Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 tomu rozumím… z vlastní zkušenosti vím, že tlačit na pilu nemá cenu… nikdy jsem nechápala a nesnášela ty rady to musíš na to přestat myslet…
kurnik jak asi??? a pak, po druhem velice zpackanem pokusu jsem rekla tohle nezvladam… dali jsme si pauzu a nejak prislo samo to „nemysli na to“ priznam se dobrovolne ze jsem i dospela k tomu ze jsem byla rada ze si muzeme s manzelem vyrazit kdy chceme kam chceme a jsme jen my dva, v tu chvili jsem si rekla je cas zkusit nove centrum a dalsi pokus… a heleme se vyslo to…
ale taky vim ze kazda jsme jina! Dej si cas, neni kam spechat, odpocin si trochu od toho vseho a pak do toho skocite a budou ty vytouzene dve carky
![]()
@zabicka7
Diky, od Baxove prave utikam, empatie pod bodem mrazu, jednani oriserny,
odstat t ni zpravu akce na roky a stejne ji vetsina preibuzenstva stale nema
@Mis2 přesně tak. To jsem dělala u prvního ivf a ketu že musíme do centra ať už se něco děje atd stále v takovém očekávání ale od toho ukončení těhu prostě si říkám co bude to bude, víc toho ovlivnit neumím ani nemůžu. Jen si říkám že když tu laparku rozhodl dr který se na endometriozu specializuje tak tam musím a pak to doufám půjde jako po másle. ![]()
Jinak s těmi řečmi jsem ráda že mám kolem sebe lidi kteří řeknou větu typu "určitě to už vyjde " což je přijatelné.
@Mis2
to mi povídej, my máme taky holčičí vybrané, ale o klučičí - to je boj
![]()
Térinka je moc pěkné, vždy vidím pohádku Princezna ze mlejna, na té jsem vyrůstala ![]()
@Kolouchek
Jo, to se dozvíme zítra, kdy by to bylo
A určitě max dva, budeme dávat po jednom ![]()
@potvurka89
no tak to je jasný, to budeš mít za odměnu ivf, potažmo 2 čárky na testu! ![]()
@zabicka7
jéj, to já bych měla tipů na holčičí jméno
Já bych mohla mít 10 dcer a pořád bych věděla
Ale vím, že někdo řeší, aby to ladilo s příjmením/sourozencem, aby nebyla v rodině, aby to nebylo jméno, na které máme špatné vzpomínky…
Není to jednoduché ![]()
@kiwiovka
no kluka pry taky budu muset napsat tak jsem nejdriv rikala ze dam nejake ze srandy ale co kdyby se v krvi spletli
![]()
@kiwiovka píše:
@Kolouchek
Jo, to se dozvíme zítra, kdy by to byloA určitě max dva, budeme dávat po jednom
[/citad
Dnes at jsou jen dobré zprávy, dej vědět.jinak s těma jménama pro holku to máme stejně
@Mis2 Když jsem byla malá, dostala sem pejska a vybrala jsem mu jméno Terezka, hrozně jsem to jméno chtěla od malička a byla to ta nejúžasnější čtyřnohá bytost
Líbilo se mi i pro holku, ale máme s mužem příjmení na R.tak by se to mohlo hůř vyslovovat, tak by jsme ji do výběru bohužel nemohli zařadit. Natěstí vybrat jiné není tak složité
Ale stejně je nejdůležitější, at je tvá Terezka zdravá a má se k světu a na ničem jiném nezáleží, že
@Rebecca2018 držím ti palce, u nás také po přirozeném nedopadl uzt, dokonce třikrát a sice hcg bylo oukej, ale nikdy srdeční akce, tak vím jaké to zklamání je a vlastně skoro každá z nás tady si něco prožila a já říkám, že každá se jednou dočkáme, někdo dřív, někdo dýl ale dočkáme
…a už aby to bylo
![]()
@zabicka7 volali ti včera ty výsledky? Jsi oukej? Ráno vstanu a hned na to myslim, tak budu vyhlížet dobré zprávy od tebe
@Nicky232 zmrzka je na uklidnění nejvíc, celé léto jsem na ní frčela ![]()
@Kolouchek no kazdy to má předem určení kdy se to povede a jakou složitou cestu bude muset absolvovat. Já měla jediné štěstí že první dítě se snad na mne manžel jenom podíval a už jsem byla těhotná s ukázkovým těhotenstvím. Teď v lednu bude 7 let co se snažíme o druhé a tomu se nějak nechce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď