Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana48 - tak to je dobře, jen jsem se pro jistotu zeptala.
@Bezinkaa - ahoj, ono tyhle screeningy patří pod jiné oddělení než chodíme my na IVF, IUI. takže Ti asi moc neporadíme. Ale byla jsem to kdysi ve 20tt a fakt byli doktoři super, vše krásně ukázali apod. Tak bych se nebála a to pohlaví nevím..kdy je poznat, ale někdy prcek zlobí a neukáže se hodně dlouho
ale někdy zase hodně brzo. Ale nevím odkdy to jde poznat.
ale i tak hodně štěstí ať je vše v pořádku.
@lulu1986 - určitě si nejdřív dojdi na svou gyndu…a pak pokud na nic nepřijde tak Ti jistě dá doporučení do nějakého střediska. A pak záleží jaké si vybereš…ony ty ceny se celkem liší.
Ale třeba to půjde vyřešit což bych Ti moc přála…aby šlo mimi přirozeně.
pa
@KamisB děkuju, taky pořád doufám, že to půjde přirozeně. doktor mi říkal at si zkusím měřit BT ale já vím že sem hroznej lajdák, navíc teploměr který mám doma tak na něm je že není vhodný k měření BT. schválně jsem se objednala na prohlídku kdy mám podle menstruačního kalendáře přibližně ovulaci a uvidim jestli jí doktor potvrdí.
@lulu1986 - jj to je dobrý začátek…a možná manžela na spermio.
@Jana48 - furt bolí žaludek a jsem dost unavená, ale jinak snad dobrý.
ale už bych ráda aby byl leden a ten 1.trimestr za mnou ![]()
@KamisB no tak to je jasné to je takové to tak budeme mít asi všechny, nejdřív čekání na test, pak na krev pak na utz pak na srdíčko pak na 1 trimestr pak na testy a tak dál…hlavně at jsou mimiskove zdraví, my to zvládneme, daly jsme se na boj tak bojujeme
![]()
@lulu1986 Ahoj
. Určitě přeji, ať žádný vážný problém nemáte, ale jak píšeš s tou HA, problém může být určitě v rozházených hormonech, v psychice, atd. Určitě mysli pozitivně a věř, že se to srovná samo
. Ale jak tu bylo zmíněno, zase pokud už to trvá delší dobu, chce se tomu trochu pomoci. Taky jsem začínala s tím, že po vysazení HA nemenstruuju, ale určitě se to do půl roku srovná. No jsou to už dva roky a nesrovnalo a až teď mi v Gennetu zjistili anovulační cykly a nízkou hladinu estrogenu, takže ani menstruovat nemůžu
. Tím nechci strašit, ale na gyndu bych určitě zašla. Proč se zbytečně trápit a třeba to fakt potřebuje jen lehce nakopnout ![]()
Tak holky moje dneska jsem 11 den a testík sílí…nebo teda si to aspon myslím. Je to ten uplně dole ten je z dnešního rána.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.