Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 me je porad dobre jen furt bojuju se spankem
budim se v noci a nemuzu usnout a rano jsem jak kdyz jsem celou noc farala v dole
ale porad si rikam ze by mohlo byt hur ![]()
@Mis2 to s tím fáráním v dole mám každé ráno, když vstávám do práce taky i jako netěhulka
Tak v tom nejsi sama
Mně už se dostavují hormonální návaly a do toho ty hice super
To nechci vidět až přibude Gonal, mám v protokolu 300j
Ale co by člověk neobětoval, že ![]()
@Kolouchek
no presne ale mam zo i o vikendu kdy do prace nevstavam ![]()
Ty hice jsou hnus, jak je dusno tak mam hlavu jak strep… uz snad jen tyden, to vydrzime
s navalama ti rozumim taky jsem mela ale nastesti nebyl takovy parak
drz se a presne jak rikas, co by clovek neobetoval ![]()
Příspěvek upraven 27.08.19 v 13:20
@Rebecca2018 vítej a držim palce, jak píšou holky, člověk nesmí předem házet fintu do žita a přesně jako Míša, jít do toho s tím, že to vyjde.Ono tělo si rozhodne, jak to dopadne, ale i hlava je důležitá, cíl je jasný a jdeme za ním ![]()
@Kolouchek pristi ctvrtek ale brisko roste tak predpokladam ze se ma Terezka cile k svetu
kdy mas uz?
@Kolouchek jo proto to všechno postupují že cíl je jasný. Držím všem moc palce. Já jedno dítko přirozeně mám a je to to nejlepší co mne mohlo potkat.
@potvurka89
ty máš teda pořád nějaké starosti
Jediné pozitivní je asi to, že 3. 9 není tak daleko a nebudeš muset dlouho čekat… Budu na tebe moc myslet ![]()
@Kolouchek
Děkuju
9. dc a ve čtvrtek kontrola ![]()
Už mě trochu pobolívají prsa, tak doufám, že i sliznice bude spolupracovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.