Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
10.7.17 09:05
@Ivettt78 píše:
@MartinaCV Haha, tak pokud mají i e-shop, tak na tom mám vybraný přebalovák :-). Ten původní jsme prodali, protože mi nevyhovoval a malá se tam vešla jako větší sotva vešla. Já naštěstí nic kupovat nemusím (do 40 jsem se rozhodla vše zatím nechat a až pak se toho zbavovat), takže jen ten přebalovák a odsávačku v mým případě (nevím zda nebude zase CŘ, ale asi spíš ano…) To jste si do Kolína udělali pěkný výlet, od vás docela z ruky…

Ahoj Ivet, ano, mají i eshop a na youtube dávají videa k různému zboží. Je tam hezké video na polohovací židličku, kterou od nich máme. A dělám jim dál reklamu, protože kdo ji u nás viděl, jel pro ní taky :) Máme to tam asi 180 km a jel tam přítel sám, nakupovali jsme přes videohovor, já už byla na konci těhu a už mi to nebylo povoleno, ani jsem se na to necítila. Ale vyplatilo se. Máme tam teď slevy na vše a už vše kupujeme jen přes eshop - poradíme se po telefonu, řekneme co bysme si představovali a oni nám udělají objednávku na míru. Jsem opravdu spokojená i s designem a materiály, když to srovnám s tím, co jsem viděla v obchodech. Teď jsme brali zase dvoje povlečení (kočičky a medvídci) a je to fakt krása, nikde jinde jsme ho neviděli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.7.17 09:10
@Ivettt78 píše:
@MartinaCV Ten měla kamarádka, taky kvalitní kočárek, ale už tenkrát stál dardu a já měla limit 20 tis. Ona za něj před 5ti lety dala tuším snad 25 nebo i 26 - to už bych kecala. Ale je super - zkoušela jsem a můžu doporučit. Já jak rodila v prosinci, ale ven jsme mohly stejně až na konci ledna a byla ještě malinká, tak jsme se do korbičky Jané krásně vešly. Ale jak píšeš, pokud je dítko an přelomu léta a podzimu je už v zimě větší a to může být problém… Hlavně každý si musí vybrat dle sebe - co preferuje, kde bude hlavně jezdit, co od něj očekává a taky finance. Ne každý si může dovolit vytáhnout 20 a více tis. jen tak…

Je to tak, dali jsme jen za kočárek s přebalovací taškou na rukojeť 26 tisíc. Autosedačka dalších 8 tis., další výbava asi 30 tisíc, možná víc. Lítalo to. Ale my jsme si dítě fakt moc přáli a já to chci mít všechno hezký a kvalitní, vždyť vydělávám, sedím tu kolikrát celou noc a píšu, takže se taky chci za to odměnit :) Teď jsem k přítelovo tíži zatoužila po Louis Vuitton :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3342
10.7.17 09:46
@Ivettt78 píše:
Holky, a co Imunia v Karlíně? Kamarádka tam byla s manželem taky kvůli problémům, že jim nevychází IVF. Já chodím s dcerou k Dr. Šetinové, tedy byly jsme tam zatím jen jednou, tak asi neumím moc objektivně posoudit, ale zdála se mi být vstřícná - zatím… Ale nevím zda umí - dělá i tu imunologii při problémech s otěhotněním…

Ahoj Ivet, problém s otěhotněním bych s nimi neřešila, za sebe můžu říct, že úplná ztráta času, nic se nedozvíte, pořád na všechno čekáš, výsledky ani neposlou do mailu, prostě o ničem…jiné problémy s imunitou nevím, nemám zkušenost, ale já osobně bych tam už nepáchla…reprodukční imuno je top Karlak, potom Plzeň, Ulcova Gallova, a pak dlouho nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3342
10.7.17 09:53

Jinak kočárky souhlasím s Martinkou, máme taky Hartana, i jsme se tady o tom s Martinkou cca před rokem bavily :mavam: a jsem ráda, že i Martina je s ním spokojena, my byli v Kolíně tenkrát oba s manželem, všechno jsme vyzkoušeli a opravdu si nemůžu za celou dobu používání na nic stěžovat…zas na druhou stranu, cena za nový není úplně nejnižší…ale myslím, že by se nechal sehnat i bazarový za nějakou lepší cenu, a kvalitě bych věřila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.7.17 10:04

@Marcella01 No já to sama naštěstí řešit nemusím, ale chodím tam s dcerou na imunologii - zjistili jí sníženou imunitu. První návštěva dobrý, na druhou jdeme na konci července, tak uvidím… Já tenkrát četla na diskuzích na e-miminu, že jsou dobrý, ale asi taky jak na co… Uvidím jak se to tam bude vyvíjet, přejít jinam bychom snad mohly vždycky. Děkuji za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
10.7.17 10:08

@Ivettt78 Asi na ostatní imuno problémy jsou ok, ale já z nich teda docela kvetla. Výsledky jedině osobně, do mailu nebo třeba manželovi je nedali… což pro mě, když to mám 60 km a je to pro mě výlet na půl dne, docela opruz. Mě tenkrát napsala medrol a když jsem si pak zjišťovala porovnání hodnot, tak vůbec nebyl důvod ho užívat a po 6ti týdnech jsem ho přestala brát, i když doktorům do teď tvrdím, že ho beru. Bylo mi po něm tak zle, že jsem nemohla ani fungovat a nemluvě o tom, jak se mi zhoršil ekzém. Podle mě mi tím imunitu tak akorát poškodila. Takže pokud se ti na jejich léčbě nebude cokoliv líbit a zdát, tak to vem hopem někam jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.7.17 10:20

@Lenkýs Děkuji. No já mám zase Karlín nejblíž, tak uvidíme. Jsem sama zvědavá. Teď má ještě kůru Imunoru - už jí zbývá jen poslední dávka, tak jsem sama zvědavá jak to na podzim a v zimě u nás bude vypadat. Tu loňskou jsme byly v režimu týden školka a pak 2-3 týdny doma nemocná - byl o děs!!! Neumím si představit, že bych ji měla takhle furt nemocnou a k tomu malý - v šestinedělí ještě neočkovaný mimi. Na Karlák jsem začala chodit na tu hematologii, tak bychom to ev. mohly v budoucnu spojovat. Ale uvídíme co další návštěva a hlavně jak na tom bude ona sama. I Dr. mi říkala, že to může ještě být důsledkem toho předčasného porodu, že je imunita nevyzrálá… Co Ty? Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.7.17 10:53
@Lenkýs píše:
@Ivettt78 Asi na ostatní imuno problémy jsou ok, ale já z nich teda docela kvetla. Výsledky jedině osobně, do mailu nebo třeba manželovi je nedali… což pro mě, když to mám 60 km a je to pro mě výlet na půl dne, docela opruz. Mě tenkrát napsala medrol a když jsem si pak zjišťovala porovnání hodnot, tak vůbec nebyl důvod ho užívat a po 6ti týdnech jsem ho přestala brát, i když doktorům do teď tvrdím, že ho beru. Bylo mi po něm tak zle, že jsem nemohla ani fungovat a nemluvě o tom, jak se mi zhoršil ekzém. Podle mě mi tím imunitu tak akorát poškodila. Takže pokud se ti na jejich léčbě nebude cokoliv líbit a zdát, tak to vem hopem někam jinam ;)

To je jak když jsem já dostala Prednison a pak jsem po něm půl roku řešila slizniční infekty a po přechodu k Malíčkové od ní vytučněno ve zprávě - Prednison vzhledem k výsledkům nevhodný! Pak jsem se 17 týdnů u Malíčkové dávala do kupy a těch 17 týdnů dojížděla 1× týdně na drahé injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.7.17 10:56
@Ivettt78 píše:
@Lenkýs Děkuji. No já mám zase Karlín nejblíž, tak uvidíme. Jsem sama zvědavá. Teď má ještě kůru Imunoru - už jí zbývá jen poslední dávka, tak jsem sama zvědavá jak to na podzim a v zimě u nás bude vypadat. Tu loňskou jsme byly v režimu týden školka a pak 2-3 týdny doma nemocná - byl o děs!!! Neumím si představit, že bych ji měla takhle furt nemocnou a k tomu malý - v šestinedělí ještě neočkovaný mimi. Na Karlák jsem začala chodit na tu hematologii, tak bychom to ev. mohly v budoucnu spojovat. Ale uvídíme co další návštěva a hlavně jak na tom bude ona sama. I Dr. mi říkala, že to může ještě být důsledkem toho předčasného porodu, že je imunita nevyzrálá… Co Ty? Jak se cítíš?

Ivet, když jsem na dětské dermatologii na Karláku řekla, že tam jezdím na imuno se sebou, tak nás s malou vzali bez čekání a bez objednání. Řešili jsme dlouho opruzeniny, vypadalo to, že je má snad po všem, už z toho měla i mykózu, naše dětská dr. opět si nevěděla rady, tak jsem to řešila v Praze a výsledek je ten, že to měla po Bepanthenu extra a z jídla jí nevadí nic. Ale chtěla jsem hlavně napsat, že říct, že už jsem tam já pacient, zabralo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.7.17 11:02

@Marcella01 Nazdááár ženská! :mavam: Jak se vede? :) :* No tuhle jsem si na tebe vzpomněla, jak jsi psala, že možná dojde na nejhorší a začneš cvičit, tak u nás už na to nejhorší došlo :mrgreen: Cvičím teda doma, na instagramu si sleduju zapálený holky do stravy a do cvíča, takže trochu jsem se dala do latě a za 5 dní mám necelé kilo dole. Jako mám teď po tom kile dole pořád 12 kg navíc než když jsem šla do IVF, chci zpátky svých max. 58 kg. Už jsem se fakt naštvala, protože vypadám jako hrošice a když chci nový hadry a kabelku Louis Vuitton, tak k tomu potřebuju i novou figuru :mrgreen: Konečně je na vše víc času, tak si dávám do kupy exteriér. Není to tak strašný, sleduju si váhu na váze, která mi počítá každej gram a ukazuje % tuku, svalů, vody a musím teda říct, že moje tělo je na horší časy zásobeno slušně :jazyk: To jsou ty Milky s oříškama po večerech a brambůrky když v noci píšu… Ale tomu je teď konec! Akorát nevím, jak s těmi lehsedy když teď začínáme dělat chlapečka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
10.7.17 11:07

Ahoj holky tak už jsem doma z poradny, těhu cukrovku nemám a neměla jsem teď ani nižší cukr, mám to v normě, tak jsem ráda. Včera mě po procházce trochu píchalo na pravé straně břicha, tak to prej je jak se zvětšuje děloha, tak ty vazy, což jsem si myslela, ale radši jsem mu to řekla. jinak mě překvapilo že za 4 týdny jsem přibrala jen necelý dvě kila. Další kontrola za měsíc, když je vše v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.7.17 11:09
@pajka29 píše:
Ahoj holky tak už jsem doma z poradny, těhu cukrovku nemám a neměla jsem teď ani nižší cukr, mám to v normě, tak jsem ráda. Včera mě po procházce trochu píchalo na pravé straně břicha, tak to prej je jak se zvětšuje děloha, tak ty vazy, což jsem si myslela, ale radši jsem mu to řekla. jinak mě překvapilo že za 4 týdny jsem přibrala jen necelý dvě kila. Další kontrola za měsíc, když je vše v pořádku. :)

To roztahování dělohy bylo peklo.. pamatuju. Je fajn, že je vše v pořádku a ta váha.. zas lepší, než já + 23 kg asi.. Když jsem měla vylézt na kozu, tak mě doktor strkal nahoru za zadek a dolů to vypadalo na jeřáb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.7.17 11:20

@pajka29 Tak to je super - gratuluji. buď ráda, že tolik nepřibíráš. Já teď jím jak zběsilá :-(. Musím se taky už zastavit, jinak budu jako hroch!!! Ale ty chutě, ach jo… Já jdu na cukr bud v pátek nebo v pondělí (dle partnerova volna). Nakonec jsem se rozhodla pro Karlák (taky jsem toho kam jí přečetla x, tak nakonec tam, prorože kde jsem byla poprvé jsem se prostě nedovolala). Navíc jdu zítra na hematologii pro výsledky, tak kdyby mi brali znova krev, tak bych to snad mohla spojit v jeden den, abych ušetřila cestu do Phy. Jinak o roztahování dělohy mi povídej. Já jsem po CŘ a jednou mi rupnul vaz tak, že jsem až v noci zařvala bolestí. Dle dr. je to prý normální. Já mám totiž po CŘ srůsty, tak se asi v 3. trim. mám na co těšit… Uff, už aby byl listopad!!! :srdce: :srdce: :srdce: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
10.7.17 11:24
@MartinaCV píše:
To roztahování dělohy bylo peklo.. pamatuju. Je fajn, že je vše v pořádku a ta váha.. zas lepší, než já + 23 kg asi.. Když jsem měla vylézt na kozu, tak mě doktor strkal nahoru za zadek a dolů to vypadalo na jeřáb..
:mrgreen: já mám nějakých 7kilo navíc od začátku těhu a jsem dnes 25 + 3tt.tak jestli už moc nepřiberu, tak jestli už moc nepřiberu, tak by to mohlo jít rychle dolů po porodu :) četla jsem že nárůst hmotnosti do 15kilo je v normě, tak uvidím. snad nebudu před porodem a ještě po porodu vypadat jak vorvaň :mrgreen:.já jsem právě zatím ty vazy necítila, no jo musíme něco pro mrňata vytrpět :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.7.17 11:34
@pajka29 píše: :mrgreen: já mám nějakých 7kilo navíc od začátku těhu a jsem dnes 25 + 3tt.tak jestli už moc nepřiberu, tak jestli už moc nepřiberu, tak by to mohlo jít rychle dolů po porodu :) četla jsem že nárůst hmotnosti do 15kilo je v normě, tak uvidím. snad nebudu před porodem a ještě po porodu vypadat jak vorvaň :mrgreen:.já jsem právě zatím ty vazy necítila, no jo musíme něco pro mrňata vytrpět :)

Holka, ona ta kila jdou nahoru právě rychle až v té druhé půlce těhu, jak to mimino víc přibírá a rychleji roste. Laurinka, ač vážila 2920 g, si u mě udělala v břiše 3+1 a to se pak těžko dává dolů :zed: No jo, co se dá dělat, naštěstí mám pevnou vůli, stačí se jen rozhodnout a to už proběhlo a stalo se to přesně v tom okamžiku, kdy jsem se v převlékací kabince Camaieu marně pokoušela vměstnat do velikost 42, čímž jsem se snažila zmenšit svoji velikost o 15%, když v tu chvíli kolem prošla kočka o velikosti max. 34. Vystřelila jsem z obchodu, minula netečně stánek se zmrzlinou a dala se do boje :cert: :mrgreen: Teď už mám 900 g dole a doufám, že to tak půjde dál. Jako ale bez tý čokolády to jsou strašný muka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.