Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PPetruska píše:
Lindi, mám Crohnovu ch., poruchu imunity, tachykardii, arytmii a mutaci Leiden. No bude to mazec, jj mám označení ASA III. (tj. velmi rizikový pacient)![]()
Ale jdu do toho a pevně věřím, že mi to vyjde. Hodnotu AMH nemám špatnou 3,1. Kdy jdeš za MUDr. Jarošovou? Moc Ti držím palce, vypadá to slibně!!!
Peti, to vis ze to vyjde, musime to říkat kazdy den porad dokola. Uz jsi mela IVF? Nebo to je poprvé? AMH mas super. Moc ti držím palce aby ti vse vyšlo tak jak ma byt
Jdu 08/02 na krev a podle výsledky me asi objednají k Jarošovi podle jeji volne terminy ![]()
Holky, Dekuji vsem ze vidíte i vy tu skoro neviditelnou čárku
, jsem 6.den po ET, vim ze je brzo, ale stejne jsem odpoledne nevydržela a vyběhla pro testy, mam zásoby
tak zitra jeste zkusim ranní moč, dneska bylo odpolední ![]()
@Linda Li píše:
Holky, Dekuji vsem ze vidíte i vy tu skoro neviditelnou čárku, jsem 6.den po ET, vim ze je brzo, ale stejne jsem odpoledne nevydržela a vyběhla pro testy, mam zásoby
tak zitra jeste zkusim ranní moč, dneska bylo odpolední
Byla naprosto zretelne viditelna. Delejme jakoby nic, at to nezakriknem.
@Linda Li píše:
Ahojky holky, tak dneska me najednou přestali bolet prsa a uz jsem nevydržela![]()
![]()
koupila jsem test a uz mam asi i vidění
vidím tam druhou čárku moc moc moc slabá, nevim jestlize to opravdu vidím a nebo si to sugeruji
ma na to vliv užívání utroš?
No Lindi moc moc moc moc gratuluji bezvadný!!!
Je tam a je do růžova což je dobrý. Koukám jak brzo si sebrala odvahu a ještě více že je tam vidět. Já měla až 10 den ale dříve jsme nedělá a tak podobně silnou jestli ne slabší, ale zas jiný test.
@PPetruska píše:
Ahojky Lindi, no jasně, je to tam!!!Utrogestan by na čárku neměl mít významný vliv. Já bych počkala 2 dny a testla znova
. No já začínám 2.2. stimulovat a už teďka jsem z toho v háji, v Gennetu mi dneska řekli, že jsem značně riziková pacientka
, navíc partner má chřipku a já se bojím, abych to nechytla kvůli velmi špatné imunitě, tak nevím, jestli to neodložit o 4 týdny, poradíte?
Peti udělej to jak to cítíš. Nejdi do toho proti přesvědčení a ani kdyz to nebudeš citit!! Psychika je poloviční úspěch. Na sobě odzkoušeno to mám. U 2 IVF jsem tlačila na pilu a byl to bankrot!
Jestli to zvládneš a budeš nachlazená tak to odlož. Mě to i lékaři říkali tělo nebude tak reagovat. Uvidíš máš 2 dny…
Ale uvidíš co ti poradí ještě holky. ![]()
@Linda Li píše:
Peti, to vis ze to vyjde, musime to říkat kazdy den porad dokola. Uz jsi mela IVF? Nebo to je poprvé? AMH mas super. Moc ti držím palce aby ti vse vyšlo tak jak ma bytJdu 08/02 na krev a podle výsledky me asi objednají k Jarošovi podle jeji volne terminy
Lindi, ne je to moje první IVF, ale užívala jsem dlouhodobě Clostilbegyt (p. o. stimulaci). Kolik jsi měla Ty hodnotu AMH? Já doufám, že to vyjde, jsem po potratu v listopadu 2017 a říká se přeci, že by mělo být tělo tzv. hormonálně trochu „pohnojené“ po nevydařeném těhu. Držím Ti moc palce každý den, zítra dej zase vědět co nového a co ranní gravitest! Dobrou noc
![]()
@Hladikovka píše:
Peti udělej to jak to cítíš. Nejdi do toho proti přesvědčení a ani kdyz to nebudeš citit!! Psychika je poloviční úspěch. Na sobě odzkoušeno to mám. U 2 IVF jsem tlačila na pilu a byl to bankrot!
Jestli to zvládneš a budeš nachlazená tak to odlož. Mě to i lékaři říkali tělo nebude tak reagovat. Uvidíš máš 2 dny…
Ale uvidíš co ti poradí ještě holky.
Ahojky, zvažuji odklad o 4 týdny, ještě nevím, tento týden mi to doporučilo pár lékařů, mám stále vysoké zánětlivé markery a chtějí mi napíchat ještě gamaglobulíny před stimulací a zlepšit krevní obraz. Ale nechce se mi už vůbec čekat, pokud začnu až 2.3. se stimulací, dále budu mít PGS, tak dojde na KET (transfer) až v dubnu, hmm to nevím, jak to vydržím, mezitím asi zešedivím…
A co Ty? Máš už nějaké mimi? Kolik Ti je? Děkuji moc za podporu, dobrou noc
![]()
@PPetruska Pokud ti nekdo navrhuje pred ivf nejakou smysluplnou lecbu, tak ji ber. Pripadne zda by ta elcba nesla mezi OPE a pripadnym KET.
@MartinaCV Marti prosím tě jak to ten pan doktor Kulovany dělal ten 1.trim screening spodek nebo přes břicho? Na netu co se píše je to různé prý dle dr. Děkuji
@PPetruska
Ahojky Peti
, rano jsem vstala a vycurala ani jsem na kelímek nevzpomela
takze dneska nebude test, musim zitra rano na to pamatovat
udělalo se mi na bradě velky bolavy akné, tak doufam, ze to neni ten jak obcas mívám pred MS ![]()
@Linda Li píše:
@PPetruska
Ahojky Peti, rano jsem vstala a vycurala ani jsem na kelímek nevzpomela
takze dneska nebude test, musim zitra rano na to pamatovat
udělalo se mi na bradě velky bolavy akné, tak doufam, ze to neni ten jak obcas mívám pred MS
Ahojky Lindi, držím moc palce se zítřejším testem ať jsou 2 // ještě silnější, cítím, že je to na dobré cestě!
Kdy jsi měla termín MS? Ta už nedorazí, tak vzhůru do 2. měsíce, zítra ráno určitě napiš! Ať je Ti co možná nejlépe.
Já jdu zítra do Gennetu, tak uvidím kdy začnu. ![]()
@Hladikovka píše:
@MartinaCV Marti prosím tě jak to ten pan doktor Kulovany dělal ten 1.trim screening spodek nebo přes břicho? Na netu co se píše je to různé prý dle dr. Děkuji
Přes břicho.
Holky, semestr hotov…uff
Sice jsem jeden zápočet a jednu zkoušku musela z nějakých zlehka nespravedlivých příčin opakovat, ale nakonec ani jedna trojka. ![]()
Holky, dotaz mimo téma. Koupila jsem poprvé v životě bio bulgur
Jako co to chutná a jak to připravit Laurince a sobě?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.