Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
27.11.19 10:38

Ahoj. Tak dnes jsem byla na kontrole u gyn. A byla jsem poslána na endokrinologie podle výsledků s krve od 6.11. Vůbec mi nedali info že je něco špatně a mám jsi dojít dřív k doktorovy. Vraj se někde zatoulala SMS. Byli jsme domluveni v případě špatných výsledků mne zašlu SMS a já jsi vyzvednu žádanku. Nemáte někdo skusenosti jestli se mám začít bát? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
27.11.19 11:03

@Rebecca2018 h
Nejbeznejsi na endokrinologii byva stitna zlaza. Pokud je potreba dostanes keky a je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.11.19 11:04

@Toluma to jo spíš mne štve že to věděli od 6.11. A mně to řekli až dnes. Už jsem asi měla brát nějaké léky aby se to ustalilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
27.11.19 11:23

@kiwiovka tak to je super :) gratuluji @Rebecca2018 já měla poruchu štítné žlázy a musela jsem cca 3 měsíce čekat než se to ustálilo, ale uvidíš co ti řekne doktor.ja už mám hodnoty v normě ale stejně chodím 2 ročně na kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
27.11.19 11:24

@Rebecca2018 Ahoj, ted uz se tim netrap a zkus najit endokrinologa ktery Te vezme co nejdrive. Asi Ti fakt predepisou leky (euthyrox, letrox). Dobra zprava je, ze zabiraji velmi rychle, takze no stress :srdce: At se dari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
27.11.19 11:37

@Rebecca2018 Ahoj, přesně, jak píšou holky, bude to štítná žláza. Nasadí ti léky a pak už si tě budou hlídat. Jako těhotnou by tě měli vzít přednostně. Vůbec se tím nestresuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
27.11.19 11:39

@Rebecca2018
Me to dr neresila asi 10 let, pak sem sla jinam a trvalo 2 roky nez se to dostalo do normy.
Ty 3 tydny to jeste jde, hlavne sehnat endokrinologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.11.19 12:20

@pajka29 no to jo ale už měsíc jsem měla být u doktora aby to řešil že jsou špatně hodnoty. A a nikdo to měsíc neřešil takže se bojím jaké to bude mít následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.11.19 12:24

@Helca83 @aret1 @Toluma no naštěstí jsem mluvila s doktorem tady u nás a vysvětlila co se stalo a můžu přijít v pátek. Snad to nebude mít vlyv na miminko. Nechápu když něco vyléčíme je to v pořádku tak hned začne něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
27.11.19 12:57

@Rebecca2018 no já nevím jak dlouho jsem to měla protože před IVF jsem měla cca 3× inseminaci bezúspěšně, doktorce přišlo divné že se nedaří(u mě problém v početí není(nebyl)) tak mi ještě pro jistotu udělala odběr na štítnou žlázu a měla jsem tu jednu hodnotu hodně nízkou, další měsíc zase příliš vysokou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.11.19 13:01

@pajka29 já snad nikdy neměla nějak vyrazni problém až teď. Nic jiného mi nezůstává počkat do pátku snad udělají další odběry a rozhodnu co dál. Jediné doufat že to miminku nijak neuskodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
27.11.19 13:15

@Rebecca2018 Ona se ta štítná žláza občas zblázní až v těhotenství. A ty výsledky nemusí být nutně nijak hrozné, jen jsou třeba lehce mimo normu, což nemusí ještě nic znamenat. Je dobře, že tě objednali už na pátek. Ničeho se neboj, miminko bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.11.19 13:32

@aret1 no to doufám. Uvidíme v pátek jak se k tomu postaví doktor. Nevím já vůbec netuším jaké hodnoty mají být a bylo to cca 3 týdny zpět tak jsi myslím udělá nový rozbor krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
27.11.19 13:38

@Rebecca2018 bud v klidu, to asi nebude tak hrozne, protoze kdyby bylo, volali by ihned… to bude lehce vys nebo niz nez ma byt a bude potreba to zkorigovat leky… miminko by to ohrozit nemelo, to by se to muselo hrozne moc zkazit, a to bys musela mit priznaky, proste by sis toho vsimla. Je super, ze Te vezme uz v patek, to je pozitri. Cekala bych ze dostanes leky a tak za 2-3 tydny kontrolni krev, a pak Ti to bude upravovat tak, abys byla tam, kde ty hodnoty maji byt :hug: Mozna jsou i v poradku, ale je videt ze by to nestacilo na cele tehotenstvi a posilaji Te tam prave uz dopredu, protoze ted pracuje stitna za dva a cim je mimi vetsi, tim musi pracovat vic.

Proste jak pise @aret1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.11.19 13:51

@Helca83 možná jenom zbytečně stresuji. No a já byla taky ráda že v pátek ráno mne vezmou. No nevím jak by to pozorovala. Unavená jsem dokazu spát 12 hod. Na váze taky hezky nabírám ale to může být jak jsem i doma. Nevim doktorka moc nestresovala a kdyby to bylo až tak špatně tak asi by zastresovala víc. Nic jiného než čekat do pátku. Ale děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.