Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3483
2.2.20 11:30

@lachi no mě taky každý tipuje méně čím jsem starší tak v pohodě ale když v mých cca 25,řekli že si mysleli že mi je 15? No to mi trochu vadilo no.zase lepší než ve 30 vypadat na 50 :D

To mě mrzí že to musíte odložit, snad budou mít brzy další volný termín. musim zaťukat, my jsme zatím všichni v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
2.2.20 14:28

@lachi tak ted jsou ty nemoci snad vsude, ale nezoufej, treba ti do te doby bude lepe. :hug: Byla by to zase skoda, protoze jsou tam nekdy na ty termíny cekacky.Ale asi zalezi na dr. :nevim:
Mne dnes malej taky skoncil s horeckama a chudák mi tady stune! :(
Babicka taky marod, takze ja budu muset opet volat do prace ze nemohu prijit! :roll:

Ty hormony jsou pekny svin… jak to tady ctu! Kdo vi co to udela mne s cyklem :roll:
Zatím se mi i ta mrcha ms zda jiná! Vzdy mam prvni dva dny silné a odchází sliznice a ted vubec nic a je slabá a hlavne me to hodne ve vnitř boli, ze nesnesu ani tampony male velikosti, mam to tam moc suché a podrazde jakoby… :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
2.2.20 14:46

Holky mate tady některá zkušenost se Zoladexem??Napada me jestli ta menstruace neni pozastavena prave tim zoladexem?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.2.20 16:08

@luca22 moc mě to mrzí… :,( @lachi děkuju uvidíme jak to bude, 5 se jich podařilo oplodnit, a ve středu budu vědět kolik jich bude schopných zamrazit. Na transfer jdu až další cyklus… Teď budeme vše mrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 16:56

Ahoj holky, myslite ze mi v gennetu napisou i recept na antibiotika? Zitra tam jdu na prohlídku a asi mam zrovna nějaký zanet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7486
2.2.20 17:30

@luca22
me uz MS skoncila, ale taky byl tampon problem a ted sem cela podrazdena. mam pocit, ze hormony jako takove v dobe aplikace ok, ale ye se pak vlecou takove neprijemne neduhy. i to bricho neni uplne ok a to ani OPU nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
2.2.20 18:11

@Toluma a mela jsi ms normlani jako jindy nebo jinou, nez si zvykla??
Ja sem teda radeji za tuhle co je ted, protoze sem se bala ze to bude masakr a ja budu trpet!

Jsem zvedava jak dlouho nam to bude trvat nez se to cele hodí to telo do normálu?? :roll:
Se na to pak dr. v gennetu zeptám…za tri týdny me to tam zase ceka.🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
2.2.20 18:40

@luca22
no bala jsem se, ze to bude hruza, ale bylo to stejne.
my jdeme uz v patek, tebe vlastne ceka totez vid, cele ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
3.2.20 06:54

@Toluma také jedeme v pátek do gennetu :) jedu na ultrazvuk před ketem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.2.20 06:59

@pajka29
tak to uz mas tu prijemnou cast :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
3.2.20 09:32

@Toluma Jj taky cele znovu, ale kdo vi za jak dlouho??Nechci nic uspechat a poradne to ted rozmyslet! Mozna prvni ta laparo, ale az podle doktoru co navrhnou?? :nevim:

U vas se musi poradne podchytit ta stimulka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
3.2.20 09:34

@pajka29 to tak leti! Ale super ze se to tak rychle pohlo! :palec:
Neni cas, ztrácet cas…jak se rika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.2.20 09:43

@luca22
no ja budu chtit co nejdrive, ale bojim se, ze z toho zas nic nebude. Nebylo to jen o me spatne reakci na stimulaci a blbemu nacasovani, ale i o blbe pristupnych vajecnicich, kdy se pak nemusi podarit odsat vsechny pripadne foliky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
3.2.20 10:10

@Toluma @luca22 to ano, jestli se zadaří tak by mi vycházel termín na cca 1.listopadu nejspíš. Už si nepamatuji jak se to bere při vložení 5 denního embryjka :), ale nedělám si naděje abych nebyla zklamaná i když i tak bych trochu byla

Snad to půjde i u vás dobře a tento rok bude šťastný pro všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
3.2.20 10:19

@pajka29
pocita se to normalne od 1 dne MS, takze pokud mas OVU treba 14 DC, tak za 5 dni je ET a to jsi uz 2plus 5 vlastne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.