Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irenn screening ok, to je super
ja se nemohu dockat, ceka me v polovine cervna…
@Cácorka2 děkuju! Napřed jsme byli na genetické kozultaci (kvůli věku), byla to poněkud fraška
. Podepsala jsem nesouhlas s odběrem plodovky, nevidím důvod, proč na ni chodit jenom kvůli vyššímu věku. Screening vyšel výborně, riziko DS 1:3500 (podle věku mám 1:170) a ty ostatní vady 1:50 000, takže se na žádná invazivní vyšetření neženu
.
A co ty, jak se cítíš ![]()
@irenn je mi desne blbe… jako jeste nebl… ale nekdy me tak vadi pach jidla
na navsteve u babicky jsem travila asi vic casu na balkone, jeste ze tam ma tak krasny vyhled na ktery se mohu vymlouvat
dnes je to lepsi. starsi ma narozky a jdeme do cukrarny tak se musim drzet. no a ve ct odletame na dovolenou… snad ji neprospim. kaslu na vykonost spim kdyz potrebuju. nastesti jeste mladsi chodi po obede. vecer neponocuji do jedne, byvam v devet v posteli… ale jinak snad dobre. jsem zvedava na oznamovani, u nas jeste nikdo nic nevi a asi to necham az na spolecnou oslavu kluku na zacatku cervence kdyz bude vse ok.
to musela byt tedy komedie ![]()
@irenn @Cácorka2 holky moje děkuji
no máme tam ještě jeden pokus… ted si trošku odpočinu od hormonů, a pak až naberu síly tak jim to ukážu, to by v tom byl čert
aby se to nepovedlo jednou ne
@Cácorka2 no tak nic jiného dělat ani nemůžu, víš jak to je, prostě se stalo co se stát mělo…ale jinak jsem samozřejmně hotová…bolí to
@Jana6 Ahoj Jani
to mě moc moc moc mrzí
ale neboj, příště už to určo vyjde!!
Mě čeká taky poslední pokus, tak třeba do toho pujdeme nějak nastejno
![]()
@Denis11 ahojky děkuju zlatíčko…
já do toho tentokrát jdu už s dárkyní…nemám sílu to riskovat se svýma už…
kdy jdeš na další?
@Jana6 beruško my do dalšího jdeme až na podzim..čeká nás i PGD.. pozítří jedeme do Plzně na tu spec imunologii tak jsem zvědavá, jestli něco najdou nebo ne.. Langerová je přesvědčená že nic nenajdou, že jsme zdravý.. ale z toho pgd mám bobky
ale po tom oslednim neuspšnym ivf už jsem chtěla úplně všechno…
@Denis11 no já to tentokrát riskla bez pgd ale ted už je to poslední tak jdu do dárkyně, ona mi to doporučovala už minule, jenže já chtěla těm svým dát šanci…no budeme to mít nastejno zlatíčko…já chci co nejdřív ale nejdřív za 3 měsíce mi pošlou žádost to je srpen takže září začínáme ![]()
@Jana6 Já se ti nedivim že jsi jim ještě chtěla dát šanci, já bych to taky zkoušela asi co by to šlo… nějak si zatím nedokážu představit, že bych nenosila vyložene „svoje“ dítě…
jako asi bych do toho taky nakonec šla, ale zatím si to těd nějak nedokážu představit..
No jo a ono to zase uteče jako voda.. mě to teda ted utíká strašně moc, ted jak chodím do tý práce, do toho vymějšlim kam pojedeme na tu dovču..
a nějak ted na to IVF nemyslím, nějak se nechci stresovat..ale zase myšlenka na miminko mě přepadává pořád
![]()
@Denis11 no to je jasný když máš práci která tě baví, to je super…
já jsem doma na nemocenský, vyhodili mě, tedy neprodloužili mi smlouvu když zjistili že chci mimi, tak marodim, jenže ted už asi budu muset na pracák…tak řešíme jak pak s oenězma, na co budu mít nárok a tak
prd se v tom vyzným ![]()
Holky, jsem 4den po IVF a pobolívá mě v podbřišku, takové píchání jako před MS ale nekrvácím. Není to špatné znamení? Nebo některá z vás, co jste těhu, jste po IVF tohle měla taky??? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď