Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marijan jeee, tak to moc gratuluji!!! Ať vám krásně roste a dělá jen samou radost
![]()
Tobě přeji bezproblémové zotavení a dej pak vědět jak se máte ![]()
@boule76 taky držím palce!!! Ket dělala Brandejska? Slyšela jsem, že po Novém roce už bude končit?
@Ivettt78 píše:
Ahoj holky, tak trochu z „jiného soudku“, ale musím se vám pochlubit… Po tom všem co tu spolu prožíváme… Včera jsme měli s partnerem výročí - 8 let. Po dvou dětech, postaveném baráčku a závazku hypotéky jsem se dořkala - viz foto
Ivet, gratulace velikáááá!
![]()
@marijan píše:
Ahoj holky, vcera (středa) se nam narodila nase vanockaporod byl strasny, napisu pak k tomu neco, az se dostanu k pc. ted se zzivame a ja se davam do kupy. Jak jsem nechtela, aby tam muz byl, tak kdyby tam nebyl, asi to nedam
Parááááda. Gratuluji!
![]()
@marijan - o jé
ale hlavně, že jste v pořádku.
gratuluji a těším se na fotečku a Ty ať jsi brzo fit.
@Marcella01 píše:
@boule76 taky držím palce!!! Ket dělala Brandejska? Slyšela jsem, že po Novém roce už bude končit?
Dekuju. Nerikala ze konci.
@boule76 - taky už mi to psala jedna holčina, že tam od 1.1. nebude.
@MartinaCV z 2.Ivf jsem po pgs ze 6ti embryi mela dobra 2. Prvni ma uz 2 roky, toto bylo to druhe.
@Tamjanka to jo, taky jsem si nedokázala představit jak moc to bolí a vůbec jsem se toho nebála. Akorát se divím že nepopraskaly skla v oknech v celý porodnici když jsem rodila ![]()
@marijan gratuluji
, máme to stejné, pořád jsem si říkala jestli tam partnera chci, pak jsem byla rozhodnutá že radši ne a nakonec jsem byla ráda že tam byl.
@marijan gratuluju, a až se dáš trochu do kupy tak se těším na fotečku a popis.
Já tam manžela nechtěla, porod jsem měla hrozný a jsem ráda, že tam nakonec nebyl. Jsem ale ráda, že to stihl, aby malého mohl zvážit a změřit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď