Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 me je porad dobre jen furt bojuju se spankem
budim se v noci a nemuzu usnout a rano jsem jak kdyz jsem celou noc farala v dole
ale porad si rikam ze by mohlo byt hur ![]()
@Mis2 to s tím fáráním v dole mám každé ráno, když vstávám do práce taky i jako netěhulka
Tak v tom nejsi sama
Mně už se dostavují hormonální návaly a do toho ty hice super
To nechci vidět až přibude Gonal, mám v protokolu 300j
Ale co by člověk neobětoval, že ![]()
@Kolouchek
no presne ale mam zo i o vikendu kdy do prace nevstavam ![]()
Ty hice jsou hnus, jak je dusno tak mam hlavu jak strep… uz snad jen tyden, to vydrzime
s navalama ti rozumim taky jsem mela ale nastesti nebyl takovy parak
drz se a presne jak rikas, co by clovek neobetoval ![]()
Příspěvek upraven 27.08.19 v 13:20
@Rebecca2018 vítej a držim palce, jak píšou holky, člověk nesmí předem házet fintu do žita a přesně jako Míša, jít do toho s tím, že to vyjde.Ono tělo si rozhodne, jak to dopadne, ale i hlava je důležitá, cíl je jasný a jdeme za ním ![]()
@Kolouchek pristi ctvrtek ale brisko roste tak predpokladam ze se ma Terezka cile k svetu
kdy mas uz?
@Kolouchek jo proto to všechno postupují že cíl je jasný. Držím všem moc palce. Já jedno dítko přirozeně mám a je to to nejlepší co mne mohlo potkat.
@potvurka89
ty máš teda pořád nějaké starosti
Jediné pozitivní je asi to, že 3. 9 není tak daleko a nebudeš muset dlouho čekat… Budu na tebe moc myslet ![]()
@Kolouchek
Děkuju
9. dc a ve čtvrtek kontrola ![]()
Už mě trochu pobolívají prsa, tak doufám, že i sliznice bude spolupracovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď