Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marijan jeee, tak to moc gratuluji!!! Ať vám krásně roste a dělá jen samou radost
![]()
Tobě přeji bezproblémové zotavení a dej pak vědět jak se máte ![]()
@boule76 taky držím palce!!! Ket dělala Brandejska? Slyšela jsem, že po Novém roce už bude končit?
@Ivettt78 píše:
Ahoj holky, tak trochu z „jiného soudku“, ale musím se vám pochlubit… Po tom všem co tu spolu prožíváme… Včera jsme měli s partnerem výročí - 8 let. Po dvou dětech, postaveném baráčku a závazku hypotéky jsem se dořkala - viz foto
Ivet, gratulace velikáááá!
![]()
@marijan píše:
Ahoj holky, vcera (středa) se nam narodila nase vanockaporod byl strasny, napisu pak k tomu neco, az se dostanu k pc. ted se zzivame a ja se davam do kupy. Jak jsem nechtela, aby tam muz byl, tak kdyby tam nebyl, asi to nedam
Parááááda. Gratuluji!
![]()
@marijan - o jé
ale hlavně, že jste v pořádku.
gratuluji a těším se na fotečku a Ty ať jsi brzo fit.
@Marcella01 píše:
@boule76 taky držím palce!!! Ket dělala Brandejska? Slyšela jsem, že po Novém roce už bude končit?
Dekuju. Nerikala ze konci.
@boule76 - taky už mi to psala jedna holčina, že tam od 1.1. nebude.
@MartinaCV z 2.Ivf jsem po pgs ze 6ti embryi mela dobra 2. Prvni ma uz 2 roky, toto bylo to druhe.
@Tamjanka to jo, taky jsem si nedokázala představit jak moc to bolí a vůbec jsem se toho nebála. Akorát se divím že nepopraskaly skla v oknech v celý porodnici když jsem rodila ![]()
@marijan gratuluji
, máme to stejné, pořád jsem si říkala jestli tam partnera chci, pak jsem byla rozhodnutá že radši ne a nakonec jsem byla ráda že tam byl.
@marijan gratuluju, a až se dáš trochu do kupy tak se těším na fotečku a popis.
Já tam manžela nechtěla, porod jsem měla hrozný a jsem ráda, že tam nakonec nebyl. Jsem ale ráda, že to stihl, aby malého mohl zvážit a změřit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.