Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB děkuju děkuju vždyt to já tobě také pořád, ale tebe už čeká konečně i ultrazvuk vid
doufám že uvidíme fotečku ![]()
@Mončiči ne ne má to tři nebo více pater a všude je to rozdělený v prvním jsou sestry, ve druhém i odŕdinace a ve třetím sál
ale na gennetu je lidí více to určitě jo ![]()
Zlatíčka ozvu se zase, jdu do pelechu, ještě mi nenídvakrát dobře tak pa pa
![]()
@Jana6 píše:
@Mončiči joooooooo koukala jsem na to dopoledne také, ty dvojčátka po císaři vid?! a to miminko jak ho koupou jsi viděla? to je kouzelné
ano přesně tak, chtěla jsem to sem vložit, ale nejde mi to, moc dojemné, že jo
![]()
@KamisB to doufám, že dostaneš fotečku a hned nám ji i ukážeš a z ETu jsem fotku viděla??? ![]()
@Jana6 aha,tak to jo, jak jsem psala, byla jsem jen v přízemí a to 3min. ![]()
@Mončiči - asi neviděla…ona není tentokrát moc kvalitní a nescanovala jsem ji, ale pokud bude srdíčko a vše ok, tak ji pak ještě dodám.
@KamisB píše:
@Mončiči - asi neviděla…ona není tentokrát moc kvalitní a nescanovala jsem ji, ale pokud bude srdíčko a vše ok, tak ji pak ještě dodám.
tak to už se těším, budu mít velký důvod z práce chvátat
,jen ještě nevím který den musím do školy, asi tedy, ještě budu volat uč.
No a Deniska má fotku dvou mimineček? mohla nám ji ukázat, že jo?
Ahoj holky!! Dobré ránko!! ![]()
tak vám přikládám fotečku z dnešního testu
a apk i těch dvou krásných bublinek, který mi zavedli
![]()
@Jana6 píše:
@Denis11 ZLATOOOOOOOOOOOOOOOOO jsou krásný, ted jsem to viděla a četla a gratulujuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já byla včera na transferu, máme krásnou blastocystu
Ajoooj Janičko
Děkujuuu
jen ještě raději potichoučku a nic nezakřiknout, než uvidím srdíčka/o
![]()
Tobě gratuluju ke krásnoučký blastocystě, to je nádhera!!
![]()
@Denis11 Gratuluji
to je krasa ![]()
muzu se zeptat, kolika denni embryjka to byly?
@Denis11 - tak myslím podle těch čárek, že tam fakt budou obě ![]()
jo obrázek máš krásnej, já ho mám lehce teda rozmazanej…ale zkusím si vzpomneout a vzít si obrázek do práce abych to mohla nascanovat.
@KamisB kasmi já jsem tak štastná a ještě štastnější budu, až uvidím srdíčka a až se naroděj a budou zdravoučký!!
každý den děkuju že to konečně vyšlo, snad jen vy tady si umítě představit, jak štastná můžu být po 12letech touhy po druhým miminku!!
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď