Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mzk
501
31.10.18 11:59

@Virgina123 Hele mně to píchá taky manžel většinou, ale když je pracovně pryč, tak se nedá nic dělat :? Prvně, když jsem si to píchala sama, tak jsem se špekem v ruce seděla na kraji postele asi 5 minut než jsem to bodla… :mrgreen: Manžel píchá rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
31.10.18 12:02

@mzk jo já bych to sama asi nedala. Je fakt ale že z prvního píchnutí nás oba třestila hlava celý den. Pak to trochu sedlo ale muž to nedělal rád. Už teď je nerad že mi bude muset prdnout ještě ten ovitrell ale doufám že to bude už poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
31.10.18 12:20

@Virgina123 Tak kdyby ti nic jinýho nezbývalo, určitě bys to dala ;) Ale ten ovitrell už bude poslední injekce a pak si budeš už jen užívat rostoucí bříško :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
31.10.18 12:25

@mzk snad snad
Kdy jdes na další utz nebo už rovnou na opu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
31.10.18 13:04

@Virgina123 V pátek další UTZ a OPU zatím naplánované na pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
31.10.18 13:05
@mzk píše:
@lolitaska Tvůj plán se mi líbí, tak doufám, že ho hned nezazdím po OPU :D Včera mě ten Luveris pekelně pálil a dneska tam mám krásnou modřinu…Ale tak já mám na břiše 9 jizev po operacích, tak tohle je asi to nejmenší :mrgreen: Ty bys měla už nějak taky začít viď? :mavam:

Zitra si zacinam pichat :) a v pondeli mam prvni UZ, ja tim, ze jsem byla z oboru tak mi nevadi pichat si to sama, musim i pichat kazde rano pejskovi inzulin,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
31.10.18 13:16

@mzk tak to bude super už to máš za par :palec:
@lolitaska tak tobě se to už taky blíží. To tak 14 dnu a taky bude OPu
Hezký se to rozjíždí.
To u sebe budete mít prcky možná dřív jak já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
31.10.18 13:19

Holky, vám nevadí se svěřit do rukou manžela, aby vám ty injekce píchal? :O :D Já bych to nezvládla, musím hezky sama :D Abych věděla, kdy to ďobne :D To vás obdivuju :D
A všem přeju hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
31.10.18 13:32

@kiwiovka já si zas neumím představit že bych si to tam zarazila, asi si nechci sama ubližovat. A pak jsem si rikala, ať si taky užije a ví, co to obnáší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
31.10.18 13:33

@Virgina123
Chápu. Jak říkám, máš můj obdiv :D brr, jen si to představím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
31.10.18 13:43

@kiwiovka u mne je to zas obráceně. Já obdivuju tebe. Já bych do sebe prostě nepichla :P
A ty jsi na tom vlastně teď jak se stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
31.10.18 15:00

@Maja25 Ahoj, není proč se omlouvat ;) Já sama za sebe doporučuju Dr. Jarošovou. Mám u ní rozjeté IVF, ikdyby to nedopadlo, tak přístup je skvělý! Můj manžel si ji taky nemůže vynachválit, říká mu totiž „chlapáku“ :mrgreen: Holky Ti určo dají recenze ještě na další lékaře :) Přeji Ti hodně štěstí v dobré volbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
31.10.18 15:31

@Maja25 Tak já u ní nikdy nebyla, ale tady v diskuzi by sis přečetla né zrovna kladné recenze. Nemám ale osobní zkušenost. Ten rodokmenový dotazník je potom spíš pro genetika…My jsme vyplněný měli, ale že by zrovna dopodrobna bych neřekla. :) První návtěva je konzultace co máte za sebou, jak to tam funguje, utz, pokud je to možné a různé žádanky na další vyšetření. Uričtě krev pro stanovení hormonálního profilu u tebe i u muže. A u muže pak ještě asi objednání na spermiogram. Celá návštěva je cca 30 min i déle. Pokud máš nějaké doporučení nebo lékařské zprávy, co jsou důležité, tak je určitě vem s sebou :) Podle toho, co jsem tu ale četla bych se zkusila objednat k jinému lékaři, ale uvidíš, co napíšou holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
31.10.18 15:45

@Maja25 Hele, v tomhle nemá smysl koukat na to, jestli se jich nedotkneš. Já si Jarošovou přímo vydupala! Ono jde o to, že jsou to Vaše peníze a hlavně Vaše psychika. Takže za jakýkoliv neúspěch dr. budete tak jako tak platit vy! Já akorát vím, že tu v minulosti bylo pár holek, co od ní dřív nebo později přešly a nikdo na ně špatně nekoukal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
31.10.18 15:51

@Maja25 ja byt tebou tak prvni konzultaci neresim a jdu tam, protoze by jsi mohla zase dlouho cekat na termin, vstupku delaji podle me vsichni stejne, poslou vas na krev, spermio, vyzvedi vse podstatne a pak uz se muzes objednat ke komu chces, pak se podrizujou oni tve periode. Jinak vyhlaseni tam jsou Langerova a Jarosova. :) a Roznickova ma opravdu spatne vysledky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.