Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
13.12.17 11:15

@Ivettt78 Mě je Adélka na nutrilonu spokojená, problémy byly na MM, bohužel. Jinak čekám, že teď na 6ti týdnech už budeme mít taky přes 5kg, ale malá je pořádný jedlík a když nedostane najíst, tak řve jako tur a prostě ji nebudu trápit hlady. Měla velkou porodní váhu, tak se prostě nedá nic dělat.
@WmarliesW Já už z toho řevu fakt byla na nervy, teď si konečně malou užívám :)
@jezz1e Pro boha jenom k Rožníčkový NE! Ta pokazí co může!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.12.17 11:33

Ahoj holky. Podstupovala jste některé v Gennetu u paní Jarošové minimální stimulaci? Nevíte na kolik vyjde?

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
13.12.17 12:11

@Lenkýs děkuju.Jarošová se sestřičkou říkaly že mám být v klidu, ale ono se to řekne. snažím se na to tolik nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
13.12.17 13:10

@pajka29 Musíš věřit, že vše bude ok… stejně s tím víc neuděláš a zbytečně se tím budeš trápit. Hledala jsi na netu o jaké onemocnění vůbec jde, co způsobuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
13.12.17 13:44

@Lenkýs já nevím přesně jak se to jmenuje ale jestli je to mikrovaskulární tak to prý je něco o drobných cévách, ale nic moc jsem o tom nenašla, nejspíš by to znamenalo špatné proudění krve a musely by ji ředit nebo podávat léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.12.17 13:59

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s Elonvou? Já bych jí teď měla mít na 3. ivf, ale trochu se bojím. Dr. Jarošová s ní má prý dobré zkušenosti, ale kamarádky mě spíš odrazovaly, tak nevím… Posledně jsem měla Menopur, který je prý mnohem lepší než Gonal, ale u mě to byla katastrofa. Tak se bojím jít zase do něčeho nového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.12.17 14:01
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky. Podstupovala jste některé v Gennetu u paní Jarošové minimální stimulaci? Nevíte na kolik vyjde?Děkuji :kytka:

ahoj, minimální stimulace je to samé jako nativ? Ten prý vyjde tak na 20 tis., když máš icsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.12.17 14:03

@lulu79 aha, tak to už je levnější IVF na pojišťovnu. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
13.12.17 14:57

@lulu79 Tohle je těžké odhadnout, každý reaguje jinak. Já měla napoprvé Menopur a katastrofa, podruhé Ovaleap (což by mělo mít blíž ke Gonalu) a téměř ukázková stimulace - 15 vajíček, 12 zralých. Asi bych jí věřila, že vychází z minulých výsledků a ví, co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.12.17 15:44

@jezz1e no právě… já jí věřím, ale právě se bojím, aby to nedopadlo jak s menopurem. Je to už můj poslední pokus, tak mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.12.17 15:56
@Ivettt78 píše:
Ahoj holky, tak já se také po delší době hlásím… KDyž odsávám, stíhám číst, s reakcemi je to už jednou rukou horší…
Anička roste jako z vody, jí více než by měla, je to už pěkný cvalík, v 7 týdnech má už přes 5 kg, což se dr. moc nelíbí, ale co dělat, když mi brečí hlady a nebo bych ji musela krmit co dvě hodiny… S kojením bojujeme stále. Jak má flašku (i když calmu), tak se hůře přisává a jedno prso mám momentálně mimo provoz - tedy na kojení - pěkně rozkousaný do krve, tak z něj jen odsávám. Je to tedy časový zápřah (upřímně moc závidím všem, kdo můžou kojit normálně)… Já kojím, dokrmuju, uspávám, odsvávám a někdy začínám znova, někdy mi dle toho jak usne zbyde čas, kdy můžu něco udělat… Já odsajujen max. 2 dávky a Any jí 7× denně. Měly jsme taky velké problémy s bříškem, ale vyplatila se nám změna UM na HIPP a taky to, že jsem paradoxně MM začala dávat večer. Jinak, když je najedená, přebalená a netrápí ji bříško, tak je o 70% hodnější a spavější než první dcera, to si upřímně UŽÍVÁM :-). Snad to nezakřiknu a vydrží ji to!!!Také vám všem přejji krásné Vánoce, maminkám, ať si užijí první Vánoce se svými drobečky, těhulkám, ať vše probíhá v pořádku a čekatelkám, ať pod stromečkem, nebo co nejdříve po něm najdou II.
Moc vám všem ještě dodatečně děkuji za podporu při průběhu IVF a hlavně při mém - ne zrovna lehkém těhotenství. Vše naštěstí dobře dopadlo a to je nejdůležitější… ten konec a já věřím, že se tu každá z nás toho svého „dobrého konce“ v podobě miminka dříve nebo později dočká :-) :srdce: :mavam:

je překrásná!!! Mam slabost pro boubelaty miminka. i kdyz 5kg je teda fakt dost. kolik mela porodni vahu? ale vubec tu váhu neres, je fakt krasna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.12.17 16:19
@Cuddy píše:
@Kamilaa7 Pockej, az na ty prikrmy najedete poradne, mne se take mrne v tomto veku budilo casto, nekdy i po hodine. Ale brzy to odeznelo, spis nez sunar bych zkusila dat vecer kasi, pokud ti ji stravi, my s ni meli vecer problemy, nakonec se chytl jogurt, ale to az tak v 7-8 mesicich.

diky za tip,cuddy.kasi zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.12.17 16:55

Přeji pěkné odpoledne. Chtěla bych se zeptat zkušenějších. Dostala sem na gyndě žádanku a telefon s adresou do Gennetu na vyšetření, rok a kousek se nám s partnerem nedaří počít. Objednává se tam k nějakému lékaři konkrétně, nebo si mě někdo „převezme“? Četla sem tady pár stránek dozadu, že existují i lékaři co tam nemají dobré recenze, trochu se bojím toho „Černého Petra“ když sem nováček. Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31001
13.12.17 17:24

@CarnivoraKurama Hadam, ze te zapisi do poradniku, ale rekni si, ke komu chces. Jen budes o to dele cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
13.12.17 17:36

@lulu79 - elonva prý má podobný složení jako gonal. Jen je to snad šetrnější.
Ale co čtu úspěšnost i v jiný diskuzi tak je to jako se vším. U někoho super u jiný katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.