Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
14.3.18 18:15
@kytkalenka
@kytkalenka píše:
Já byla teď v Gennetu na prvním i druhém a za mě super. Nejdřív krev a pak asi za 14 dní ultravuk, trvá asi půl hodinky. Všechno zkontrolují, počítal nám i prsty na nohou. Mají dobré ultrazvuky a pohlaví už nám řekl při tom prvním. Skoro ten první byl hezčí, protože cácorka byla vidět celá v kuse, teď na druhém už se skoro nevešla. My jsme po tom prvním ještě měli genetickou konzultaci kvůli věku, celkově to bylo negativní, ale nechápu jak to tam mají, protože jsem ho nakonec neplatili, snad že jsem předtím chodili na IVF a byli jsem rizikový. Přitom mimi je přirozeně.

Ahoj řekli vám pohlaví už u prvního ultrazvuku? U koho jsi byla prosim? Já u Kolovaného a řekl že pohlaví neříká že nejde vidět. Prstíky taky počítali u prvního ult? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.3.18 18:15

@Anonym_kaO Gratuluji k :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.3.18 18:17
@Hladikovka píše:
@kytkalenkaAhoj řekli vám pohlaví už u prvního ultrazvuku? U koho jsi byla prosim? Já u Kolovaného a řekl že pohlaví neříká že nejde vidět. Prstíky taky počítali u prvního ult? Děkuji

Kulovaný to neříká, mně to taky nechtěl říct. Poprosila jsem na genetice Dr. Raškovou a ta mi nabrala test CFDNA, jestli si dobře pamatuju název a z něho nám asi za dva tři týdny zavolali výsledek, jak pohlaví, tak znovu, že je miminko v pořádku, byla to i kontrola vad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.3.18 18:18

@luca22 Souhlasím s holkama. Utroš stále užívej a zítra si dojdi na krev. Tam se to rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
14.3.18 18:21

@MartinaCV díky no já musím vydržet na druhý screening. Snad bude dobře natočené. Moje dr má starší ult a tak to tam taky nevidí. Jsem hrozně zvědavá co to bude :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
14.3.18 19:58

Holky jste zlaté, moc děkuju za podporu :hug: :hug: :hug:,ale už jsem to snad vstřebala a holt se jede dál… @MartinaCV já už ten Dr.max nemám, mám poslední jeden mamatest na ráno a už s tím končím…
@Bublina1414 já mám dojít na krev do gennetu jen při pozitivním těhu testu, což nemám, tak tam nepůjdu, at tam nejsem za blázna.

Holky a kde je Patruška??Ji tady vyhlížím, jak ji dopadl dnešní utz před OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
14.3.18 20:02
@luca22 píše:
Holky jste zlaté, moc děkuju za podporu :hug: :hug: :hug:,ale už jsem to snad vstřebala a holt se jede dál… @MartinaCV já už ten Dr.max nemám, mám poslední jeden mamatest na ráno a už s tím končím…
@Bublina1414 já mám dojít na krev do gennetu jen při pozitivním těhu testu, což nemám, tak tam nepůjdu, at tam nejsem za blázna.Holky a kde je Patruška??Ji tady vyhlížím, jak ji dopadl dnešní utz před OPU.

Já jsem byla na krvi vždycky, ikdyž mi vyšly těh. testy negativně (přeci jen nejsou 100%ní). Chtěla jsem mít jistotu. Ale je to samozřejmě tvé rozhodnutí ;-)

• Citovat
  • Upravit
315
14.3.18 20:09

@luca22 Taky jsem vždycky šla na krev. No tak bych šla jako samoplátce. Stojí to do 200 kč. Samozřejmě je to na tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
14.3.18 20:17

Možná se stavím na poloklinice na odběr jako samoplátce, je to jakobych si koupila test clearblue a aspon budu mít jasný výsledek… :think: Už dost cejtím i záda a břicho jak na ms, vím že to může být i k těhu, ale já si myslím že to opravdu nevyšlo. :?

Přidávám ještě fotku z rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
14.3.18 20:20
@luca22 píše:
Možná se stavím na poloklinice na odběr jako samoplátce, je to jakobych si koupila test clearblue a aspon budu mít jasný výsledek… :think: Už dost cejtím i záda a břicho jak na ms, vím že to může být i k těhu, ale já si myslím že to opravdu nevyšlo. :?Přidávám ještě fotku z rána…

Ale v Gennetu by to nikdo neřešil. Nechodí se tam jen v případě pozitivních těhu testů, to se nemusíš bát ;-) Mě se max. sestřičky zeptaly, zda tuším a já jsem řekla, že ano, ale že chci mít jistotu (abych mohla zodpovědně vysadit Utrouš). A dokonce při 3. IVF, kdy byly testy pozitivní, se mě nikdo na nic neptal. Vypsaly mi žádanku a šla jsem do přízemí na krev. Šla jsem hned ráno a výsledky byly ještě ten den odpo. Ale jak jsem napsala - je to čistě na tobě, samozřejmě ;-)

• Citovat
  • Upravit
11237
14.3.18 20:25

Začaly mě bolet už i záda víc a břicho, jakoby mrcha už fakt měla co nevidět dorazit…třeba to nakonec za mě rozsekne právě ta mrcha, dřív než dojde na krev. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.3.18 20:31

@luca22 Ach jo :( no tak uvidíš jak se rozhodneš. Já bych neměla v duši klid a na krev bych šla…můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.3.18 20:41
@luca22 píše:
Možná se stavím na poloklinice na odběr jako samoplátce, je to jakobych si koupila test clearblue a aspon budu mít jasný výsledek… :think: Už dost cejtím i záda a břicho jak na ms, vím že to může být i k těhu, ale já si myslím že to opravdu nevyšlo. :?Přidávám ještě fotku z rána…

mně se zdá, že na obou vidím ducha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.3.18 20:43
@luca22 píše:
Začaly mě bolet už i záda víc a břicho, jakoby mrcha už fakt měla co nevidět dorazit…třeba to nakonec za mě rozsekne právě ta mrcha, dřív než dojde na krev. :roll:

Já jsem si prvních několik týdnů v těhu s Laurinkou myslela, že to každou chvíli dostanu, bylo to stejné jako před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
14.3.18 20:45

@luca22 Náznak tam je, takže bych určitě nevysazovala Utroš, abych si neuškodila a počkala bych na krevní test. Při prvním neúspěšném IVF jsem šla na krev a měla jsem už MS, doktorka to chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.