Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
23.11.13 19:32

Určitě jo, oni jsou tam fakt profíci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.11.13 21:32

@KamisB ne ne nic takového beru jen estrofem a utrogestan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.11.13 09:55

@Jana48 - tak to je dobře, jen jsem se pro jistotu zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.11.13 09:57

@Bezinkaa - ahoj, ono tyhle screeningy patří pod jiné oddělení než chodíme my na IVF, IUI. takže Ti asi moc neporadíme. Ale byla jsem to kdysi ve 20tt a fakt byli doktoři super, vše krásně ukázali apod. Tak bych se nebála a to pohlaví nevím..kdy je poznat, ale někdy prcek zlobí a neukáže se hodně dlouho :( ale někdy zase hodně brzo. Ale nevím odkdy to jde poznat.

ale i tak hodně štěstí ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.11.13 09:59

@lulu1986 - určitě si nejdřív dojdi na svou gyndu…a pak pokud na nic nepřijde tak Ti jistě dá doporučení do nějakého střediska. A pak záleží jaké si vybereš…ony ty ceny se celkem liší.
Ale třeba to půjde vyřešit což bych Ti moc přála…aby šlo mimi přirozeně.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.11.13 10:38

@KamisB děkuju, taky pořád doufám, že to půjde přirozeně. doktor mi říkal at si zkusím měřit BT ale já vím že sem hroznej lajdák, navíc teploměr který mám doma tak na něm je že není vhodný k měření BT. schválně jsem se objednala na prohlídku kdy mám podle menstruačního kalendáře přibližně ovulaci a uvidim jestli jí doktor potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.11.13 11:54

@lulu1986 - jj to je dobrý začátek…a možná manžela na spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.11.13 18:45

@KamisB :hug: :hug: no a jak se těhulkuje tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.11.13 19:44

@Jana48 - furt bolí žaludek a jsem dost unavená, ale jinak snad dobrý.
ale už bych ráda aby byl leden a ten 1.trimestr za mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.11.13 11:24

@KamisB no tak to je jasné to je takové to tak budeme mít asi všechny, nejdřív čekání na test, pak na krev pak na utz pak na srdíčko pak na 1 trimestr pak na testy a tak dál…hlavně at jsou mimiskove zdraví, my to zvládneme, daly jsme se na boj tak bojujeme :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
25.11.13 11:32

@Jana48 - boj to je, ale musíme vyhrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.11.13 12:08

@KamisB :hug: :dance: :dance: rozhodnopádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
26.11.13 09:15

@lulu1986 Ahoj :mavam:. Určitě přeji, ať žádný vážný problém nemáte, ale jak píšeš s tou HA, problém může být určitě v rozházených hormonech, v psychice, atd. Určitě mysli pozitivně a věř, že se to srovná samo :kytka:. Ale jak tu bylo zmíněno, zase pokud už to trvá delší dobu, chce se tomu trochu pomoci. Taky jsem začínala s tím, že po vysazení HA nemenstruuju, ale určitě se to do půl roku srovná. No jsou to už dva roky a nesrovnalo a až teď mi v Gennetu zjistili anovulační cykly a nízkou hladinu estrogenu, takže ani menstruovat nemůžu :think:. Tím nechci strašit, ale na gyndu bych určitě zašla. Proč se zbytečně trápit a třeba to fakt potřebuje jen lehce nakopnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
26.11.13 10:05

Tak holky moje dneska jsem 11 den a testík sílí…nebo teda si to aspon myslím. Je to ten uplně dole ten je z dnešního rána. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.11.13 12:08

@Jana48 Janičko - nádhera!!! :hug: :hug: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.