Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB Musíme být silný holky a myslet pozitivně..
všechno bude dobrý a my budeme štastný!!
kdy jdeš ty na ten UTZ??
Já si teď našla tabulku HCG pro dvojčata a máš pravdu, můžou to být i dvojky..tak uvidíme..hlavně aby alespon jedno bylo zdravý a silný kdyby to jedno vzdalo..
![]()
@Denis11 - ve sředu v 8 ráno, případně nasadím v poledne ještě utroš…a zitra nepůjdu do práce podle mě víc stejně dělat nejde…budu ležet a pokračovat v nic nedělání..teď na papíru na vložce nic není a na paíru lehce stopičky, ale spíš to vypadá jako když si rozdrbeš srup starej a ty kousičky z toho jak se to drolí…no nevím jak to popsat…uvidím dopoledne a pokud to bude pokračovat tak volám…
a tabulky s HCG jsou sice hezký, ale nic moc nevypovídají, podle nich mám jasně dvojky, ale myslím si že kdyby na to mudr. měla podezření tak by něco řekla a nenechala mě jít podle mě do práce.
@Denis11 - dávej na sebe pozor a hlavně aby bylo alespon jedno…drž se..a nepanikařit tak jak já
![]()
@KamisB No budu se snažit taky nepanikařit, to víš že jsem ted taková zaražená, přítel se mě ted potá: ty jsi z toho zklamaná viď? A já že to vyloženě ne, ale že jsem z toho trochu nervozní, protože tobě zaváděli jedno a máš mnohem vyšší to HCG a ještě z těch výsledků PGD..že jsem z nich nervozní, když ze 4 krásných blastocyst je jen jedno zdravý tak jak to vypadá s těma co mám u sebe?
hrozně nerada bych se dočkala nějakýho špatnýho konce..mám z toho strach, ale budu se snažit myslet fakt pozitivně..
![]()
@Denis11 - no já můžu mít jedno rozdělený proto tak vysoká hodnota, ale víš že tabulky mají obrovský roztyl…měli by zakázat je veřejně vyvěšovat no…takhle by jsme jen věděli že jsme těhotné a víc bychom neřešili.
Holčina na kníkovi měla první hodnotu 110 a zatím jde vše jak má…jedno krásně prosperující…a druhá měla lehce přes 1000 a nakonec se objevili obě…ta hodnota prostě není rozhodující, doktoři tý jedný holčině říkali, že u nich byla i maminka co měla jen 200 a stejně nakonec se chytly obě embryjka co zaváděli. Tak ještě nebuď smutná, buď ráda, že se případně chytlo alespon jedno.
@KamisB Ale jo, to víš že budu štastná i za to jedno, jen se nechci rouhat a chci aby ten anděl nahoře věděl, že budu štastná za obě i když by to byl záhul ze všech stran..že když už tam dvě jsou že je chci oba
a né že si přeju jen jedno když tam mám dvě..:-) Ježiš mě bolí hlava jak střep to je děs.. já si dneska nakoupim testy a budu se uklidnovat testama aspon ![]()
@KamisB Kasmi řekni mi, jak jsi přežila ty tři týdny??
to je fakt hrůza. nevim jak to vydržim!!
![]()
No ale ted vim jistě, že jestli bude vše v pořádku, tak to tchánovcům pod stromeček nedáme, ale fakt jim to řekneme až po tom 1.trimestru..nebudu nic riskovat..
@Denis11 - no já na 1 ulz přeci byla a viděla, že je kde má být, ten jeden pátek jak jsem ukončovala neschopenku.
ale jsou to nervy no
i tak
@KamisB a to jsi byla jak dlouho po testu? Ja vim ze nervy jsou, ja tady taky lezim a nervuju se :-/
ted jsem si udelala ten test z genetu a carka tam je, a to uz jsem byla asi 6× curat a je 20tkovej. Mela bych se hodit do klidu..
@Denis11 - já testy nedělám protože loni byl ještě tak týden po potratu pozitivní…ona ta hladina klesá hrozně pomalu takže ty testy jsou ted jaksi k ničemu…
8.11. jsem byla na ulz, a 1.11 jsem byla na krvi, ale mudr moc nadšenánebyla myslím že jsem to tu psala že asi neměla náladu nebo toho měla hodně
a nervy ty budou už furt
@KamisB ja se ted hodne uklidnila, nasla jsem diskuzi, kde holky psaly kolik meli hcg 14dni nebo 16dni po et a je to dobry, vetsina z nich mela mensi jak ja o 200 i vic a nektery cekaly i ty dvojcatka
tak uz jsem v klidu
jo a jeste jsem volala do gennetu jestli muzu jeste jednou na krev abych videla jestli hcg stoupa a rekla, ze ano, ale ze to pri tehle hodnote fakt neni nutny pokud nespinim a nic me neboli a ja se citim naprosto dobre
tak uvidim ![]()
@Denis11 - mě dneska prochu to břicho pobolívá, ale přijde mi to spíš ak močák ![]()
a no a půjdeš kdy? nebo ne?
@KamisB no jeste uvidim jestli pujdu, podle toho jak na tom budu s nervama
ale spis bych si zasla tady u nas na polikliniku mam to bliz. Kasmi me taky obcas poboliva ale to je asi normalni ne? Ja zase porad pozoruju prsa, jestli nesplaskavaj.. Prijde mi ze trochu jo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď