ale zdála se mi být vstřícná - zatím… Ale nevím zda umí - dělá i tu imunologii při problémech s otěhotněním…

Neslyšela jsem extra dobrý reference a pro tyto věci je nutný reprodukční imunolog. My byli nejdřív v Synlabu v Praze a udělali to špatně, Malíčková to pak celé překopala a to nemluvím o tom, jaké měl partner podmínky pro odevzdání vzorku (špinavý záchod, stísněné prostředí a kelímek o velikosti většího náprstku, do kterýho se těžko trefuje i s dobrou muškou..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 21:08
@Cuddy píše:
@MartinaCV Nevis neco blizsiho o odchodu pani doktorky Malickove? Jednu dobu se nekde psalo, ze toho ma moc a je prepracovana:-( Takova skoda.

Aha, nevím nic.. Byla jsem u ní nedávno a naopak mě zvala na další schůzku až otěhotním. Probíraly jsme, že se teď do toho pustíme. Říkala, že když budu mít pozitivní test třeba v sobotu, tak v pondělí u nás ať někdo píchne Subcuvii, kterou mám doma a ve středu k ní. To teda koukám, je to tutovka, že odešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31001
9.7.17 21:09

@MartinaCV Nevim, zda tutovka, mam jen informace z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 21:11

@Cuddy Dívám se na možnost objednání a pořád tam je uvedena :think:
http://ulbld.lf1.cuni.cz/…i-imunologie Že byla přepracovaná, to bylo před časem, nepřibírala ani nové pacienty. Potom zase začala přibírat a objevila se u ní další lékařka. Takže vůbec nevím, že by se zase něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 21:12
@Cuddy píše:
@MartinaCV Nevim, zda tutovka, mam jen informace z netu.

myslíš z diskuzí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
9.7.17 21:14

@MartinaCV diky za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.7.17 21:15
@marijan píše:
@MartinaCV diky za tipy :)
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31001
9.7.17 21:17

@MartinaCV Ano, z diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.7.17 09:00

@MartinaCV Haha, tak pokud mají i e-shop, tak na tom mám vybraný přebalovák :-). Ten původní jsme prodali, protože mi nevyhovoval a malá se tam jako větší sotva vešla. Já naštěstí nic kupovat nemusím (do 40 jsem se rozhodla vše zatím nechat a až pak se toho ev. zbavovat, když by to nevyšlo), takže jen ten přebalovák a odsávačku v mým případě (nevím zda nebude zase CŘ, ale asi spíš ano…) To jste si do Kolína udělali pěkný výlet, od vás docela z ruky…

Příspěvek upraven 10.07.17 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.7.17 09:04

@MartinaCV Ten měla kamarádka, taky kvalitní kočárek, ale už tenkrát stál dardu a já měla limit 20 tis. Ona za něj před 5ti lety dala tuším snad 25 nebo i 26 - to už bych kecala. Ale je super - zkoušela jsem a můžu doporučit. Já jak rodila v prosinci, ale ven jsme mohly stejně až na konci ledna a byla ještě malinká, tak jsme se do korbičky Jané krásně vešly. Ale jak píšeš, pokud je dítko an přelomu léta a podzimu je už v zimě větší a to může být problém… Hlavně každý si musí vybrat dle sebe - co preferuje, kde bude hlavně jezdit, co od něj očekává a taky finance. Ne každý si může dovolit vytáhnout 20 a více tis. jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.