Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lachi no mě taky každý tipuje méně čím jsem starší tak v pohodě ale když v mých cca 25,řekli že si mysleli že mi je 15? No to mi trochu vadilo no.zase lepší než ve 30 vypadat na 50 ![]()
To mě mrzí že to musíte odložit, snad budou mít brzy další volný termín. musim zaťukat, my jsme zatím všichni v pohodě.
@lachi tak ted jsou ty nemoci snad vsude, ale nezoufej, treba ti do te doby bude lepe.
Byla by to zase skoda, protoze jsou tam nekdy na ty termíny cekacky.Ale asi zalezi na dr. ![]()
Mne dnes malej taky skoncil s horeckama a chudák mi tady stune! ![]()
Babicka taky marod, takze ja budu muset opet volat do prace ze nemohu prijit! ![]()
Ty hormony jsou pekny svin… jak to tady ctu! Kdo vi co to udela mne s cyklem ![]()
Zatím se mi i ta mrcha ms zda jiná! Vzdy mam prvni dva dny silné a odchází sliznice a ted vubec nic a je slabá a hlavne me to hodne ve vnitř boli, ze nesnesu ani tampony male velikosti, mam to tam moc suché a podrazde jakoby…
![]()
Holky mate tady některá zkušenost se Zoladexem??Napada me jestli ta menstruace neni pozastavena prave tim zoladexem?! ![]()
@luca22 moc mě to mrzí…
@lachi děkuju uvidíme jak to bude, 5 se jich podařilo oplodnit, a ve středu budu vědět kolik jich bude schopných zamrazit. Na transfer jdu až další cyklus… Teď budeme vše mrazit.
Ahoj holky, myslite ze mi v gennetu napisou i recept na antibiotika? Zitra tam jdu na prohlídku a asi mam zrovna nějaký zanet ![]()
@luca22
me uz MS skoncila, ale taky byl tampon problem a ted sem cela podrazdena. mam pocit, ze hormony jako takove v dobe aplikace ok, ale ye se pak vlecou takove neprijemne neduhy. i to bricho neni uplne ok a to ani OPU nebylo ![]()
@Toluma a mela jsi ms normlani jako jindy nebo jinou, nez si zvykla??
Ja sem teda radeji za tuhle co je ted, protoze sem se bala ze to bude masakr a ja budu trpet!
Jsem zvedava jak dlouho nam to bude trvat nez se to cele hodí to telo do normálu?? ![]()
Se na to pak dr. v gennetu zeptám…za tri týdny me to tam zase ceka.🙄
@luca22
no bala jsem se, ze to bude hruza, ale bylo to stejne.
my jdeme uz v patek, tebe vlastne ceka totez vid, cele ivf?
@Toluma také jedeme v pátek do gennetu
jedu na ultrazvuk před ketem.
@Toluma Jj taky cele znovu, ale kdo vi za jak dlouho??Nechci nic uspechat a poradne to ted rozmyslet! Mozna prvni ta laparo, ale az podle doktoru co navrhnou?? ![]()
U vas se musi poradne podchytit ta stimulka!!!
@pajka29 to tak leti! Ale super ze se to tak rychle pohlo! ![]()
Neni cas, ztrácet cas…jak se rika ![]()
@luca22
no ja budu chtit co nejdrive, ale bojim se, ze z toho zas nic nebude. Nebylo to jen o me spatne reakci na stimulaci a blbemu nacasovani, ale i o blbe pristupnych vajecnicich, kdy se pak nemusi podarit odsat vsechny pripadne foliky ![]()
@Toluma @luca22 to ano, jestli se zadaří tak by mi vycházel termín na cca 1.listopadu nejspíš. Už si nepamatuji jak se to bere při vložení 5 denního embryjka
, ale nedělám si naděje abych nebyla zklamaná i když i tak bych trochu byla
Snad to půjde i u vás dobře a tento rok bude šťastný pro všechny ![]()
@pajka29
pocita se to normalne od 1 dne MS, takze pokud mas OVU treba 14 DC, tak za 5 dni je ET a to jsi uz 2plus 5 vlastne
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.