Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
28.10.12 12:33

Díky, já právě, že se u všech ibalginů a nurofenů píše, že by ho neměli brát ženy, které se snaží otěhotnět…No, zatím to nějak zvládám s teplou flaškou na břiše, tak uvidím, vezmu si co nejmenší dávku až když to bude nesnesitelné…
Já mám právě bolesti vždy při MS, mám endometriozu (odooperovanou, ale bolesti jsem měla i po operaci), tak jsem si vždy brala ibalgin nebo poslední dobou nurofen rapid. Tak uvidím, no :-)
Díky moc!
A držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
28.10.12 12:37

@lentilkii Díky, no já si právě myslím, že bych nic brát neměla. Kamarádka mi radí čaj z majoránky…No, uvidím, snad to zvádnu, je to strašný, jen ležim s flaškou teplý vody na břiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
28.10.12 18:32
@Denis11 píše:
Ahoj holky :-)
Tak mi volali že mám obě vajíčka oplodněný :srdce: ale ještě raději nejásám abych něco nezakřikla..:-) držte mi palečky!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
28.10.12 18:33
@Mončiči píše:

krásný!!! :D a kdy bude asi ET? ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
28.10.12 18:53
@Mončiči píše:

Chodím k Langerový a řekli jsme si o prodlouženou kultivaci, takže snad středa-čtvrtek..já přesně nevím..jen se modlím, aby byli „miminka“ vhodný k zavedení.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.10.12 15:31
@Mončiči píše:

tak mi dneska zase volali, říkali, že „miminka“ rostou a jedno že je na dvojku druhý že je pomalejší prý na trojku.. prý to hodnotí jako ve škole.. zavádět by mi měli ve středu nebo ve čtvrtek..pane bože jen se modlím aby vydrželi a bylo mi zavedené to jedno vytoužené.. :srdce: v životě jsem snad nezažila delší čekání… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
29.10.12 15:46

@Denis11 Grartuluju!!!Když už drží doteď, tak určitě budou v poho i nadále :-)

Já zatím válčím s nesnesitelnejma bolestma, už druhej den ležím v posteli, obklopená psi a lahvemi s teplou vodou, to je jediný, s čím, jakžtakž zvládám vydržet, teplo…Dojít si na záchod jsou pro mě neuvěřitelný muka, doufám, že už to zítra skončí. Naštěstí má manžel dneska volno, tak kolem mě skáče a já mu tu bulím, že to bez prášku nezvládnu…Fakt krásný dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.10.12 16:09

@hlozi @hlozi

děkuju :hug: já vůbec nevím jaká je úspěšnost, kolika ženám se povede zavést a kolika né..pořád visim na netu a hledám.. :think: ale možná je lepší to tak nehrotit a jen myslet pozitivně.. :) no a s těma bolestma tě moc lituju :( a co horká sprcha? Mě to strašně pomáhalo vždycky.. před porodem první dcery a jsem měla taky šílený bolesti a to úplně od začátku (od 10ti let) a horká sprcha, teplé lahve a ležet skulená do klubíčka bylo jediný co mi trochu pomáhalo.. a pak po porodu to ustao jak kouzelnym proutkem.. :palec: ale po první stimulaci se mi bolesti zase trochu vrátili ale už nesrovnatelně menší..Tak foukám na dálku… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
29.10.12 16:30

@Denis11 Děkuju, no mě po laparce uklidňovali, jak žádný bolesti nebudou, že to bude v poho a ono kulový, trpim každej měsíc pořád stejně. Dřív jsem byla pravidelný návštěvník pohotovosti, teď už mi stačí si vzít nurofen rapid. Jenže teď, jak nemůžu, tak jsem fakt zoufalá. Včera jsem jela ke tchýni do horký vany, ležela jsem tam snad hodinu, to bylo super..Jenže, jak jsem vylezla, tak znova..My právě máme doma sprchu, jenže mě je ve sprše strašná zima, i když je voda teplá, tak jsem tam vždy jen na vykoupání a mizím. Takhle jsem si udělala doupě v peřinách, mám na sobě několik dek, pod ty mi zalezli dva pesani, z druhý strany mam dvě lahve s horkou vodou a snažím se co nejvíc spát…
A neměj strach ta moje kamarádka měla opravdu jen dvě vajíčka, zavedli obě teda a jedno se chytlo a teď jí doma řádí, jak černá ruka!!To bude dobrý, uvidíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.10.12 15:55

Ajoooj tak mi dneska olali že mám přijet na ET a už jsem doma a mám toho koblížka v sobe :srdce: :dance: :hug: dokonce mi dali i fotecku :lol: ani nevím proč, ale nějak prostě věřím, že to vyjde..doufám, že jsou moje pocity pravdivý :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
30.10.12 16:43

@Denis11 Jůůů, gratulka, určitě to vyjde, neboj :pankac:
Jak ten ET probíhá, jestli se můžu zeptat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.10.12 16:59
@hlozi píše:
@Denis11 Jůůů, gratulka, určitě to vyjde, neboj :pankac:
Jak ten ET probíhá, jestli se můžu zeptat??

děkujuu :hug: no jak to probíhá.. přijdeš tam, převlíkneš se do košilky a až tě zavolají tak jdeš na ten sál..nejdřív mi emryolog řekl jak to bylo s těma vajíčkama a že teda zbylo jen to jedno 6ti buněčný a že mám hezkou košilku se želvičkama a že mi určitě přinese štěstí :mrgreen: no a pak jsem si lehla na to gyn. lehátko, zavedli mi zrcadla, hodně mi zmáčkli břicho tou věcí co ti jezděj po břichu když ti dělají ultrazvuk aby tam viděla na tu dělohu a zavedla ten katetr a pak mimínka :D je to nepříjemný ale když pak jdeš a víš že ho máš v sobě tak je to krásný :srdce: nebo aspon já to tak cítim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
30.10.12 17:42

@Denis11 jééé, to se tak hezky čte :-)
já jdu zítra na UTZ, jak mi rostou vaječníky či folikuly na nich, já nevím :-)Tak jsem na to zvědavá. Bolesti už mě konečně opustili, tak jsem dneska i zvládla pořádnou procházku s pejskama…A teď vařím :-D
A ten odběr? To asi ani nic člověk neví, co? Když je to v narkoze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.10.12 17:46
@hlozi píše:
@Denis11 jééé, to se tak hezky čte :-)
já jdu zítra na UTZ, jak mi rostou vaječníky či folikuly na nich, já nevím :-)Tak jsem na to zvědavá. Bolesti už mě konečně opustili, tak jsem dneska i zvládla pořádnou procházku s pejskama…A teď vařím :-D
A ten odběr? To asi ani nic člověk neví, co? Když je to v narkoze…

no ten odběr je v pohodě..bych řekla příjemnější jak to zavádění :mrgreen: i když to minulé před 5ti lety bylo pro mě hodně nepříjemný, to jsem byla strašně nafoukla a břicho jak v 5. měsíci..a bolelo me asi 3 dny potom..ale to jsem měla hodně folikulů a vajíček. ted mi brali jen 5 folikulů a byli z toho dvě vajíčka:-) ale je super jak vytuhneš na tom sále když ti daj tu narkozu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
30.10.12 17:49

Ahojky holky, já musím napsat že ET vůbec nebyl pro mne nepříjemný, nic jsem necítila, jen příjemný pocit, že vajíčka jsou už u mne, přítel byl se mnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.