Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
16.11.13 19:20

@KamisB děkuju děkuju vždyt to já tobě také pořád, ale tebe už čeká konečně i ultrazvuk vid :-) :hug: :hug: doufám že uvidíme fotečku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.11.13 19:21

@Mončiči ne ne má to tři nebo více pater a všude je to rozdělený v prvním jsou sestry, ve druhém i odŕdinace a ve třetím sál :-) ale na gennetu je lidí více to určitě jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.11.13 19:22

Zlatíčka ozvu se zase, jdu do pelechu, ještě mi nenídvakrát dobře tak pa pa :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.11.13 19:24

@Jana6 - snad fotečku dostanu, děkuji… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.11.13 19:24
@Jana6 píše:
@Mončiči joooooooo koukala jsem na to dopoledne také, ty dvojčátka po císaři vid?! a to miminko jak ho koupou jsi viděla? to je kouzelné

ano přesně tak, chtěla jsem to sem vložit, ale nejde mi to, moc dojemné, že jo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.11.13 19:28

@KamisB to doufám, že dostaneš fotečku a hned nám ji i ukážeš a z ETu jsem fotku viděla??? :nevim:

@Jana6 aha,tak to jo, jak jsem psala, byla jsem jen v přízemí a to 3min. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
16.11.13 19:30

@Mončiči - asi neviděla…ona není tentokrát moc kvalitní a nescanovala jsem ji, ale pokud bude srdíčko a vše ok, tak ji pak ještě dodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.11.13 19:38
@KamisB píše:
@Mončiči - asi neviděla…ona není tentokrát moc kvalitní a nescanovala jsem ji, ale pokud bude srdíčko a vše ok, tak ji pak ještě dodám.

tak to už se těším, budu mít velký důvod z práce chvátat :palec:,jen ještě nevím který den musím do školy, asi tedy, ještě budu volat uč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.11.13 19:39

No a Deniska má fotku dvou mimineček? mohla nám ji ukázat, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
17.11.13 09:21

Ahoj holky!! Dobré ránko!! :D
tak vám přikládám fotečku z dnešního testu :srdce: :srdce: a apk i těch dvou krásných bublinek, který mi zavedli :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
17.11.13 09:24
@Jana6 píše:
@Denis11 ZLATOOOOOOOOOOOOOOOOO jsou krásný, ted jsem to viděla a četla a gratulujuuuuuuuuuuuuuu :-) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Já byla včera na transferu, máme krásnou blastocystu :-)

Ajoooj Janičko :D :hug: Děkujuuu :srdce: :srdce: jen ještě raději potichoučku a nic nezakřiknout, než uvidím srdíčka/o :srdce: :srdce:
Tobě gratuluju ke krásnoučký blastocystě, to je nádhera!! :dance: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
17.11.13 09:25

@Denis11 Gratuluji :potlesk: to je krasa :kytka:
muzu se zeptat, kolika denni embryjka to byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
17.11.13 09:26

@veveruse78 Děkuju :srdce: :D byli to 3denní 8mi bunběčná :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
17.11.13 09:28

@Denis11 - tak myslím podle těch čárek, že tam fakt budou obě :)
jo obrázek máš krásnej, já ho mám lehce teda rozmazanej…ale zkusím si vzpomneout a vzít si obrázek do práce abych to mohla nascanovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
17.11.13 09:29

@KamisB kasmi já jsem tak štastná a ještě štastnější budu, až uvidím srdíčka a až se naroděj a budou zdravoučký!! :srdce: :srdce: každý den děkuju že to konečně vyšlo, snad jen vy tady si umítě představit, jak štastná můžu být po 12letech touhy po druhým miminku!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.