Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Stejnak kdyby se to povedlo, tak bych si snad říkala že to tak fakt mělo být…posledně v Gennetu jsem stopla žádost na IVF a dr. Jarošové jsem řekla že bych to přece jen ještě chtěla zkusit s tím IUI, že jsem stihla jen jedno a že jich ještě pár mužu zkusit…tak se divila proč se IVF bojím, když mi tenkrát vyšlo napoprvé.
Ted kdyby to fakt klaplo, tak bych asi fakt začala věřit na zázraky…
![]()
@Linda Li Ve čtvrtek jdeš do Gennetu už na ten UTZ, tak konečně poslední a už budeš moct k dr. a rovnou ti určo dá pak při kontrole u ní těhu průkazku. ![]()
@Bublina1414 hlavně už nebudu do té doby pročítat net.,páč všude se akorát dovím, že testy dělají duchy a jsou vadné…akorát jsem z toho vykolejená…Do rána stejně nic víc nepořeším…Uvidím zítra a ve čtvrtek ráno a když tam bude, zajdu do Gennetu na tu krev…
@Ladka02 Bohužel u nás hormonální joga neni. Jednou za rok sem jezdí nějaká cvicitelka, teď by měla v dubnu, ale za jeden den se mi nechce dávat 2400 kc. Dělají ale u nás cvičení dle Mojžíšové, což si myslím, že by taky mohlo byt dobre. Bohužel doktor mi to nenabídl- rovnou IVF. Až teď jsem se o tom tady dozvěděla, tak jsem si včera vydupala zadanku a čekám na termín, který bude prý asi au v dubnu. No neva, mezitím se dostanu do Gennetu, třeba se dozvím, kde je chyba (když ovu testy i bt ukazuje ovu) a na cvičení mohu chodit.
@luca22 píše:
@Bublina1414 hlavně už nebudu do té doby pročítat net.,páč všude se akorát dovím, že testy dělají duchy a jsou vadné…akorát jsem z toho vykolejená…Do rána stejně nic víc nepořeším…Uvidím zítra a ve čtvrtek ráno a když tam bude, zajdu do Gennetu na tu krev…
Přesně tak
Dej ráno vědět.
@Dannylinka mojžíšová hodně pomáhá…
Ale sama zkušenosti bohužel nemám.
@Bublina1414 jasan že podám info, zítra mám ráno trochu fofry.
Tak jestli tohle klapne, tak budu snad první kdo bude mít pozititvní zkušenost s Dr. Rožníčkovou.
![]()
@Linda Li píše:
@PPetruska
Ahojky Peti, moc me mrzí ze je ti porad tak spatne, drz se a zvladni to do pátkujdeš jeste na UTZ pred OPU? Jedna strana staci, ja jsem mela po OPU jenom 6 vajicek a bylo z toho 4 pětidenní embrylky. Jsem dneska 9+3, kromě toho ze me boli hrozne zada, jinak jsem docela Ok, nemam ranní zvracení
napisu ve ctvrtek. Drzim palce a v patek piskni
Ahojky Lindi, moc děkuji, zítra ještě poslední UZ před OPU, jsem zvědavá, jak to bude vypadat vlevo, vpravo je to asi ztracené. Dnes opět zvracení a hodně vysoký tlak
, už jsem z toho úplně vyřízená
, teď jsem se právě opíchala
4 injekcemi (Gonal, Luv.,Cetr.,Fraxiparin) do bricha. Ve čtvrtek Ti držím MOC palce, to už bude mít mimísek přes 2-2,5cm, to už bys měla dostat těhotenskou průkazku!
Ve čtvrtek napiš a koukej sem dát fotku mimíska!
![]()
@Bublina1414 Ahoj,tak dnes stejná čárka jako vcera a nejhorší na tom je, ze dnes az dlouho po limitu.????Takze to byl asi plany poplach!
Foto mam ale ted se nedostanu k PC.
@PPetruska dneska hodne stesti at je poradna úroda! Kor kdyz tak trpis. ![]()
@luca22 Hmmm to nemusí ještě nic znamenat. Dej sem potom foto.
@Bublina1414 nasla sem diskuzi tady na miminu ted z 2018 ze to ty Dr.max začaly delat. ![]()
@luca22 taky držím palce. Já co celej život testovala, nikdy jsem falešnou čárku, ani ducha, neměla. Natož 2× ![]()
@PPetruska hrozně moc ti držím palce ať to dobře dopadne
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.