Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6248
19.2.13 15:28

@Denis11 A měla jsi pravdu :palec: :D
A jak se jinak máš? :srdce: Plánujete tu dovču na motorkách? A co práce, je to na novém místě dobrý? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 15:43
@Denis11 píše:
nedělají jo?? 8o je teda pravda že jsem ji v ceníku nenašla, ale řikala jsem si že ji tam možná nemají jen vyčíslenou.. :| no tak to je dobrý.. takže na minimálku jinm jo?? Moni, neboj budeme spolu hledat někoho kdo dělá minimálku… :hug: :hug:
říkala mi Dr, že ani nebude, prý má k tomu pan ředitel své důvody, no a jediné co mě napadá tak je, že jim minimálka asi moc peněz nevydělá, tak proto, jo říkala mi že by mi mohla nabídnout Nativ, což je malá úspěšnost a ještě když do něj budou dloubat kvůli PGD tak úspěšnost ještě klasne, no a já další IVF s PGD bych měla za víc než 50 000kč derda co, takže budu se muset rozhodnout bud mimi jinde na Minimálku a zkusit přeposlat sondy nebo už přestat myslet na mimi a užívat si života
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 15:51

@Denis11 jinak mě už dávno holky(z jiné diskuze) odrazovaly a lákaly do Reprofitu, no a mají tam i Minimálku, večer asi nakouknu víc, ted jdu psát s malým úlohy a…pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
19.2.13 17:12
@Mončiči píše:
Tak v Gennetu minimálku nedělají, chjo :,(

Dělají, akorát ji nemají v ceníku ;). Platíš jako za nativ, plus samozřejmě léky. dr. Langerová se snaží už nějakou dobu ředitele přemluvit, ať je minimálka i v ceníku, zatím není, což možná vyjde nakonec levněji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
19.2.13 17:13

@Mončiči to je divný, která dr. ti to říkala? Já jsem byla na minimálce minulý měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 17:30

@irenn MUDr.Langerová,možná máš něco podobné minimálce, ale minimálku asi ne, nemají to ani v ceníku a jak jsem psala ani o tom prý ředitel neuvažuje :,(,co máš prosím tě psané v papírech a ke komu chodíš ty, co jsi užívala za léky na tu minimálku a kolik jsi měla vajíček, předem moc děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.2.13 17:31

Holky, je to asi blbá otázka, ale co je to ta minimálka?

Příspěvek upraven 19.02.13 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 17:31

@irenn tak už jsem si to přečetla, stejná dr, no u minimálky bys měla mít víc foliků, to jsi měla jen nativ ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 17:42
@hlozi píše:
Holky, je to asi blbá otázka, ale co je to ta minimálka?Příspěvek upraven 19.02.13 v 17:32

minimální stimulace s léky, menší počet foliků, ale hlavně to není moc ok pro CARy jelikož práce, materiál atd, je téměř stejné jak u klasického IVF, proto jim to moc nevydělá, jestli, tak mě někdo opravte anebo na netu toho píšou dost, možná lépe pochopíš, než jak jsem to napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 17:58
@hlozi píše:
Holky, je to asi blbá otázka, ale co je to ta minimálka?Příspěvek upraven 19.02.13 v 17:32

hezky to píšou na „minimální stimulace“ Reprofit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.2.13 18:02

V Gennetu totiž i k nativnímu cyklu dávají léky, já měla například clostil :palec:

• Citovat
  • Upravit
561
19.2.13 18:30

@Mončiči děkuju za odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 18:51

@hlozi no nemáš zač, no a holky já do toho RF napsala, jsem zvědavá jestli mě Dr. odepíše a jinak na emiminu nativ to tam popisují a depatují taky, že jo @LuciTau :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.2.13 20:12

@Mončiči jenže si občas přijdu jako vůl :mrgreen: nativ nenativ, já měla clostil, ale prý to teda nebxyl Nativ, přitom v papírech mám Nativ :-D

No nedopadlo to, i když si myslím že to není chyba nativu, protže těhule jsme byla, jen se to neudrželo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2093
19.2.13 20:19

@Mončiči teoreticky jsem měla mít víc folíků (na začátku cyklu byly 4), ale bohužel vyrostl jenom jeden (měla jsem stimulku Tamoxifenem). Jinak máš pravdu, cílem minimálky je víc vajuch než 1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.