Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kiwiovka
Ahoj, to špinění by mohlo být dobré znamení, prý bývá, když se embryjko zahnizďuje a tomu by mohla i odpovídat ta slabá čárka😉 držím palce✊🏻
@Mis2 Děkuji za podporu. Já jsem právě špatná z toho, že jsem si ten čas bez IVF teď opravdu užívala a jak píšeš, s manželem to bylo fajn, a sama jsem se také cítila super, mohla se vrátit ke svým oblíbeným aktivitám. Nejak se mi podařilo vše pustit z hlavy. A teď se blíží výsledky genetiky a mám najednou strach z toho, jaké zase to IVF období bude 😔 Také jsme teď změnili centrum na Gennet, tak snad ta změna prospěje ☺️️
A jinak, moc sem teď nepíšu, ale diskuzi čtu a už jsem ti tu chtěla nějakou chvíli napsat, že moc drží palce. Určitě to dobře dopadne, znám víc maminek, které si to mimčo „vyležely“ do zdárného konce.
Navíc Terezka je určitě bojovník.
@zabicka7 píše:
@kiwiovka
Ahoj, to špinění by mohlo být dobré znamení, prý bývá, když se embryjko zahnizďuje a tomu by mohla i odpovídat ta slabá čárka😉 držím palce✊🏻
Souhlas! To špinění může být naopak dobré znamení!
@kiwiovka holka s tim se smir, pak furt na neco cekas
po prvnim uz kontrola u gyndy, pak dalsi, pak screening… me nic nebylo tak jsem si vzdycky rikala jsem ja fakt tehotna?
vlastne od prvni konzultace v caru mi prijde ze se jen ceka s ceka a ceka
![]()
@Nicky232 moc dekuju
verime ze to ta nase myska zmakne ![]()
Hele rozumim ti, zkus se tim netrapit, ja covece ted byla i ve fazi ze jsem malem zapomela na kontrolu v tomhle pokuse
neboj, zmena centra prospeje s vam to vyjde! Delej vse jako dosud, nenech se tim semlit, uz vis do ceho jdes a bude dobre! Ja treba tim vsim jak to v Gennetu funguje a vypada jsem byla nadsena a jak v jirikove videni a zo mi taky pomohlo ![]()
@Mis2 @kiwiovka
jeste jsme nebyli ani na prvni konzultaci a tez mam pocit, ze jen cekam a cekat budu ![]()
@zabicka7 @Nicky232
no budu doufat, že máte pravdu
Je fakt, že včera už to zase bylo slabší, než den předtím ![]()
@Mis2
ojoj, tak to bude prima
Je fakt, že mi to říkaly i kamarádky, co už porodily. Ze začátku se to do každé kontroly vleklo, na konci - kdy už toho měly plné zuby- kontrola každý týden ![]()
Co ty a co malá? Nějaké novinky?
@Toluma
za začátku třeba tolik ne, ale můžeš se do tohohle stádia dostat
A třeba ne a budeš to mít poměrně rychle ![]()
@kiwiovka presne to mi taky rikaly
hele u nas stejne zatim… klepu na zuby
sem tam vytok nebo nevim teda jestli plodovka… vcera za mnou byla ta doktroka od zname ze nadeje je, ze doktorce co delala ultrazvuk ss vacek zdal ok, ze to plodovka byt nemusela (ale myslela jsem ze v nemocnicich maji ty testy 100%
)
Tak zodpovedne stale lezime a stale Terezce opakuji ze to zvladneme ![]()
@kiwiovka píše:
@Mis2
ojoj, tak to bude prima![]()
![]()
Je fakt, že mi to říkaly i kamarádky, co už porodily. Ze začátku se to do každé kontroly vleklo, na konci - kdy už toho měly plné zuby- kontrola každý týden
Co ty a co malá? Nějaké novinky?
Hehe co každý týden, úplne na konci už tak co 2-3 dny a když prenasis tak i obden
a když chceš do velké porodnice jako jsou ty tři největší pražské, tak na vše čekas pokaždé tak 2-3 hodky
Ale i to je proste toho součástí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.