Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DesertRose zdravím i na téhle diskusi ![]()
@Jana6 to vypadá moc nadějně, držím palce!
@Cácorka2 nemáš jít teď někdy na utz ![]()
@irenn Zdravím též
Jsem teď jako posedlá, jak ležím v posteli s notebookem a na nic jiného než na moje embryjko nemyslím, musím to pořád s někým sdílet ![]()
@irenn dik, tesim se i bojim, znas to, no
asi hormony se mnou ted cloumaji, mam nejake spatne nalady a tak. uplne ze me ta euforie vyprchala
pritom minule tehu jsem byla jak blaaaazen
ale mozna az druhy a treti trim ![]()
Ahoj holky.
Tak mi dneska zavedli to moje jedno embryjko. Teď už se válím na gauči a je to zvláštní pocit. Prý si mám test udělat za dva tdny, do té doby Utrogestan a Protifar. Jakože – 2 TÝDNY? Jak to mám vydržet? A Jakou má moje embryjko šnci, když mělo dnes šest buněk, není to málo??
@DesertRose deset dni… melo by byt neco videt. u me pri 8 a 6 tez bylo… u tebe mu bude lepe nez v chem roztoku, neboj sa. hlavne si to tehotenstvi uzivej. dokud se neprokaze opak tak jsi proste TEHOTNA. takze potrebujes klid a spoustu pozitivnich veci- kino, kniha, kadernik, kamosky, cokoliv
to tedy plati na me ![]()
@Cácorka2 To je pravda. Na mě to platí taky, plus tedy ještě shoping
Jsem hrozná, jenom zakašlu a mám strach abych ho nevypudila ven..
@Cácorka2 píše:
7+1 a srdce +
super
![]()
nic jiného jsem ale nečekala
![]()
@DesertRose já jsem už se svou 6-ti buňkou ve 12tt, takže to je úplně normální, neboj
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď