Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Denis11 A měla jsi pravdu
![]()
A jak se jinak máš?
Plánujete tu dovču na motorkách? A co práce, je to na novém místě dobrý? ![]()
@Denis11 píše:říkala mi Dr, že ani nebude, prý má k tomu pan ředitel své důvody, no a jediné co mě napadá tak je, že jim minimálka asi moc peněz nevydělá, tak proto, jo říkala mi že by mi mohla nabídnout Nativ, což je malá úspěšnost a ještě když do něj budou dloubat kvůli PGD tak úspěšnost ještě klasne, no a já další IVF s PGD bych měla za víc než 50 000kč derda co, takže budu se muset rozhodnout bud mimi jinde na Minimálku a zkusit přeposlat sondy nebo už přestat myslet na mimi a užívat si života
nedělají jo??je teda pravda že jsem ji v ceníku nenašla, ale řikala jsem si že ji tam možná nemají jen vyčíslenou..
no tak to je dobrý.. takže na minimálku jinm jo?? Moni, neboj budeme spolu hledat někoho kdo dělá minimálku…
![]()
@Denis11 jinak mě už dávno holky(z jiné diskuze) odrazovaly a lákaly do Reprofitu, no a mají tam i Minimálku, večer asi nakouknu víc, ted jdu psát s malým úlohy a…pa pa
@Mončiči píše:
Tak v Gennetu minimálku nedělají, chjo
Dělají, akorát ji nemají v ceníku
. Platíš jako za nativ, plus samozřejmě léky. dr. Langerová se snaží už nějakou dobu ředitele přemluvit, ať je minimálka i v ceníku, zatím není, což možná vyjde nakonec levněji ![]()
@Mončiči to je divný, která dr. ti to říkala? Já jsem byla na minimálce minulý měsíc…
@irenn MUDr.Langerová,možná máš něco podobné minimálce, ale minimálku asi ne, nemají to ani v ceníku a jak jsem psala ani o tom prý ředitel neuvažuje
,co máš prosím tě psané v papírech a ke komu chodíš ty, co jsi užívala za léky na tu minimálku a kolik jsi měla vajíček, předem moc děkuji za odpověd.
Holky, je to asi blbá otázka, ale co je to ta minimálka?
Příspěvek upraven 19.02.13 v 17:32
@irenn tak už jsem si to přečetla, stejná dr, no u minimálky bys měla mít víc foliků, to jsi měla jen nativ ne???
@hlozi píše:
Holky, je to asi blbá otázka, ale co je to ta minimálka?Příspěvek upraven 19.02.13 v 17:32
minimální stimulace s léky, menší počet foliků, ale hlavně to není moc ok pro CARy jelikož práce, materiál atd, je téměř stejné jak u klasického IVF, proto jim to moc nevydělá, jestli, tak mě někdo opravte anebo na netu toho píšou dost, možná lépe pochopíš, než jak jsem to napsala
@hlozi píše:
Holky, je to asi blbá otázka, ale co je to ta minimálka?Příspěvek upraven 19.02.13 v 17:32
hezky to píšou na „minimální stimulace“ Reprofit
V Gennetu totiž i k nativnímu cyklu dávají léky, já měla například clostil ![]()
@hlozi no nemáš zač, no a holky já do toho RF napsala, jsem zvědavá jestli mě Dr. odepíše a jinak na emiminu nativ to tam popisují a depatují taky, že jo @LuciTau
![]()
@Mončiči jenže si občas přijdu jako vůl
nativ nenativ, já měla clostil, ale prý to teda nebxyl Nativ, přitom v papírech mám Nativ ![]()
No nedopadlo to, i když si myslím že to není chyba nativu, protže těhule jsme byla, jen se to neudrželo ![]()
@Mončiči teoreticky jsem měla mít víc folíků (na začátku cyklu byly 4), ale bohužel vyrostl jenom jeden (měla jsem stimulku Tamoxifenem). Jinak máš pravdu, cílem minimálky je víc vajuch než 1 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď