Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
18.11.13 08:42

@KamisB Musíme být silný holky a myslet pozitivně.. :hug: :hug: všechno bude dobrý a my budeme štastný!! :hug: :hug: kdy jdeš ty na ten UTZ??
Já si teď našla tabulku HCG pro dvojčata a máš pravdu, můžou to být i dvojky..tak uvidíme..hlavně aby alespon jedno bylo zdravý a silný kdyby to jedno vzdalo.. :srdce: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.11.13 08:52

@Denis11 - ve sředu v 8 ráno, případně nasadím v poledne ještě utroš…a zitra nepůjdu do práce podle mě víc stejně dělat nejde…budu ležet a pokračovat v nic nedělání..teď na papíru na vložce nic není a na paíru lehce stopičky, ale spíš to vypadá jako když si rozdrbeš srup starej a ty kousičky z toho jak se to drolí…no nevím jak to popsat…uvidím dopoledne a pokud to bude pokračovat tak volám…

a tabulky s HCG jsou sice hezký, ale nic moc nevypovídají, podle nich mám jasně dvojky, ale myslím si že kdyby na to mudr. měla podezření tak by něco řekla a nenechala mě jít podle mě do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.11.13 08:52

@Denis11 - dávej na sebe pozor a hlavně aby bylo alespon jedno…drž se..a nepanikařit tak jak já ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.11.13 09:21

@KamisB No budu se snažit taky nepanikařit, to víš že jsem ted taková zaražená, přítel se mě ted potá: ty jsi z toho zklamaná viď? A já že to vyloženě ne, ale že jsem z toho trochu nervozní, protože tobě zaváděli jedno a máš mnohem vyšší to HCG a ještě z těch výsledků PGD..že jsem z nich nervozní, když ze 4 krásných blastocyst je jen jedno zdravý tak jak to vypadá s těma co mám u sebe? :-( hrozně nerada bych se dočkala nějakýho špatnýho konce..mám z toho strach, ale budu se snažit myslet fakt pozitivně.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.11.13 09:27

@Denis11 - no já můžu mít jedno rozdělený proto tak vysoká hodnota, ale víš že tabulky mají obrovský roztyl…měli by zakázat je veřejně vyvěšovat no…takhle by jsme jen věděli že jsme těhotné a víc bychom neřešili.
Holčina na kníkovi měla první hodnotu 110 a zatím jde vše jak má…jedno krásně prosperující…a druhá měla lehce přes 1000 a nakonec se objevili obě…ta hodnota prostě není rozhodující, doktoři tý jedný holčině říkali, že u nich byla i maminka co měla jen 200 a stejně nakonec se chytly obě embryjka co zaváděli. Tak ještě nebuď smutná, buď ráda, že se případně chytlo alespon jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.11.13 09:30

@KamisB Ale jo, to víš že budu štastná i za to jedno, jen se nechci rouhat a chci aby ten anděl nahoře věděl, že budu štastná za obě i když by to byl záhul ze všech stran..že když už tam dvě jsou že je chci oba :-) a né že si přeju jen jedno když tam mám dvě..:-) Ježiš mě bolí hlava jak střep to je děs.. já si dneska nakoupim testy a budu se uklidnovat testama aspon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.11.13 09:34

@KamisB Kasmi řekni mi, jak jsi přežila ty tři týdny?? :zed: :zed: :zed: to je fakt hrůza. nevim jak to vydržim!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.11.13 09:36

No ale ted vim jistě, že jestli bude vše v pořádku, tak to tchánovcům pod stromeček nedáme, ale fakt jim to řekneme až po tom 1.trimestru..nebudu nic riskovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.11.13 09:51

@Denis11 - no já na 1 ulz přeci byla a viděla, že je kde má být, ten jeden pátek jak jsem ukončovala neschopenku.
ale jsou to nervy no :( i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.11.13 10:01

@KamisB a to jsi byla jak dlouho po testu? Ja vim ze nervy jsou, ja tady taky lezim a nervuju se :-/ :-( ted jsem si udelala ten test z genetu a carka tam je, a to uz jsem byla asi 6× curat a je 20tkovej. Mela bych se hodit do klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.11.13 10:05

@Denis11 - já testy nedělám protože loni byl ještě tak týden po potratu pozitivní…ona ta hladina klesá hrozně pomalu takže ty testy jsou ted jaksi k ničemu…

8.11. jsem byla na ulz, a 1.11 jsem byla na krvi, ale mudr moc nadšenánebyla myslím že jsem to tu psala že asi neměla náladu nebo toho měla hodně

a nervy ty budou už furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.11.13 10:38

@KamisB ja se ted hodne uklidnila, nasla jsem diskuzi, kde holky psaly kolik meli hcg 14dni nebo 16dni po et a je to dobry, vetsina z nich mela mensi jak ja o 200 i vic a nektery cekaly i ty dvojcatka :) :srdce: :* tak uz jsem v klidu :andel: :srdce: jo a jeste jsem volala do gennetu jestli muzu jeste jednou na krev abych videla jestli hcg stoupa a rekla, ze ano, ale ze to pri tehle hodnote fakt neni nutny pokud nespinim a nic me neboli a ja se citim naprosto dobre :srdce: tak uvidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.11.13 10:46

@Denis11 - mě dneska prochu to břicho pobolívá, ale přijde mi to spíš ak močák :(

a no a půjdeš kdy? nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.11.13 10:55

@KamisB no jeste uvidim jestli pujdu, podle toho jak na tom budu s nervama :-) ale spis bych si zasla tady u nas na polikliniku mam to bliz. Kasmi me taky obcas poboliva ale to je asi normalni ne? Ja zase porad pozoruju prsa, jestli nesplaskavaj.. Prijde mi ze trochu jo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
18.11.13 11:08

@Denis11 - no mě jak kdy a hlvně behem dne se to mění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.