Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3347
15.11.17 13:06

@marijan ahoj, tak jak to s tebou vypadá? Musela jsi na to vyvolání nebo tě ještě nechávají čekat? Myslím na vás, ať je to rychle za tebou a pokud možno s nejmenší bolestí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
15.11.17 16:10

@Marcella01 ahoj, nechavaji me do utery, jinak nastup. dnes podle vysetreni to na porod nevypada ani trochu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.11.17 16:58

@marijan tak to se může zmenit z hodiny na hodinu…do úterý je ještě spousta času, budu držet palce, aby ti to vyšlo přirozeně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
15.11.17 20:05

@Marcella01 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.11.17 07:23

@Ivettt78 @Lenkýs ahoj holky, tak jak „válčíte“?dávají vám holčičky zabrat nebo je to v pohodě? malýmu bude v pondělí 6 týdnů a je to u nás jak kdy, na dnešek vydržel spinkat asi od půl 7 večer do půl 1 ráno, snad mu to vydrží :),jinak už tolik nechrochtá, po porodu má hematom na hlavičce a ten už je taky skoro pryč. v úterý máme poradnu a 27 jedu na kontrolu po 6 nedělí, tak jsem na to zvědavá. šití cítím jen někdy a malinko, tak snad to bude v pořádku.:?

Ivet a co ty? Stihla si focení v těhu? A co malou? nechala si ji někde vyfotit? Já v těhu nikam jet nestihla, mám fotky jen doma focený a malýho fotily v porodnici, tak mám dvě barevný a dvě černobílý, jinak sem s ním nikde na focení nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
16.11.17 10:43

@pajka29 Ahojky, no u nás střídavě jasno - oblačno. Any je tedy hodnější než byla Terez, al už tak spavá jako prvních 14 dnů není. Více spí stále v dne, takže v noci tomu moc nedám. Jak musím odsávat, tak je to kolotoč kojení, dokrmování, uspávání a odsávání… to zabere 1,5-2 hod, Občas skončím a můžu začít znova. Spím tak 3-4 hodky, max po hodině v kuse :-(. Pokud nespí, chce pozornost a nosit… Ale jak říkam, je to pořad lepi než s prvni dcerou, která vydržela brečet x hodin, i když se chovala - to bylo psycho.
Focení jsme samo nestihli, tak mám akorát fotku z porodnice v andeličku před cř. Chci ale zařídit focení holek a i nás, abychom měli na kalendář a pro babičky k Vánocům… Tak zo musim do konce listopadu nějak zorganizovat… Jinak T. přinesla ze školky rýmu a kašel - min. týden byla doma rýmu od ní Any samozřejmě chytla :-(. Ale naštěstí to je jen rýma… Tukám to tu jednou rukou při odsáváni, tak se omlouvám za překlepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.11.17 14:37

@Ivettt78 já taky kojím a pořád ještě i odsávám, takže vím o čem mluvíš. musíme to vydržet, bude líp. Marťa docela v noci spí. jinak chování je taky u nás na denním pořádku, málokdy usne hned. já byla s přítelem nastydlá, ale malej byl a je naštěstí v pohodě. přesto že nemám ten svůj klid jako dřív, tak bych ještě jedno dítě chtěla. :) tentokrát holčičku, tak uvidíme. nevíš jak to chodí v gennetu když mám embryjka zamražené? Jak dlouho to trvá než dojde na ket? nerada bych ježděním do gennetu strávila zas rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.11.17 14:59

@pajka29 - při následným KETu jen udělají nový HP a tu jejich základní imunologii a můžeš jít.
Jen teda chtějí aby se už nekojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.11.17 15:34

@KamisB kojit určitě nebudu, nehodlám jít teď, ale třeba za tři roky, je mi 30,tak si myslím že mám na druhý dítě čas. díky, to by mohlo jít rychle :), snad s těch tří zamražených bude ještě nějaké zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
16.11.17 15:59

@pajka29 Tak Kamča už ti odpověděla… Já to stejně nevím a děkuju pořád Bohu, že jsme Gennetem na prahu 40ctky vlastně jen „proběhli“ a máme malou na první pokus :-).
Jó a holky, jak jsem se tu s Vámi taky radila skrz moji kamarádku, která po dvou mimoděložních a 4 letech snažení skončila taky u IVF a 5 pokusů jim dosud nevyšlo, tak po 6. se zadařilo a včera mi oznámila, že má na testu II :srdce:. Takže je příkladem toho, že trpělivost se opravdu vyplatí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
16.11.17 16:12

@Ivettt78 to je dobře že vám to takhle vyšlo a máte dvě krásné holčičky. :) tak to je dobrá, že to vydržela, já bych tolik pokusů nedala. doufám že to dotáhne do konce a dočká se konečně vytouženého děťátka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
16.11.17 17:40

@pajka29 Děkuji, taky se druhého dočkáš neboj, jsi mladá, ale čekat dlouho se nevyplácí… Já si myslela jak jsem super plodná a čekali jsme dva roky a nakonec stejně až IVF. Já jí tedy taky obdivuji - nedala bych to psychicky a určitě bych v tom něměla podporu pattnera, když už jedno dítko máme… Ale oni jsoou oba naštěstí pro to nadchnutý, chtěli dokonce tři děti, jedno už mají, ale také na něj dlouho čekali, tak začali pak raději brzy a i tak to trvalo 4 roky, pro mne něco nepřestavitelného o financích ani nemluvím. Ale člověk musí prostě věřit a jít za svým cílem a pak to vyjde :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.11.17 18:32

@Ivettt78 Ahoj Ivet, jéé, to si pamatuju živě, že jsem psát mohla jen při odsávání, jinak se pořád jen kojilo a chovalo a nespalo :mrgreen: jen si to pěkně užívej :jazyk: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.11.17 12:03

@pajka29 Co budu povídat, některý dny je to mazec. Tři dny zpátky mi Adélka celý den probrečela, už jsem z ní byla fakt na prášky a chvílema jsem brečela i já. Ve finále mě napadlo jí šoupnout příkrm, vymlaskla celou flašku a byl klid, akorát teda byla pro změnu přetažená, tak mi nechtěla zabrat… zkrátím to, ve finále spala v autosedačce, protože to bylo jediný místo, kde zabrala :mrgreen: Pak jsem přišla na to, že i když mám mlíka dost, tak prostě není schopná se ode mě dost napít, takže jednoduše mléko odstříkám a dostává flašku na střídačku s prsem a je snad klid. V noci mi vydrží spát 3-4 hodiny v kuse. Dneska jsem si snad poprvé nemusela přihřívat oběd, když už jsem si na něj vzpomněla, že bych si měla nějaký dát. Jizvu cítím, ale je to každý den lepší. Nicméně únava a nevyspání jsou hodně vysoko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
17.11.17 17:08

@Ivettt78 já se nejdřív potřebuju vzpamatovat z porodu.ale vzhledem k věku si myslím že ty tři roky počkat můžu. chci si teď užívat našeho broučka a ne zas trpět nevolnostma a nechutenstvím :cert:.přítel by chtěl taky víc dětí, ale mě budou stačit dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.