Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
19.9.12 21:44

@martas 40 Tak to jsem ráda. Trochu jsem se bála, že když tam přijdu s 21letym „uchem“, že si budou ťukat na čelo..:-D
@evca 28 Děkuju moc, dám vědět, jak jsme dopadli…Dneska se na to snažím nemyslet, abych nebyla nervozní, ale moc mi to teda nejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.9.12 09:13

@hlozi ha ha, to zname…lehko se rika, ze by na to clovek nemel tolik myslet, ale v praxi to jde hur :roll: Taky drzim palecky. A kdyby naaaaahodou nejaky komentar ohledne partnera prece jen prisel, tak si z toho nic nedelej a normalne to vypust z hlavy ven ;)

mne se totiz stalo, ze si me jednou vzala doktorka duverne stranou a ptala se me, jestli to mam zapotrebi, proc si zdrava pekna zenska jako ja nenajde lepsiho chlapa :cert: ale je fakt, ze my celime dost zavaznemu genetickemu problemu, manzelovy vyhlidky jsou vsechno, jen ne ruzove, takze tohle napadne vic lidi…je fakt, ze doktori by meli byt profesionalove a tohle by si dovolit nemeli!!

takze jak rikam, kdyby nahodou, normalne to neposlouchej, je to jen a jen tvoje vec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
20.9.12 09:19

@hlozi Tak dej vědět, jak máš z toho dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
20.9.12 21:46

Tak holky, máme to za sebou :-)
Pan doktor je opravdu malinko zvláštní, ale jinak je docela v pohodě, všechno nám několikrát v klidu vysvětlil, udělal mi UTZ a říkal, že když začneme hned, tak by jsme mohli v listopadu na IVF. Sestra nám pak vzala krev a v pondělí jde manža na spermiogram. Já se mám dostavit 2-3DC na krev.
A ohledně manžela nikdo nic, takže moje obavy byli naprosto zbytečné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.9.12 08:01

@hlozi tak to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
21.9.12 09:25

@hlozi tak vidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
21.9.12 14:24
@hlozi píše:
Tak holky, máme to za sebou :-)
Pan doktor je opravdu malinko zvláštní, ale jinak je docela v pohodě, všechno nám několikrát v klidu vysvětlil, udělal mi UTZ a říkal, že když začneme hned, tak by jsme mohli v listopadu na IVF. Sestra nám pak vzala krev a v pondělí jde manža na spermiogram. Já se mám dostavit 2-3DC na krev.
A ohledně manžela nikdo nic, takže moje obavy byli naprosto zbytečné :-)

Jseš v dobrých rukou…Danek když byl ještě na Letné mi dělal OPU i ET a byl šikovný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
21.9.12 18:35

@martas 40 @evca 28 @raduzanka Holky, díky :-)
Akorát mi dneska volali, že mám vyšší hladinu hormonu štítné žlázy, tak musím ještě na endokrinologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
21.9.12 21:59

@hlozi neboj se toho, já to mám také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuuuuuuuucik
30.9.12 23:52

Ahoj holky, mám dotaz, četla jsem tu starší příspěvky o doplatcích za ICSI v Gennetu.. Na ceníku je doplatek 7000,– to je cena uvedená za ICSI za jedno vajíčko? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
andina75
1.10.12 06:17
@Luuuuuuuuucik píše:
Ahoj holky, mám dotaz, četla jsem tu starší příspěvky o doplatcích za ICSI v Gennetu.. Na ceníku je doplatek 7000,– to je cena uvedená za ICSI za jedno vajíčko? Díky moc.

Ahojky. Co si pamatuji, tak do 10??? Zrovna včera jsem vyhazovala veškeré papíry, tak už ti to neřeknu přesně. Ale za jedno určitě ne!!!My naopak, jak jsme jich měli málo, tak jsem si dělala srandu, že by nám peníze měli vrátit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
andina75
1.10.12 06:23
@andina75 píše:
Ahojky. Co si pamatuji, tak do 10??? Zrovna včera jsem vyhazovala veškeré papíry, tak už ti to neřeknu přesně. Ale za jedno určitě ne!!!My naopak, jak jsme jich měli málo, tak jsem si dělala srandu, že by nám peníze měli vrátit :mrgreen:

A když si zavoláš na recepci, 100% ti to tam řeknou.
Hezký den holky, já valím na krev a EKG, opět proběhne asi císař, tak potřebuji předoperační. DRŽTE SE VŠECHNY!!!

• Citovat
  • Upravit
1768
1.10.12 07:14
@Luuuuuuuuucik píše:
Ahoj holky, mám dotaz, četla jsem tu starší příspěvky o doplatcích za ICSI v Gennetu.. Na ceníku je doplatek 7000,– to je cena uvedená za ICSI za jedno vajíčko? Díky moc.

meli jsme vajicek tentokrat 11 a taky jsme v Gennetu platili 7tis. Ono stejne neni zaruka, ze se vsechny oplodni a i tak je to dost draha sranda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
12.10.12 21:48

Ahojky! holky prosím nevíte zda na Arše či Letné ordinuje MUDr. Bukvová S.?děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
13.10.12 09:39
@Mončiči píše:
Ahojky! holky prosím nevíte zda na Arše či Letné ordinuje MUDr. Bukvová S.?děkuji!!

Ahojky Mončiči…chodím na Letnou a něco mi to jméno říká ale na jejich stránkách jsem ji nikde nenašla…mohu udělat to že se zeptám nebo juknu jdu do Gennetu v pondělí :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.